Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Zrovna sleduji jelikoz jsem nestihla vcera vse. Ta kadernice je taky na ranu. Nic se ji nezamlouvá. A ty jeji nazory. Umi se vubec smat nebo je to věcný prudas a pesimista??
jo, ta kadeřnice je hrozně protivná ![]()
Holky Ulici nesleduji tak dlouho, ona paní Farská potratila? Nebo dokonce porodila nějakého Jeníčka??
Jo, před spoustou let otěhotněla a už během těhotenství se dozvěděla, že má dítě srdeční vadu a šance na přežití né moc velké. přesto se rozhodla donosit a porodit, bohužel Jeníček pár dní po porodu zemřel
Jitka z toho byla hodně špatná a tak Olda přivedl studentku psychologie, která dělala akvabelu na bazéně. A časem z ní vylezlo, že je lesba ![]()
@Petorka píše:
Ta Monika je ale krá. va fakt, zaslouží si to, když si Máry neváží, tak ať nebulí…
to teda jo, poslední dobou je hrozně protivná ![]()
Holky, nějak se mi to teď v hlavě motá
, asi jsem odběhla, co bylo s tou Romanou jsem si už od vás přečetla, ale není mi jasné, kdo je ta zrzka co spala s Márou??? Já jsem nejprve myslela, že s ním spí právě ta Romana a překvapilo mě pak z ukázek, že je to někdo jiný…kde k ní ten Mára vůbec přišel?
Můžu se k vám přidat? Ulici miluji, každý den se na ni už od rána těším…jen my jsou některé postavy proti srsti…viz. Romana, paní Toužimská, a v poslední době i Jarda Hejl ![]()
Ulici taky sleduju poctivě, když né večer tak ráno, je to takovej můj večerníček. Včera ta scéna s tou Toužimskou a Ančou byla fakt dobrá, sem zvědavá jak to dopadne, ale možná to bude tak jak se Zuzanou, že Ema zůstane u Lišků a s vlastní mámou se bude jen vídat, to ale nejdřív bude muset Toužimská dostat rozum. A už se těším na Libušku a doktůrka, kdy to mezi nima vypukne.
@MarkyM píše:
Víme zase prd, protože to jsou jenom dohady co by se mohlo stát. Proč nás tak napínaji sakra?
Napadlo mě to taky s tou nemocí třeba u Mirinky, no já se zblázním jsem napnutá jak kšandy. S tou Markétou to nevypadá ![]()
@MUFICE píše:
to teda jo, poslední dobou je hrozně protivná
Připadá mi, že žárlí na tu zrzku a dělá, že jí to vadí, protože dělají kravál. Móňa zabrousí do seznamky a Mára by jí mohl psát jako tajnej ctitel co? Romana je hrozná, štve mě i jak je protivná na Simču, která je sluníčko ![]()
@lucka.Kr píše:
Napadlo mě to taky s tou nemocí třeba u Mirinky, no já se zblázním jsem napnutá jak kšandy. S tou Markétou to nevypadá
Snad by se ale scénáristi nerouhali s tou Mirinkou, je mi to proti srsti ![]()
@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš. ![]()
@zuzice píše:
Jo, před spoustou let otěhotněla a už během těhotenství se dozvěděla, že má dítě srdeční vadu a šance na přežití né moc velké. přesto se rozhodla donosit a porodit, bohužel Jeníček pár dní po porodu zemřelJitka z toho byla hodně špatná a tak Olda přivedl studentku psychologie, která dělala akvabelu na bazéně. A časem z ní vylezlo, že je lesba
No jo, na to jsem úplně zapomněla. Já měla za to, že Jitka ani neporodila, že mimčo umřelo už v břiše…
@mejdylko píše:
@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš.
Taky je mi sympatická, i když fandim Anče, ani bych do ní neřekla, jak se dokáže rozčílit
Vandu si pamatuju i jako Krutvorovou z Dokonalýho světa, je úžasná ![]()
@lucka.Kr píše:
Připadá mi, že žárlí na tu zrzku a dělá, že jí to vadí, protože dělají kravál.
Ráno jsem koukala na včerejší díl a byla to jasná žárlivost.
Ona byla aquabela nebo tak něco s plaváním a pak u Farských i bydlela..