Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22730
7.3.26 12:52
@vokishka píše: Více

Mně ta babka jejich už leze na nervy a trochu, jak Lukáš, pořád se dohaduje teda ona s tím Vláďou. On ji normálka něco řekne a ona to smete, no jak Lukáš a Helena.

Heleny je mi líto, ale snad si najde někoho, kdo o ní bude stát.
Ano, má to teď Lukáš náročný je i na vozíku, ale za tohle nikdo nemůže, holka, co mu vychází pořád vstříc a on je na ni hnusnej a ještě ji řekne, že když ji miluje, že si to spletl s vděkem? To je fakt hnusný od něj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22730
7.3.26 13:02
@vokishka píše: Více

To není, no.

Bábinka celá na nervy z důchodu, že nebude mít, něco snad musí mít, to asi není jen tak. To ji měli na úřadě toho říct víc, ne jen, nemáte nárok na shledanou :think:

Babka, která nic nedělá, pořád se popichuje se zeťákem, proč jim nepomahá, pořád úkolujou holku. Bude tahat, kdo ví odkud 5kg pracího prostředku, mazec. Jako, by to nešlo udělat autem, kdy je čas.

Matka od Žofky stresy ze zasedacího pořádku na plese, asi ji chápu, že si tam bude připadat, blbě (teda pokud jde bez Zdeňka) to mi teď vypadlo :think: Pokud jde s ním, tak to nemusí tak řešit. Holt si bude povídat s Ivou a Vítkem víc.

A překvapilo mě, že tu Soňu, Kamila tak nezná, já myslela, když odhalili před její mámou kdo to je a ona, aha, a smála se, tak že ji aspoň ona zná. Tak taky nezná.

A ten pohled teď naposledy Lukáše, když odcházel, tak divně se díval, co chce provést? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.3.26 19:40

@sharunka03 „je to konsensuální“ taky to neumím napsat, ale už jen to slovo mi leze na nervy!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
7.3.26 19:42
@sharunka03 píše: Více

Mně je jich líto asi obou :,( ten Lukáš je v depresi z té nemoci, z dialýzy atd…a nechce aby s ním byla ze soucitu…
A teda ten chlapeček jak pořád sedí v tom Bistru, dělá si tam úkoly, babka si tam.da tak max jedno kafe :roll: a sedí tam a Naty zdržují dyt ona je tam na brigádě a ma tam pracovat a ne se jim věnovat a ještě tam hlídat bráchu… Kdyby to tak dělal každý zaměstnanec tam… Mají štěstí že to Lumírovi nevadi :roll:

Příspěvek upraven 07.03.26 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
7.3.26 19:44
@Pripalenapanev píše: Více

Jooo to je to slovo…Kristýna fakt to tak důležite vysvětluje… A teda nevím jak si tam Daniela přišla pro věci a automaticky sebou dotáhla Denise… Samozdrejme že se Blanky nikdo nezeptá zda vůbec k nim může Denis… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
7.3.26 20:57
@Letee píše: Více

Což o to, to ze tam sedí ten kluk se dá ještě přežít, ale ze během toho ještě peče spoustu věcí domů :mrgreen: si říkám, kdy tam stíhá dělat práci, co má :mrgreen:
Uz vidím, jak tam bude pracovat i babinka, která neumí ohřát ani párky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
7.3.26 21:06

Mně ta rodina Vladimíra přijde hrozně nesamostatná. Nemít tu dceru a bábinku, tak asi Sebík je v DD, protože oni ve 2 lidech se nedokážou postarat o 1 prvňáka. :nevim:
Navíc tedy nevim, nelákala ta firma na super peníze? A poštačka snad taky nepracuje za minimální mzdu ne? Té starší holce skoro nic neplatí, když neustále nemají peníze.
Přijde mi celá ta rodina zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
7.3.26 21:09

Lukáš se chová jak blb, ale asi v jeho situaci pochopitelné. Je v háji fyzicky tak psychicky.
Zřejmě si něco nese starého v sobě … jestli má deprese. Bála bych se o něho, ať něco nevymyslí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
7.3.26 22:05
@Snopy123 píše: Více

No jako přišlo mi šílený, jak ty holce dala seznam, 5kg prací prášek 8o že ona jde přeci do ty školy kvůli sebikovi.. Chudák holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3014
7.3.26 23:36

@a12 @Letee A ještě si tam dá kafe a chlapec dort a pak tak my jdeme a nikdo nezaplatí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
8.3.26 08:08

Celá rodina Vladimíra je neskutečně otravná…jediný kdo mi u nich nevadí je ten malý Sebik….babka hrozná, rodiče pracuji, ale peníze nemají, nastehuji se do bytu Mareckovych ani nemají pomalu na najem :lol: Babka si leze do bistra jak kdyby jim to tam patřilo….no vlastně tam neni ted nic zábavného….na co by se člověk těšil..Vanda fuč, s tou se aspoň člověk zasmál :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
8.3.26 08:46
@Marcella01 píše: Více

Jen ten Lukáš.. Jako ono je to jeho chování smutný.. Ale jako my jsme se u toho celkem zasmáli.. Jak on to prostě všechno říká, jaky používá slovo.. Jak ji odpalkovava.. A ty jako jdeš ještě dovnitř, jo? :mrgreen:
Vis co, situace smutná, Heleny mi je strašně lito.. Ale prostě to jeho vyjadřování mi přišlo vtipný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64908
8.3.26 09:02
@Marcella01 píše: Více

Vanda se vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
8.3.26 09:36
@Sára2020 píše: Více

Jo a vysedávaji tam cele odpoledne… A malý je roztáhly s učením po celém stole a zabírají místo jiným zákazníkům a ještě tam matka dojde řešit soukromé věci..Naty tam nepracuje zas tak dlouho, aby se tam chovali jako doma… Ano a ještě si tam vyrábí svoje výtvory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
8.3.26 09:38
@a12 píše: Více

A ještě Naty musíš nám pomoct, víš že kolik toho máme a jak to máme těžké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí