Uhnízdění embryjek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
19.6.10 16:50

Neděkuj -je dobře-že někdo vymyslel tyhle diskuse a navzájem se tu můžeme podržet. :hug: Fakt se těšim až napíšeš-JSOU TAM.Byla jsi se mrknout na ty holky-vedle na diskusy? Je jich tam víc-tady jsme asi zůstaly jen my dvě.Eddie se taky neozvala-ale doufám-že je u ní všechno v pořádku.
Takže Ev-nepanikař-bud ,,pokud to půjde,, v klidu.
A v pondělí dej vědět-mrknu sem.Pa,pa a hezký zbytek dne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
20.6.10 07:38

ahoj nebyla jsmenikde uvidim zda tam pujdu jo dam ti sem vedet

• Citovat
  • Upravit
1773
20.6.10 09:56

Ahojky Ev-budu se těšit.V kolik hodin to budeš vědět?At se potom hned na Tebe podívám.Tak Držim palce v pěsti.Měj krásnou neděli a pa,pa.Neboj-bude to v pořádku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
20.6.10 11:12

ahoj krev mi budou nabirat v 8 hod dovim se to za dve hodiny a doma budu az odpoledne protoze jeste musim z dcerkou na rehabilitaci a cviceni je po urazu tobe taky peknou nedeli pa

• Citovat
  • Upravit
1773
20.6.10 15:23

Tak to máš dobrý-mě nabrala sestřička ráno v 7.00 a výsledky jsem věděla až v 15.00 to bylo nekonečný čekání…co se stalo dcerce?At se brzy uzdraví.Pa :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
20.6.10 19:16

Ahoj holky,byla jsem na dovolený bez netu.U mě to zatím vypadá nadějně.hCG sice nízké,ale stále stoupající.Ve čtvrtek půjdu na ultrazvuk,tak se uvidí víc…
Chodím na diskusi IVF leden 2010.Je to tam dost rozjetý a holky mají hodně užitečných informací.Zajděte.
Ev,držím palce na krev :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.6.10 19:27

Jééé-Eddie-tak to je dobře-to Ti přeju at to hcg pěkně stoupá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
20.6.10 19:30

je tak to blahopreji mooc a zaroven dekuji za palecky budu je moc a moc potrebovat uz pocitam hodiny kdy se to dovim a je mi hur a hur moc se bojim moc tak pa

• Citovat
  • Upravit
ev
20.6.10 19:33

ahoj evicka na pouti spadla ze skakaciho hradu amela prerazeny nosik a otres mozku a ma potize s krcni pateri uz je dooma skoro mesic je prvnak takze dost zameskala ale co hlavne ze je ziva a vcelku na jeji zraneni zdrava pokud si ji chces prohlidnou tak si me najdi na faceboku pokud tam jsi pridej si me mam tam fotky moje i me evicky jsem tam jako EVA BUSTOVA A JSEM KRATKOVLASA BLONDYNA S HNEDE PODBARVENOU HLAVOU PA A OVSEM MUZE SE MRKONOT KDOKOLIV

• Citovat
  • Upravit
ev
20.6.10 19:33

ahoj evicka na pouti spadla ze skakaciho hradu amela prerazeny nosik a otres mozku a ma potize s krcni pateri uz je dooma skoro mesic je prvnak takze dost zameskala ale co hlavne ze je ziva a vcelku na jeji zraneni zdrava pokud si ji chces prohlidnou tak si me najdi na faceboku pokud tam jsi pridej si me mam tam fotky moje i me evicky jsem tam jako EVA BUSTOVA A JSEM KRATKOVLASA BLONDYNA S HNEDE PODBARVENOU HLAVOU PA A OVSEM MUZE SE MRKONOT KDOKOLIV

• Citovat
  • Upravit
1773
20.6.10 22:41

Ev-tak hlavně at se opravdu brzy uzdraví-měla veliké štěstí.Na Facebook kouknu a přidám si tě k přátelům.Mé jméno je Hana Lafatová. Já mám taky pár fotek ale na lidi.cz na seznamu profil lafi-lafi .Pa a neboj se-strašíš tím prcky. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.6.10 10:30

Ahoj Evi-na face booku-je jen Eva Justová-taková podbarvená blondýnka-rozesmátá-ale Eva Bustová-žádná…tak nevim-kde se schováváš? Zadej si moje jméno a připoj si mě.Mám tam podobnou fotku jako tady-s narciskou -ve vlasech.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ev
21.6.10 12:01

napis mi jeste jednou jmeno jsem tam jako eva buštová a nevyslo to nejsem tehotna uz na to nemam silu vzdavam to

• Citovat
  • Upravit
14
25.7.15 12:35

Ahoj holky jsem od 16 po Et a 22 jsem si dělala test kde jsem měla 2 čárky s toho druhá je duch ale je dobře vidět dnes ráno jsem začala špinit hněde pak růžově pak malinkata sraženina ale úplně miniaturní a teď už nic může to bejt uhnízdění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.2.16 15:23

Uhnizdeni embya

Ahoj holky, ja uz jsem tyden po transferu, prvni IVF a jsem dost nervozni. Nevim, jak to vubec dopadne. Meli jsme prodlouzenou kultivaci embryii, a zaplatili jsme si k tomu jeste ICSI a EmbryoGlue. Jakou mam sanci na otehotneni? Jsme uplne zdravi, nic u nas nenasli. Test si mam delat az pristi tyden v utery. Driv to asi nema smysl co? Porad premyslim, jestli tam vubec jeste je, jestli uz se uhnizdilo. Jezdime na Letnou do Prahy. Vsichni rikaji, ze sanci mame velkou, ale moc me to neuklidnuje. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí