Ukončený 7m?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
23.4.11 19:18
ryliska píše:
Má ukončený 7 měsíc.Ta známá je fakt blbá, ale nic si z toho nedělej.Ty máš tuhle paní chytrou jen jako známou.Já mám takovouhle švagrovou.A bydlíme spolu v jednom baráku.Takže taky děs.A řeknu ti jedno - blbcovi to nevysvětlíš…
:palec: máš recht - blbcovi to nevysvětlím
No a mít takovou švagrovou… :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
28.4.11 22:43

Děvčata, já zrovna řeším tu samou otázku dnes celý den. Mám dcerku, narozenou 29.12 a řeším kvůli kašičce jaký má teď ukončený měsíc, protože dr mi řekla, že 4měs bude mít až 29.5. Já si také myslela, že zítra, tedy 29.4. máme ukončený 4tý měsíc :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.4.11 23:03
whitewoman píše:
Děvčata, já zrovna řeším tu samou otázku dnes celý den. Mám dcerku, narozenou 29.12 a řeším kvůli kašičce jaký má teď ukončený měsíc, protože dr mi řekla, že 4měs bude mít až 29.5. Já si také myslela, že zítra, tedy 29.4. máme ukončený 4tý měsíc :-o

Tak uz doktorka neumi pocitat no super.
bych se ji zeptala kdyz se tedy narodila 29.12 kdy ze ma slavit narozky ze podle te jejich teorie o mesic pozdeji nez se ditko narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
28.4.11 23:15

No mě to taky přišlo divné, proto to dnes také řeším :D Říkám si ale zase, proč by to říkala? A navíc mi to dokonce řeklo několik dalších maminek, i když ta většina říká samozřejmě , že konec 4tého máme 29.4. Tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.4.11 10:38

Já už fakt nevím, doufám že holky co mi tu psaly,že má malá ukončených 7M měli pravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
29.4.11 10:44

Právě jsem volala na info linku Nestlé a Lilinka MÁ dneska ukončený 4tý měsíc :D :D :D
Tak se mi asi zbláznila dr :DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.4.11 11:06
whitewoman píše:
Právě jsem volala na info linku Nestlé a Lilinka MÁ dneska ukončený 4tý měsíc :D :D :D
Tak se mi asi zbláznila dr :DDDDD
:-D :-D :-D už si mě polekala :lol:
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědět :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.4.11 11:06
M+M+S píše:
whitewoman píše:
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědět :lol:

každopádně to počítám úplně stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
29.4.11 12:01
M+M+S píše:
M+M+S píše:
whitewoman píše:
Zase jsem to začala počítat, já dnes jedu do lékárny, tak se tam holek zeptám a taky dám vědět :lol:
:palec:

se jí na to zeptám znova v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.4.11 17:35
whitewoman píše:
M+M+S píše:
M+M+S píše:
whitewoman píše:
:palec:
se jí na to zeptám znova v úterý

Tak hlásím…holky v lékárně říkaly,že to počítám správně! Takže vy máte taky ukončený 4.M :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí