Uklízení - podřadná práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
4.11.19 16:59

@mackA159 Proč prostituce, bez té by si úplní zoufalci ani neza*ukali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
4.11.19 17:00

Takže neuklízíš ani doma, abys nedělala podřadnou práci, když máš vystudováno?? :mrgreen: Jestli potřebuješ peníze, tak bych to klidně vzala, nevidím na tom nic podřadného…ale asi bych se zamyslela nad myšlením svého přítele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.19 17:01

Podřadná práce to není. Naopak je fajn, že chceš pomocí školce z nesnází ;). Nicméně zkušenost kamarádky - je zdravotní sestřička a taky takhle jednou vypomáhala a pak v ní některé kolegyně neviděli tu sestru, ale uklízečku. Říkala, že už by to v životě neudělala. Ale podřadná práce to není, to jen někteří lidé jsou debilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.11.19 17:02

Principiálně, proč ne? Mě ale uklízet děsně nebaví. Jak tu někdo psal s tím obleckem, tak to už teprve ne!
Kdybych peníze potřebovala, tak zo vezmu. Za každou cenu ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.11.19 17:02

@Heivka To je vlastně fakt :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit
19388
4.11.19 17:04

Já tedy neplivu ani na prostitutky. Je mi jich líto, moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.11.19 17:07

@zrcadlo u nás také jedna učitelka o víkendech seděla za kasou. Ona sama s tím měla problém, jak bylo vidět. Lidsky se dalo pochopit, že je sama a potřebuje si přivydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.11.19 17:09

U nás v práci delaj právě uklízečky ty žensky, který se nepotřebujou dřít. Maji chlapy co vydelavaj dost, a ony chodí uklízet jen aby nesedeli doma.. Vyhovuje jim i pracovní doba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 17:10

Blbost. Pokud ti ty dvě hodiny nebudou chybět, klidně bych to vzala.
U nás na škole mají tu stejnou brigádu PhD studenti, prostě večer setřou a vynesou koše v patře, práce na 1,5 hodiny a nikdo tam neřeší, jestli je u toho někdo vidí nebo ne :roll: Je to pro ně fajn brigáda, kvůli které nemusí nikam jezdit, pro školu je to i výhodnější, že klíče k těm všem místnostem s drahými přístroji nemá externí agenturní zaměstnanec, ale někdo „zevnitř“.

Naprosto bych se nad to povznesla.

Prosím anonym kvůli práci.

• Citovat
  • Upravit
2008
4.11.19 17:24

U nas ve vesnicke skolce uklizi trvale pani ucitelka a nikomu to divne neprijde. Proc by melo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.11.19 17:30

Pokud potřebujete peníze, pak asi není co řešit. Pokud nepotřebujete, nevzala bych to. Je to stokrát proprane téma: nikdo uklízečkou nepohrdá, ale každý druhý straší děti tím, že když se nebudou učit, mohou maximálně tak dělat uklízečku.

• Citovat
  • Upravit
589
4.11.19 17:45

Jsem z oboru a taky jedna naše kolegyně uklízí a nikdo s tím problém nemá :nevim: Naopak, zástupkyně ředitele, co má úklid na starosti je ráda, že má naprosto spolehlivou pracovnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22492
4.11.19 17:48

Tak i ja jsem si taky chodila jednou tydne privydelat uklidem a to mam vysokou skolu. Nikomu taky s vyskou to zvlastni neprislo.Jen mamka si treba rypla. Kolikrat i ocenovali, ze se nebojim prace.Bylo to dobre placene, mohla jsem si prijit kdykoliv, nijaka velka spina tam nebyla a nikdo mi neudilel zadne rozkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
4.11.19 17:58

Kdo si myslí, že je uklízení podradna práce, je blbec. Není na tom nic špatného, naopak. Kdyby to bylo lépe placené, klidně bych to šla dělat na full time :D Uděláš si svoje, nikdo tě přitom neotravuje, žádný dohadování s lidma… Vlastně to není tak špatné :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 18:16

@Mialina udělat si to můžu kdy chci. Ale nejsem v situaci, že bych nutně potrebovala si přivydělat. Vlastně ani nevím, kolik by za to bylo, ale myslím, že to nebude kdoví co… Nevím… Jestli za to má paní 1500-2000za měsíc??? Od přítele stále slyším narážky, dělá si ze me legraci, že ze sebe dělám socku, že teď radši nebudeme jíst, když musím ze sebe dělat uklízečku… Právě jsem z toho na rozpacích… Jestli mi to za to stojí… Myslela jsem že vypomuzu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat