Udělejte si sami ke snížení domácích nákladů :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
11.5.13 22:12
@Lorr píše:
můžeš napsat co přesně?

Ptoletela jsem to letmo, ale to tekute mydlo po týdnu vidět pod mikroskopem, tak to asi v ochranných rukavici odnesu do palírny bioodpadu.. ten domácí kockolit. 5 litru mam na týden, stojí 19 kč a hrudkuje. Představa jak sháním písek, který sice stojí halire a kopu na zahradě hlínu a pak to musím prepalit, aby kočka neměla hlisty a ještě ti nehrudkuje… No:-D jiné věci jsou k přírodě šetrnější, ale čas, materiál a energie dá za víc kč než to koupit v celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.13 22:14
@MarieOVMUC píše:
@Lorr píše:
můžeš napsat co přesně?
Ptoletela jsem to letmo, ale to tekute mydlo po týdnu vidět pod mikroskopem, tak to asi v ochranných rukavici odnesu do palírny bioodpadu.. ten domácí kockolit. 5 litru mam na týden, stojí 19 kč a hrudkuje. Představa jak sháním písek, který sice stojí halire a kopu na zahradě hlínu a pak to musím prepalit, aby kočka neměla hlisty a ještě ti nehrudkuje… No:-D jiné věci jsou k přírodě šetrnější, ale čas, materiál a energie dá za víc kč než to koupit v celku.

tak teda to mýdlo jsem zkoušela a zatím dobrý, dneska jsem doplňovala a voní to pořád hezky a je to v poho :D kočkolit neřeším nepoužívám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.5.13 22:18
] @Lorr píše:
tak teda to mýdlo jsem zkoušela a zatím dobrý, dneska jsem doplňovala a voní to pořád hezky a je to v poho :D kočkolit neřeším nepoužívám :D

Ptacovala jsem v lab a ver mi, že ani obyčejné mydlo nebo krém bys po nějaké době raději vyhodila a parfém pořád voní:-) fujky. Pokakany záchod je proti tomu oasa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.13 22:21
@MarieOVMUC píše:
] @Lorr píše:
tak teda to mýdlo jsem zkoušela a zatím dobrý, dneska jsem doplňovala a voní to pořád hezky a je to v poho :D kočkolit neřeším nepoužívám :D
Ptacovala jsem v lab a ver mi, že ani obyčejné mydlo nebo krém bys po nějaké době raději vyhodila a parfém pořád voní:-) fujky. Pokakany záchod je proti tomu oasa:-) :D jasně, zatím dobrý tak nic nevyhazuju uvidíme když začne smrdět vyhodím a a už neudělám :D
ale chtěla bych zkusit různé věci které nejen že šetří mou peněženku ale i životní prostředí :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.5.13 22:27
@Lorr píše: :D jasně, zatím dobrý tak nic nevyhazuju uvidíme když začne smrdět vyhodím a a už neudělám :D
ale chtěla bych zkusit různé věci které nejen že šetří mou peněženku ale i životní prostředí :D

To se cení, ale ne vždy to jde ruku v ruce. Bývá to naopak:-) smrdět to začne po delší době, ale hnus to bude zakrátko. Tekute mydlo nepoužívám, pouze dětské a to vyrábět nebudu, takže mě to netrápí, co se fin týká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.13 22:30
@MarieOVMUC píše:
To se cení, ale ne vždy to jde ruku v ruce. Bývá to naopak:-) smrdět to začne po delší době, ale hnus to bude zakrátko. Tekute mydlo nepoužívám, pouze dětské a to vyrábět nebudu, takže mě to netrápí, co se fin týká:-)

dětské bych taky nevyráběla :D ale díky za rady beru na vědomí a uvidíme, pokud to dopadne jak jsi říkala vzpomenu si na radu a klepnu se do čela že jsem byla zase tvrdohlavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.13 22:33

Jinak bych uvítala taky tipy třeba na výstavbu pískoviště což je pro nás teďka dosti aktuálni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.5.13 22:34

@Lorr

ještě jsou docela pěkné stránky :palec:

http://zena007.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.13 22:38
@malaNuna píše:
@Lorr

ještě jsou docela pěkné stránky :palec:

http://zena007.cz/
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.5.13 22:44

Trošku OT ale na uvedených stránkách jsem si přečetla o domácím těhotenském testu - cituji: - pampeliškové listí se místy při kontaktu s močí obsahující HCG zbarvuje do červena.

Zkoušela jste to některá? Je to pravda nebo blbost? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.5.13 22:46

@Lavergne
No tak to je opravdu zajímavé. Taky by mě zajímalo jestli to funguje. Tady je všude pampelišek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.5.13 22:49

No právě… právě mě hrozně štve, že nejsem těhotná a nemůžu to hned vyzkoušet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.5.13 22:51

Nejlevnější „zbavovač pachů“ na wc znám a jsou to zápalky. Používali jsme to na vysokoškolských kolejích, tam nikdy nebyly k dispozici nějaké vůně a spreje apod. Prostě stačilo jen zapálit a hned sfouknout sirku a ten kouř spolehlivě překryl nežádoucí pachy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.5.13 22:54
@Lavergne píše:
Trošku OT ale na uvedených stránkách jsem si přečetla o domácím těhotenském testu - cituji: - pampeliškové listí se místy při kontaktu s močí obsahující HCG zbarvuje do červena.Zkoušela jste to některá? Je to pravda nebo blbost? :D

Funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.5.13 23:01

Tak ten test s pampelišek mě zaujal :-) :D a to mýdlo tekute musím vyzkoušet. Jen upřesněte mi prosím ten osvěžovač vzduchu. Trocha šetřeni neuškodí a přispěje du projet stránky. Konečně užitečná diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný