Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.2.13 20:51
@monatkaa píše: Štěpán když odfrčí, tak mi to fakt žíly rvát nebude :P :P :P

Moje řeč, už aby byl pryč. Je snad v Ulici většího suchara? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 20:55

Jo, tak jestli si ti dva starý vochechulové najmou hospodu, to bude asi výživný. Jeden lepší „íkvé“ než druhej :mrgreen:

Na Lenky mámu jsem taky zvědavá a taky co zítra předvede Anča. Ukázky byly pestré…

Jdu si zítřek stáhnout a mrknu na to ráno…

Jo, nevíte někdo, proč v programu jsou díly číslo 22.. a na uložto 23..? :nevim: Koncovka je stejná, jen ty stovky tam takhle haprujou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
12.2.13 20:57
@KPKristy píše:
Jo, tak jestli si ti dva starý vochechulové najmou hospodu, to bude asi výživný. Jeden lepší „íkvé“ než druhej :mrgreen:

Na Lenky mámu jsem taky zvědavá a taky co zítra předvede Anča. Ukázky byly pestré…

Jdu si zítřek stáhnout a mrknu na to ráno…

Jo, nevíte někdo, proč v programu jsou díly číslo 22.. a na uložto 23..? :nevim: Koncovka je stejná, jen ty stovky tam takhle haprujou :nevim:

V programu se upsali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 21:00

Aha, nevíte, proč zítřejší díl není na uložto? Je ještě brzo? dnešní jsem stahovala včera touhle dobou, už tam byl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 21:01
@Hanka-L píše:
V programu se upsali ;)

No, ale to se upisují každej den v tom případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
12.2.13 21:02
@KPKristy píše:
No, ale to se upisují každej den v tom případě…

aha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
12.2.13 21:03

Ráda vás čtu, protože Ulici teď nestíhám a tak mám alespoň přehled. :mrgreen:
Jinak co se týče Lenky, tak ta byla úplně jako první postava v prvním díle. Utekla z rodné vesničky na Moravě, protože si začala s jakýmsi místním podnikatelem a jeho manželka kvůli tomu spáchala sebevraždu-nabourala autem do stromu. Lenku pak ještě v Praze pronásledovala matka té manželky a všelijak jí škodila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.2.13 21:03
@KPKristy píše:
Aha, nevíte, proč zítřejší díl není na uložto? Je ještě brzo? dnešní jsem stahovala včera touhle dobou, už tam byl… :nevim:

Asi ho tam někdo hodnej ještě nedal?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.2.13 21:04

Nějak nechápu to drama kolem hospody. A to uhánění štamgastů o pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 21:05

Heleďte, tak mě napadá, nemůže někdo něco, že se tu stahuje z uložto? Přece to není legální nebo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
12.2.13 21:05

@hofka Dlužili mu 15000 Kč, pro mně to pár korun není. Možná si tím chystjaí další zápletku, boj o to, co tam vůbec bude, třeba tam nakonec přijde nějaká nová postava na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 21:06
@hofka píše:
Nějak nechápu to drama kolem hospody. A to uhánění štamgastů o pár korun.

No, pokud se nepletu, tak štamgasti celkově dlužili 15000,–. Měl to tam Henry na vývěsce. To není zrovna pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.2.13 21:07
@KPKristy píše:
No, pokud se nepletu, tak štamgasti celkově dlužili 15000,–. Měl to tam Henry na vývěsce. To není zrovna pár korun…

Aha, tak celkovou sumu jsem neviděla. Jen úsek, kde jednomu štamgastovi říkal cca dva litry. To mi přišlo kvůli tomu dělat tak obrovský haló.. ale asi se to povedlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.2.13 21:17

Mně připadlo, že to bylo celkem 19 tisíc :think: Ale jistá si tím taky nejsu :mrgreen:

Teda koukám, že Lenka snad vždycky pásla po zadanejch - měla někdy chlapa, kterej byl ofiko free? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.2.13 21:19
@Machalka píše:
Mně připadlo, že to bylo celkem 19 tisíc :think: Ale jistá si tím taky nejsu :mrgreen:Teda koukám, že Lenka snad vždycky pásla po zadanejch - měla někdy chlapa, kterej byl ofiko free? :twisted:

Ale takových ženských je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky