Uhnízdění embryjek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
26.5.10 19:44

Jsem tady nováček od včerejška. Jsem 12 den po ET a od 10 dne špiním je to takové růžové někdy i jako čerstvá krev, tak mám strach aby vše vyšlo. Dneska jsem to nevydržela a udělala si TT a byl negativní, tak jsem to i obrečela. Už jsem byla na IVF před 7 lety a mám dvojčátka kluky a s těmi jsem tyto problémy neměla. Mám strach, že to nevyšlo. TT jsem si podle doktota měla udělat až 2.6. tak to ještě zkusím a uvdiím, ale nevím jestli je ještě nějaká naděje. Jestli s tím máte někdo zkušenost budu ráda, když mi odpovíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.5.10 10:47

Peti, a kolik ti zaváděli embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.5.10 12:05

Zaváděli mi 2 embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.6.10 11:45
:lol: AHOJKY PETRO,mě taky zavedli 2 embrijka 31.5.2010 tak držím palce-at nám to vyjde. :hug:
Petra 2 píše:
Zaváděli mi 2 embryjka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
10.6.10 17:41

moje dvě zlata

AHOJTE JA MAM ZA SEBOU DVE NEUSPESNE ICSI JEDNU INSEMINACI A TED V UTERY JSEM PO KETU POPREVE ZAVADELI MI DVE ZLATA ALE MAM TAKY STRACH JAK TU VSICHNI PISOU TAK ME TAKY NEJAK DIVNE POBOLIVA BRICHO TAK SE MODLIM AT TO NIC NENI PONEVADZ MNZES MAM MIT AZ 22.6 JAKO ZE DOUFAM ZE HO MIT JZ DEVET MES NEBUDU TAK NEVIM JSEM UZ NA DNE PISNETE MI NEKDO NECHAM TU EMAILOVOU ADRESU DEKUJI A VSEM MNOHO STESTI PREJU

• Citovat
  • Upravit
1773
12.6.10 11:58

Ahoj Ev, já taky špinila 1 den-ted mám strach-že dostanu ms-protože mě často pobolívá podbříško-přesně jako každý měsíc. :nevim: V pondělí jdu na krev a tam se snad už konečně uvidí-jestli se mrnátka zavedené 31.5.drží. Musíme to vydržet-polehávej a bud na sebe opatrná.Pa a držim palce-at se chytnou mrnousci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
12.6.10 12:21

AHOJ PETULKO TAK TI SAMOZREJME TAKY DRZIM PESTI CO JEN TO JDE A KOLIK TOHO MAS ZA SEBOU UZ TY A PO CEM JSI TED???JA ODPOCIVAT BOHUZEL NEMOHU MAM SEDMILETOU DCERKU PO VEZNEM URAZU TAKZE FURT JEZDIME TRIKRAT AZ CTYRIKRAT TYDNE NA REHABILITACE A K DOKTORUM ALE SAMOZREJME SE HLIDAM NO TO VIS MAM STRACH PO TECH NEUSPECHACH ALE SAKRA UZ TO MUSI VYJIT NE JSEM UZ ZNICENSA PSYCHICKY PRY I IKDYZ BRICHO POBOLIVA MUZE TO ZNAMENAT JAN TEHOTENSTVI TAK I NE TAK SI PAK VYBER ZLATO AZ BUDES VEDET CO A JAK NAPIS MI PROSIM MOC NA TEBE MYSLIM A STRAASNE SI PREJU AT TO TOBE I ME VYJDE DRZ SE MYSLIM NA TEBE PA

• Citovat
  • Upravit
540
12.6.10 16:44
Lafi píše: :lol: AHOJKY PETRO,mě taky zavedli 2 embrijka 31.5.2010 tak držím palce-at nám to vyjde. :hug:
Petra 2 píše:
Zaváděli mi 2 embryjka.

Ahoj Lafi,mám 31.5.po KETu 3 blastocysty.Ve středu jsem byla na krvi a hCG 9,9,v pátek znovu krev 20,5.Na testu se stále ukazuje jen slaboulilinkatý duch.Dr.říkal,že když se hCG zvedá,tak je to O.K.
Uvidíš v pondělí,to už bys měla jít taky na krev,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.6.10 17:24

Ahoj Eddie-taky mi zavedl dr.2 mrnátka 31.5. a ve středu mi bral krev a nic neviděl.Další krev v pondělí-to už by měl snad poznat víc.Test si prý dělat nemám-abych nebyla nervozní…ono se mu to řekne… :lol: Břicho mě chvilkama pobolívá-jako na ms.Tak mám samozdřejmě strach…Ale věřim-že tam jsou. :mavam: Hezký večer.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
18.6.10 14:28

ahoj tak co stale na tebe myslim tak co napis mas je tam zlata malinky??ja jdu misto stredy uz na krev v pondeli nemuzu to vydrzet tak me vemou driv tak sem hrozne zvedava ale zaroven se moc bojim doufam ze tam bude tehotenstvi strasne moc to chceme jinak tam se mnou byla pani na inseminaci kdyz ja byla na ketu a ta mi psala ze testla a test ji ukazal dve carky chjo ja chci taky tak pisni a ahoj

• Citovat
  • Upravit
1773
18.6.10 18:20

Ahojte holky-tak mé výsledky dopadli špatně-neuspěli jsme-není tam vůbec nic-ani v krvy,ani na ultrazvuku-prostě nic-holky je to strašný a já už 3 hodiny brečim tak hodně-že se mi ta mrcha menstruační asi z toho stresu spustí.Mám vysadit léky a za týden na konzultaci.Pak za 2-3 měsíce to můžem zkusit znova.Jste moc hodný-díky za podporu a hlavně mě nelitujte.Musim to nějak rozdejchat a připravit se na druhej pokus.Všem Vám přeju hodně štěstíčka a dávejte na sebe pozor.Pa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
18.6.10 21:14

ahoj nezlob se ale musim ti to napsat je mi to strasne moc lito opravdu vim na sto procent co prozivas ja vam dam vedet v pondeli taky se moc bojim ale strachem stejne vysledek neovlivnim drz semyslim na tebe opravdu!!!!hodne sil!!!

• Citovat
  • Upravit
1773
19.6.10 10:02

Ahojky Ev,děkuju.Ty se hlavně nestresuj-u Tebe to bude dobrý-uvidíš a v pondělí se budeš smát štěstím.At Ti to dopadne dobře.Pa a :hug: dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.6.10 10:05

Ev-byla jsem taky na diskuzi - Stimulace na IVF květen -jsou tam hodný holky-tak tam mrkni-oni tě vezmou mezi sebe na pokec.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
19.6.10 13:28

ahoj moc dekuji za oporu a velkou podporu kez bych se smala stestim to vis po tolika neuspechach uz se hrozne bojim je to muj posledni pokus posledni sance pokud uz to tentokrat nevyjde nezvladnu to bojim se ze se zmenim tak ze mi to bude delat i v manzelstvi bordel citim to ja uz to mimi tak hystericky chci kez by mi oznamili ze je cekam prisaham ze jestli jo tak do artu necham udelat nake prekvapko nevim doktorovi koupim poradnou whisky a sestrickam kytku a hlavne doktorovi bych skocila kolem krku stestim to vim je snad uz jo uz to musi vyjit vzdyt mam deset let jen same nestesti umrela mi mamka ted nedavno tatka o ktereho sems e do posledni chvile starala do toho jsem po porodu mela silnou laktacni psychozu byla spoustu let na antidepresivech uz jednou ta smulamusi skoncit ne vzhdyt to enni uz mozne ale jinak jeste jednou moc a moc dekuji jsi strasne hodna poznam to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex