Uklízení - podřadná práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mackA159 Proč prostituce, bez té by si úplní zoufalci ani neza*ukali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže neuklízíš ani doma, abys nedělala podřadnou práci, když máš vystudováno??
Jestli potřebuješ peníze, tak bych to klidně vzala, nevidím na tom nic podřadného…ale asi bych se zamyslela nad myšlením svého přítele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podřadná práce to není. Naopak je fajn, že chceš pomocí školce z nesnází
. Nicméně zkušenost kamarádky - je zdravotní sestřička a taky takhle jednou vypomáhala a pak v ní některé kolegyně neviděli tu sestru, ale uklízečku. Říkala, že už by to v životě neudělala. Ale podřadná práce to není, to jen někteří lidé jsou debilní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Principiálně, proč ne? Mě ale uklízet děsně nebaví. Jak tu někdo psal s tím obleckem, tak to už teprve ne!
Kdybych peníze potřebovala, tak zo vezmu. Za každou cenu ale ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo u nás také jedna učitelka o víkendech seděla za kasou. Ona sama s tím měla problém, jak bylo vidět. Lidsky se dalo pochopit, že je sama a potřebuje si přivydělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v práci delaj právě uklízečky ty žensky, který se nepotřebujou dřít. Maji chlapy co vydelavaj dost, a ony chodí uklízet jen aby nesedeli doma.. Vyhovuje jim i pracovní doba.
- Citovat
- Upravit
Blbost. Pokud ti ty dvě hodiny nebudou chybět, klidně bych to vzala.
U nás na škole mají tu stejnou brigádu PhD studenti, prostě večer setřou a vynesou koše v patře, práce na 1,5 hodiny a nikdo tam neřeší, jestli je u toho někdo vidí nebo ne
Je to pro ně fajn brigáda, kvůli které nemusí nikam jezdit, pro školu je to i výhodnější, že klíče k těm všem místnostem s drahými přístroji nemá externí agenturní zaměstnanec, ale někdo „zevnitř“.
Naprosto bych se nad to povznesla.
Prosím anonym kvůli práci.
- Citovat
- Upravit
U nas ve vesnicke skolce uklizi trvale pani ucitelka a nikomu to divne neprijde. Proc by melo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud potřebujete peníze, pak asi není co řešit. Pokud nepotřebujete, nevzala bych to. Je to stokrát proprane téma: nikdo uklízečkou nepohrdá, ale každý druhý straší děti tím, že když se nebudou učit, mohou maximálně tak dělat uklízečku.
- Citovat
- Upravit
Jsem z oboru a taky jedna naše kolegyně uklízí a nikdo s tím problém nemá
Naopak, zástupkyně ředitele, co má úklid na starosti je ráda, že má naprosto spolehlivou pracovnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak i ja jsem si taky chodila jednou tydne privydelat uklidem a to mam vysokou skolu. Nikomu taky s vyskou to zvlastni neprislo.Jen mamka si treba rypla. Kolikrat i ocenovali, ze se nebojim prace.Bylo to dobre placene, mohla jsem si prijit kdykoliv, nijaka velka spina tam nebyla a nikdo mi neudilel zadne rozkazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo si myslí, že je uklízení podradna práce, je blbec. Není na tom nic špatného, naopak. Kdyby to bylo lépe placené, klidně bych to šla dělat na full time
Uděláš si svoje, nikdo tě přitom neotravuje, žádný dohadování s lidma… Vlastně to není tak špatné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mialina udělat si to můžu kdy chci. Ale nejsem v situaci, že bych nutně potrebovala si přivydělat. Vlastně ani nevím, kolik by za to bylo, ale myslím, že to nebude kdoví co… Nevím… Jestli za to má paní 1500-2000za měsíc??? Od přítele stále slyším narážky, dělá si ze me legraci, že ze sebe dělám socku, že teď radši nebudeme jíst, když musím ze sebe dělat uklízečku… Právě jsem z toho na rozpacích… Jestli mi to za to stojí… Myslela jsem že vypomuzu…
- Citovat
- Upravit