Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ryliska píše:
Má ukončený 7 měsíc.Ta známá je fakt blbá, ale nic si z toho nedělej.Ty máš tuhle paní chytrou jen jako známou.Já mám takovouhle švagrovou.A bydlíme spolu v jednom baráku.Takže taky děs.A řeknu ti jedno - blbcovi to nevysvětlíš…
Děvčata, já zrovna řeším tu samou otázku dnes celý den. Mám dcerku, narozenou 29.12 a řeším kvůli kašičce jaký má teď ukončený měsíc, protože dr mi řekla, že 4měs bude mít až 29.5. Já si také myslela, že zítra, tedy 29.4. máme ukončený 4tý měsíc ![]()
whitewoman píše:
Děvčata, já zrovna řeším tu samou otázku dnes celý den. Mám dcerku, narozenou 29.12 a řeším kvůli kašičce jaký má teď ukončený měsíc, protože dr mi řekla, že 4měs bude mít až 29.5. Já si také myslela, že zítra, tedy 29.4. máme ukončený 4tý měsíc
Tak uz doktorka neumi pocitat no super.
bych se ji zeptala kdyz se tedy narodila 29.12 kdy ze ma slavit narozky ze podle te jejich teorie o mesic pozdeji nez se ditko narodilo.
No mě to taky přišlo divné, proto to dnes také řeším
Říkám si ale zase, proč by to říkala? A navíc mi to dokonce řeklo několik dalších maminek, i když ta většina říká samozřejmě , že konec 4tého máme 29.4. Tak nevím ![]()
Já už fakt nevím, doufám že holky co mi tu psaly,že má malá ukončených 7M měli pravdu..
Právě jsem volala na info linku Nestlé a Lilinka MÁ dneska ukončený 4tý měsíc
![]()
Tak se mi asi zbláznila dr ![]()
whitewoman píše:
Právě jsem volala na info linku Nestlé a Lilinka MÁ dneska ukončený 4tý měsíc![]()
![]()
Tak se mi asi zbláznila dr
M+M+S píše:whitewoman píše:
Právě jsem volala na info linku Nestlé a Lilinka MÁ dneska ukončený 4tý měsíc![]()
![]()
Tak se mi asi zbláznila dr![]()
![]()
už si mě polekala
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědět
každopádně to počítám úplně stejně ![]()
M+M+S píše:M+M+S píše:každopádně to počítám úplně stejněwhitewoman píše:
![]()
![]()
už si mě polekala
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědět
se jí na to zeptám znova v úterý
whitewoman píše:M+M+S píše:M+M+S píše:každopádně to počítám úplně stejněwhitewoman píše:
![]()
![]()
už si mě polekala
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědětse jí na to zeptám znova v úterý
Tak hlásím…holky v lékárně říkaly,že to počítám správně! Takže vy máte taky ukončený 4.M ![]()