Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 chtela castecnou hysterektomii, aby nemela prechod v 41 letech ![]()
@Anna766 a to se priznam ze nevim, ale zeptam se ji!
@Liskulaska píše: Více
no jo, hysterektomie je velká operace, to je něco úplně jiného, než o čem se tady mluví, o přerušení vejcovodů - sterilizace
@stinga tak castecna hysterektomie je taky forma sterilizace, v puvodnim prispevku to myslim nebylo specifikovano ![]()
Ale je to celkem jedno, zaver je, ze se s tim trapi 10 let a nikdo ji nechce vzit pod kudlu ![]()
@Liskulaska píše: Více
což je také hrozné, někteří lékaři by operovali všechno a jiní zase za každou cenu volí řešení bez operace
Byla jsem v podobne situaci, jen dve deti byly už vetsi, třetí dvouleté. Pilulku jsem nechtěla, neni to jistota, a byl covid, takže do nemocnice jsem taky nechtěla. Nakonec jsem zvolila soukromou kliniku, trefila jsem se konzultací den před operačním dnem, takže v pátek jsem byla u mé Dr, ta nic moc neviděla ( ale bazální graf a // byly jasné), a ze času je dost. V pondělí jsem šla na kliniku, v úterý ráno předoperační vyšetření a ten den dopoledne zákrok a ve 13h domů. Odpoledne jsem se doma trochu prospala a pak normálně fungovala, kojila.. Kontrola byla za 8 dní a pak po 6 týdnech u mého Dr. Platila jsem tuším 1000 za sepsání a 7000 za zákrok. Ostrava. 2021.
Děkuji všem co mi tu píší, volala jsem snad na všechny nemocnice i soukromníky skoro všude chtějí 14 tisic, jako je to masakr ty ceny
@Nikola731 píše: Více
pořád je to levnější, než další dítě,
ale Uherské Hradiště je pro tebe moc daleko?
@stinga autem hodina a půl ale kdo ví jestli tu cestu zvládnu je mi strašné špatně jen co otevřu oči dokud neusnu, to je samozřejmý že je to levnější jak dítě ale já to dítě nechci po psychické stránce už jsem odchovala 3 děti z miminek nedokážu si představit že jdu do toho znovu
@Nikola731 píše: Více
jako já ti jinak poradit neumím, akorát že v tom UH to vychází levněji, musel by tě tam samozřejmě někdo dovézt a odvézt, a musela bys to asi mít domluvené aspoň telefonicky, není to zas jen tak, někam přijet a chtít interrupci
To je mazec, jak je to drahé a když na to některé holky nemaj, pak bohužel končí miminka, jak končí, tím samozřejmě nelituju ty ženy, ale ty miminka, maj samozřejmě možnost to řešit jinak, ale stejně síla a támhle narkomanům se hradí léčba a různé pobyty, abstinence, nejde to třeba uhradit na víc částí?
@lucypaja píše: Více
Když na to některé holky nemají, tak si mají lépe ohlídat antikoncepci. Co by se ještě mělo všechno hradit z veřejného pojištění, když se dělají sbírky na smrtelně nemocný děti? Snad ne nepovedený soulože. A feťáky bych pěkně zkásnula.
Jasně to si maj hlídat, ale když už se to stane, tak nemusí pak ty miminka někde nechávat v popelnicích apod to je šílené
@lucypaja píše: Více
Když už se to stane, tak je potrat to nejlepší pro miminko, tak to myslíš? To jako vážně? To si normálně nevidíš do huby.
@lucypaja píše: VíceŽijeme v zemi, kde nikdo nemusí nechávat nechtene miminko v popelnici.
@884135 píše: Více
já sem nikde nenapsala, že je potrat nejlepší pro miminko!!