Ukončení kojení a co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
9.5.15 18:25

Jinak jsem kojila skoro do těch tří. Do těch dvou a půl u toho i usínala. Pak po probuzení a většinou po příchodu z procházky. Venku nikdy. Jednoho dne jsem řekla, že mlíčko není, ona pokrčila rameny a koukala večer dál na pohádku, tak jsem toho využila a to byl konec kojení. Bez jediného zaplakání. Asi po dvou měsících začala cucat tak jednou denně, ale spíš ze srandy. Ale mlíko pořád bylo. S tím přestala po tom třetím roce. Teď už mi prsa jen líbá. Jsou jí tři a půl. Pořád mi to ještě nepříjde úplně ujetý, ale tu hranici má každý jinde. Malá je hodně kontaktní a prso pro ní bylo středem světa dlouho, tak to prostě nějak vyplynulo takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
9.5.15 18:30

Pred polednim spankem? Myslis v dobre svaciny ci uz v dobe obeda? Kde ma prikrm misto mlika? Mliko sand vytesit na rano a(ci) vecer ne?

• Citovat
  • Upravit
131
9.5.15 18:35
@Kamikadze píše:
Pred polednim spankem? Myslis v dobre svaciny ci uz v dobe obeda? Kde ma prikrm misto mlika? Mliko sand vytesit na rano a(ci) vecer ne?

Oběd má po spánku. A to je právě to co nevím, jak často teda kojí ti, co ještě takto velké děti kojí, když se podle těch příruček májí vlastně ta jednotlivá kojení vytěsňovat příkrmy. Dát snídani, svačinu pak třeba ještě navíc kojení, pak oběd, mezi obědem a svačinou třeba kojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
9.5.15 18:49
@janusak píše:
Oběd má po spánku. A to je právě to co nevím, jak často teda kojí ti, co ještě takto velké děti kojí, když se podle těch příruček májí vlastně ta jednotlivá kojení vytěsňovat příkrmy. Dát snídani, svačinu pak třeba ještě navíc kojení, pak oběd, mezi obědem a svačinou třeba kojení??

Já teď kojím pred snídaní, svacinami a vecerí a normálne pak jí plnou porci, stejnou, jako když jsem kojila v jiné časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
9.5.15 19:27

No, já jsem v 6m kojila snad co 2hodiny, max. co 3. takže pak plynule jsem kojení ve stejných časech nahrazovala jídlem. Docela dlouho teda u prvního vydrželo dokojení po obědě, před spaním. Ale jinak od 7m měl místo odpoledního kojení v cca 15-15.30 po spaní svačinku (ovocné pyré), od 8m místo dopoledního kolem 9-9.30 svačinu, obvykle jogurt, pak od 9m večer kaši a kojila jsem v 10m teda už jen ráno, do 11m ještě před poledním spaním, a večer před spaním a v noci. Takže od 11m jen ráno, večer a v noci v posteli doma, a nemusela jsem přes den nic řešit. Ale on si nechal celkem v pohodě vyměnit kojení za jídlo a v 13m jsme s kojením skončili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová