Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
7.2.26 10:05

Já nevim, mně nějak teď všechno vadí v tý Ulici. Tu novou rodinu - teda spíš tu babku nemůžu vystát, Adrianu nekomentuju, Kateřina přehání, tu Kokešovou bych zabila, trio Denis, Kristýna, Daniela taky nedávám :D a v neposlední řadě to předtančení? Předtím choreografii vymýšlela Adéla a najednou je Žofka jediná, která by to mohla zatancovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
7.2.26 10:44
@Deni.Tr píše: Více

Mám úplně stejné pocity. Jako bys mi četla myšlenky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60991
7.2.26 11:20
@Deni.Tr píše: Více

Tu choreografii jsem taky nechápala.. Tak když ji vymyslela adela, tak ji asi zvládne, ne? Taky se na to moc netvářila a ani se nedivím teda. A teda i mi přijde divný, aby tancovali jen dva.. Něco jednoduchyho by meli dat všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
8.2.26 14:17

Když už se teda neprávem Luděk pustil do Rosti, jak je jeho vina, že malou Vanda opustila, tak pak když Vanda odešla se mu mohl omluvit. Prostor na to měl :think:
Když Adriana neví, jak Klárce o sexu, tak ji mohla koupit dětskou knížku, pro takové malé zvídalky :D Měla by tu knížku na pořád a případně se dozeptat mamky. Ale jako zvládly to. To nás doma taky časem bude čekat :lol:
A ta Vanda, no jako, třeba se stane zázrak a v Rakousku ji vše dojde.
Rosťa přespí u Blanky a pak? Přeci ho nebude držet, že se o něj bojí.
Kluci ve škole by určitě nacvičovali něco jiného nebo spíš nic :D To je tak pro holky.
Pořád se kluci něčím chlubí, tak ať se předvedou. Mohli to pak nějak propojit.
Chudák Kaštan ten koukal, kdo vrací karťáka. Se divím, že jim zrovna něco „pěkného“ neřekl. Ale karťák vypadal aspoň, jak když je oblečený jak byl zabalený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
8.2.26 14:55

@sharunka03 Jo přesně, bylo by hezké, kdyby se mu omluvil, taky jsem to čekala. :nevim: Ale to bychom chtěly od Ludího asi moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
9.2.26 20:49

Koho prosím hrála ta herečka údajně z Ulice, co bude letos v Surviveru, zaslechla jsem to jen tak letmo ve zprávách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
9.2.26 21:18
@Brita83 píše: Více

Měla by to být Dita. Ta Klímova kolegyně z banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
9.2.26 21:25
@Fíková píše: Více

Aha, tak Dita, tak to jsem zvědavá. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60991
9.2.26 21:43

Jo, Dita..
Zbytek vůbec neznám 8o a to tam asi maj bejt naky celebrity, ale letos kromě ni neznám fakt nikoho.. Jen teda jedna asi byla, v loveislandu.. :think:
Ale ty jo, na tech lidech co vybrali je, sakra hodně poznat, že jednim z hlavních kritérií byly profily na, sociálních sítích :( vždyť ta Dita tam je snad nejstarší.. Mi přijde, že tam není jedinej fakt normální člověk.. Možná ten stazista v naky elektrárně, nebo co to bylo. Jinak samá modelka atd. Kde jsou nějaký dělníci z fabriky, zedníci, truhláři, prodavacky, kadeřnice, účetní, nebo prostě nějaký normální lidi jako jsme my všichni :lol: vždyť uz pi ty prehlidce ksichtu vidíš, že to běžný lidi nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
9.2.26 21:53
@a12 píše: Více

Já to ještě neviděla, kdo tam všechno má být. Právě jsem jen zaslechla ve zprávách o herečce z Ulice. Tak se na to musím mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
9.2.26 22:02

Zajímalo by mě, proč tam pořád tak rozebírají ty dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60991
9.2.26 22:30

Ja na to mrkla tu slavnou zpěvački vůbec neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
9.2.26 22:40
@Sára2020 píše: Více

Jojo pan hrdej a neomylnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
9.2.26 22:41

A jak se tu zmínilo o té nové babičce, tak by to chtělo nějakého dědka, aspoň by pořád nesmrděla u „mladejch“ :P
třeba ji nějakého scénáristi najdou, docela bych to té rodině přála, aby si od ni už zas na nějakou dobu odpočali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
10.2.26 00:11

@a12 Taky znám jen Ditu, což je možná lepší :mrgreen:, ale výběr se mi teda taky nelíbí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí