Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Už mi přišel Email, že dnes budou doručovat, moc děkuji. ![]()
@Savana2 píše: Více
Také zatím ne, ale adminka psala, že postupně zasílají. Tak snad do konce týdne přijde ![]()
@Savana2
Mě zatím nepřišla a ani žádné oznámení o tom, že by mělo dojít. Ale jsem v klidu. Vyhrála jsem i v minulé soutěži a teprve tento týden mi výhra přišla. Takže zatím neplasim ![]()
Dobrý den,
omlouváme se, kolegyně toho zasílá opravdu kvanta, prosíme o trpělivost, všechno přijde a jistě vám i brzy napíše zprávu. Pište především na profil Admin skupin a soutěží, chodí potom ty zprávy přímo kolegyni, co má všechny výhry i testování na starosti.
Krásný den
Diana ![]()
@admin ja psala adiminovi a žádná odpověď. Stále mě nikdo nekontaktoval. :/ a ani žádná email o zásilce nic.
@Olca232 Jak zmiňovala kolegyně, balíme a odesíláme stovky, možná tisíce balíků za týden. Bohužel (nebo bohudík
) je toho opravdu hodně kvůli počtu ukončených soutěží v minulých týdnech a měsících - žádáme tedy o strpení, o výhru určitě nepřijdete.
Díky,
Matěj
Hezký večer,
v průběhu září a října se nám zásilek nakupilo víc, přednost v rámci distribuce mají testovačky u kterých potřebujeme v termínu doplnit recenze, následně rozposíláme soutěže.
K pátku 25.10. byly odeslány všechny malé balíčky (105 ks) a jedna třetina velkých výher (7 ks) v rámci soutěže Bebelo. Zbývající velké balíčky (14 ks půlroční zásoba Bebelo) budou odeslány v příštím týdnu. To, zda byl balíček odeslán a kdy dorazí poznáte podle SMS/e-mailu od České pošty. Každý výherce, kdo nahrál jeden z těchto údajů by měl dostat avízo. Avízo ČP posílá obratem, jakmile ji balíček předáme.
Děkujeme za trpělivost a přeji hezký víkend
Viktorie
@admin píše: Více
Dobrý den, mě třeba vůbec nešla vyplnit Česká pošta, ale Zásilkovna ano. Tím pádem jsem přišla o výhru?
@Elisa98 píše: Více
Dobrý den,
ráda bych vás ujistila, že jste adresu do formuláře správně vložila, a váš balíček byl odeslán v pátek 25. 10. Pokud někdo adresu nevyplnil, byl kontaktován prostřednictvím soukromé zprávy.
Sledujte prosím svou zásilku pomocí sledovacího čísla: DR0145895488L. Pokud budete mít další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit ![]()
Hezký den
Viktorie