Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
25.1.13 09:41
@zasemamina píše:
byla možná bi, ale co hrála si nepamatuju v tý době jsem do ulice ještě nebyla zažraná.

Ona byla aquabela nebo tak něco s plaváním a pak u Farských i bydlela..

• Citovat
  • Upravit
50124
25.1.13 09:52
@kam2 píše:
Zrovna sleduji jelikoz jsem nestihla vcera vse. Ta kadernice je taky na ranu. Nic se ji nezamlouvá. A ty jeji nazory. Umi se vubec smat nebo je to věcný prudas a pesimista?? :roll:

jo, ta kadeřnice je hrozně protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
25.1.13 09:58

Holky Ulici nesleduji tak dlouho, ona paní Farská potratila? Nebo dokonce porodila nějakého Jeníčka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
25.1.13 10:03

Jo, před spoustou let otěhotněla a už během těhotenství se dozvěděla, že má dítě srdeční vadu a šance na přežití né moc velké. přesto se rozhodla donosit a porodit, bohužel Jeníček pár dní po porodu zemřel :-( Jitka z toho byla hodně špatná a tak Olda přivedl studentku psychologie, která dělala akvabelu na bazéně. A časem z ní vylezlo, že je lesba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.1.13 10:09
@Petorka píše:
Ta Monika je ale krá. va fakt, zaslouží si to, když si Máry neváží, tak ať nebulí…

to teda jo, poslední dobou je hrozně protivná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.1.13 10:09

Holky, nějak se mi to teď v hlavě motá :mrgreen:, asi jsem odběhla, co bylo s tou Romanou jsem si už od vás přečetla, ale není mi jasné, kdo je ta zrzka co spala s Márou??? Já jsem nejprve myslela, že s ním spí právě ta Romana a překvapilo mě pak z ukázek, že je to někdo jiný…kde k ní ten Mára vůbec přišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.1.13 10:12

Můžu se k vám přidat? Ulici miluji, každý den se na ni už od rána těším…jen my jsou některé postavy proti srsti…viz. Romana, paní Toužimská, a v poslední době i Jarda Hejl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.1.13 10:19

Ulici taky sleduju poctivě, když né večer tak ráno, je to takovej můj večerníček. Včera ta scéna s tou Toužimskou a Ančou byla fakt dobrá, sem zvědavá jak to dopadne, ale možná to bude tak jak se Zuzanou, že Ema zůstane u Lišků a s vlastní mámou se bude jen vídat, to ale nejdřív bude muset Toužimská dostat rozum. A už se těším na Libušku a doktůrka, kdy to mezi nima vypukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:26
@MarkyM píše:
Víme zase prd, protože to jsou jenom dohady co by se mohlo stát. Proč nás tak napínaji sakra? :cert:

Napadlo mě to taky s tou nemocí třeba u Mirinky, no já se zblázním jsem napnutá jak kšandy. S tou Markétou to nevypadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:28
@MUFICE píše:
to teda jo, poslední dobou je hrozně protivná :zed:

Připadá mi, že žárlí na tu zrzku a dělá, že jí to vadí, protože dělají kravál. Móňa zabrousí do seznamky a Mára by jí mohl psát jako tajnej ctitel co? Romana je hrozná, štve mě i jak je protivná na Simču, která je sluníčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:29
@lucka.Kr píše:
Napadlo mě to taky s tou nemocí třeba u Mirinky, no já se zblázním jsem napnutá jak kšandy. S tou Markétou to nevypadá :think:

Snad by se ale scénáristi nerouhali s tou Mirinkou, je mi to proti srsti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.1.13 10:33

@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.1.13 10:33
@zuzice píše:
Jo, před spoustou let otěhotněla a už během těhotenství se dozvěděla, že má dítě srdeční vadu a šance na přežití né moc velké. přesto se rozhodla donosit a porodit, bohužel Jeníček pár dní po porodu zemřel :-( Jitka z toho byla hodně špatná a tak Olda přivedl studentku psychologie, která dělala akvabelu na bazéně. A časem z ní vylezlo, že je lesba :-)

No jo, na to jsem úplně zapomněla. Já měla za to, že Jitka ani neporodila, že mimčo umřelo už v břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:41
@mejdylko píše:
@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš. :D

Taky je mi sympatická, i když fandim Anče, ani bych do ní neřekla, jak se dokáže rozčílit :) Vandu si pamatuju i jako Krutvorovou z Dokonalýho světa, je úžasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.1.13 10:43
@lucka.Kr píše:
Připadá mi, že žárlí na tu zrzku a dělá, že jí to vadí, protože dělají kravál.

Ráno jsem koukala na včerejší díl a byla to jasná žárlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí