Udělá si to raději sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
13.11.17 14:34
@aiwwa píše:
Chlapi nejsou rádi loveni, ale raději loví sami, já bych zahájila lehkou taktiku nezájmu
pěkně se oblíkat, usmívat ale netlačit

Tak jen, aby se někdy dočkala.
Od toho být neustálým inciátorem sexu je jen kousek k bezva pocitu sexuálního loudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
13.11.17 14:36

@aiwwa Nesouhlasím. Mám rád, když mi partnerka dá najevo, že chce sex a chce ho nejlépe tady a hned :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
13.11.17 14:40

Mě taky nabudí mnohem víc, když sex přijde za mnou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
13.11.17 14:45

Možná má nějaké trápení, problémy v práci. Dala bych tomu čas, my jsme si s partnerem také prošli krizí, kdy sex nebyl zrovna často (mojí chybou), ale nebylo mi dobře, raději jsem byla někde sama a to protože jsem měla hodně stresu v práci, rozjela se mi z toho blbá nemoc a prostě mi bylo pod psa. A dnes? Všechno uplně jinak, vím, že ten chlap je pro mě naprostá jednička, byl semnou i když to nebylo úplně easy a pro mě to byla asi největší zkouška našeho vztahu a jsem ráda, že si ho za půl roku budu brát. :kytka: Takže držím palce, ať se to vyvrbí k něčemu dobrému. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
13.11.17 14:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.17 17:36

Taky bych se přiklonila k tomu, že má milenku. :D Vlastní zkušenost :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.17 20:45

Tak se hlásím se vzacnymi informacemi.. Sedli jsme si a pořádně si promluvili..(v klidu) ujistil mě že žádnou opravdu nemá…že by me za nikoho nevyměnil..že mě miluje..a tak.. tak jsem se ho zeptala v čem je chyba.. a najednou z něj vypadlo že byl dost ve stresu kvůli té práci jak měnil.. že mu dluzili dost peněz a pořád se snímá dohadoval aby ho ze staré práce vyplatili.. tak jsem mu řekla že mi to mohl rict.. že nechci aby takové věci držel v sobě a pak to odnášela taky že se trápím.. ???? otevřeli jsme si vínko, pustili film.. ???? Aaa..????????.. takže vám všem moc děkuju za názory..???? krásný večer všem..! Dobrou noc :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
13.11.17 20:54
@Anonymní píše:
Tak se hlásím se vzacnymi informacemi.. Sedli jsme si a pořádně si promluvili..(v klidu) ujistil mě že žádnou opravdu nemá…že by me za nikoho nevyměnil..že mě miluje..a tak.. tak jsem se ho zeptala v čem je chyba.. a najednou z něj vypadlo že byl dost ve stresu kvůli té práci jak měnil.. že mu dluzili dost peněz a pořád se snímá dohadoval aby ho ze staré práce vyplatili.. tak jsem mu řekla že mi to mohl rict.. že nechci aby takové věci držel v sobě a pak to odnášela taky že se trápím.. ???? otevřeli jsme si vínko, pustili film.. ???? Aaa..????????.. takže vám všem moc děkuju za názory..???? krásný večer všem..! Dobrou noc :lol:

Přeju ti šťastný konec ale jaksi tomu nevěřím. To je příliš jednoduché a na chlapa, který má x let sex několikrát denně a najednou nic… No nevím.
Co vy chlapi na to říkáte? Taky to takhle máte?

• Citovat
  • Upravit
784
13.11.17 21:53

Tak super… tak teď uvidíš, jak to bude nadále… snad už vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.11.17 22:18
@Kobliha51 píše:
Já tvrdím najisto, že milenku má.

Presne kvuli takovym jako jsi ty dostavaj tady uzivatele z diskuzi deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
14.11.17 01:36
@zudina píše:
Presne kvuli takovym jako jsi ty dostavaj tady uzivatele z diskuzi deprese

OMG! Deprese z toho, kdyz nekdo rekne svuj nazor, kterej nota bene docela dost odpovida realite? Nedostavate ty deprase nahodou z tech, se kterejma zijete? Proc to svadite na jiny, ktery se neboji otevrit vam oci a postavit vas pred fakty podeprenou realitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.11.17 06:23
@Kobliha51 píše:
Přeju ti šťastný konec ale jaksi tomu nevěřím. To je příliš jednoduché a na chlapa, který má x let sex několikrát denně a najednou nic… No nevím.
Co vy chlapi na to říkáte? Taky to takhle máte?

Souhlas. Taky zakladatelce moc preju, aby to bylo tak, jak rikal on, ale moc tomu neverim (btw.mne nedava smysl, proc by ji takovou vec normalne nerekl??? :nevim: )Dle spousty zkusenosti, koneckoncu i odsud. Podobne diskuse tu vetsinou konci tim, ze zakladatelka ujisti vsechny, ze partner prisahal ze…a po nejakem case se ozve s tim, ze v tom zenska byla, ze lhal. Zakl., moc ti preju, aby zrovna ten tvuj byl vyjimka a fakt to bylo tak, jak tvrdi.

• Citovat
  • Upravit
251
14.11.17 08:49
@Kobliha51 píše:

Naprostý souhlas. Zakladatelce přeju aby to takhle skutečně bylo, ale já si tohle neumím jako chlap představit. Pokud je to chlap, co má sex rád, tak se mi takový obrat z únavy a stresu nezdá. U mě je to přesně naopak - sex je úžasný uvolnění a nádherný potěšení. Když jsem vynervovanej tak o to víc. Copak to není super, když se vám nedaří, máte starosti, ale přijdete domů a tam vás někdo chce a ještě si navzájem uděláte dobře? Tohle mi prostě nejde do hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
14.11.17 09:09
@Anonymní píše:
Tak se hlásím se vzacnymi informacemi.. Sedli jsme si a pořádně si promluvili..(v klidu) ujistil mě že žádnou opravdu nemá…že by me za nikoho nevyměnil..že mě miluje..a tak.. tak jsem se ho zeptala v čem je chyba.. a najednou z něj vypadlo že byl dost ve stresu kvůli té práci jak měnil.. že mu dluzili dost peněz a pořád se snímá dohadoval aby ho ze staré práce vyplatili.. tak jsem mu řekla že mi to mohl rict.. že nechci aby takové věci držel v sobě a pak to odnášela taky že se trápím.. ???? otevřeli jsme si vínko, pustili film.. ???? Aaa..????????.. takže vám všem moc děkuju za názory..???? krásný večer všem..! Dobrou noc :lol:

Super :palec:
Snad sis to užila na další měsíc dopředu. Pak přijde jaká výmluva, stres z vánočních koled v obchodním domě? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
14.11.17 09:14
@Kobliha51 píše:

Změna v zaměstnání byl můj první tip na možný důvod (strana 1). Je ale fakt, že když zakladatelka psala, že změna v zaměstnání sice proběhla, ale k lepšímu a že měli sex denně, tak jsem také počítal spíš s milenkou nebo vážnějším zdravotním problémem. A že to bylo „jen“ tím zaměstnáním mne překvapilo.

Teoreticky to asi být může, i když… Mně by to nezastavilo v tom, abych chtěl sex. Jenže je fakt, že muži častěji odvozují svůj pocit mužnosti a sebehodnocení od toho, jak dokáží vydělat, uživit a podobně. Když třeba chlap přijde o práci, může se přestat cítit jako chlap kvůli tomu. Případně to může být typ, který těžko nese konflikty a stres obecně…

Pokud se neprokáže opak, nechal bych to na tom. Zakladatelce gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí