Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
2.4.15 00:03
@robínek píše:
Tak toho si važ, máš doma výjimku. Můj bývalý přítel taky chodil sám nakupovat jídlo, ovšem často přinesl kombinace typu hořčice, mořské plody a ananas, nějak jsem z toho neuměla uvařit…

Přesně takto jsem si to představovala :mrgreen:, taky znám z mámy vyprávění, že když byla v nemocnici a měl se o nás starat táta, tak peníze na týden utratil první den, přičemž prý přinesl velikou lahev okurek a čokoládu (plus něco dalšího, co jsem zapomněla, toto mi utkvělo) :mrgreen:.

Opravdu si nemyslím, že by bylo běžné, aby chlap, který nevaří, nakoupil bez nápovědy odpovídající nákup, když neví, jaké ingredience se do toho vaření dávají, navíc já nemám žádné jídelníčky, nemám extra dopředu rozmyšlené, co budu vařit. Věřím, že chlap zajistí, aby bylo pečivo a něco na něj, ale dost pochybuju, že si „běžný“ chlap vzpomene na věci typu kvasnice, čočka, mouka, rajský protlak apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
2.4.15 00:05
@Samamama píše:
Přesně takto jsem si to představovala :mrgreen:, taky znám z mámy vyprávění, že když byla v nemocnici a měl se o nás starat táta, tak peníze na týden utratil první den, přičemž prý přinesl velikou lahev okurek a čokoládu (plus něco dalšího, co jsem zapomněla, toto mi utkvělo) :mrgreen:.Opravdu si nemyslím, že by bylo běžné, aby chlap, který nevaří, nakoupil bez nápovědy odpovídající nákup, když neví, jaké ingredience se do toho vaření dávají, navíc já nemám žádné jídelníčky, nemám extra dopředu rozmyšlené, co budu vařit. Věřím, že chlap zajistí, aby bylo pečivo a něco na něj, ale dost pochybuju, že si „běžný“ chlap vzpomene na věci typu kvasnice, čočka, mouka, rajský protlak apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
2.4.15 00:13

Pardon. Chtela jsem napsat jen, ze mam stejny nazor.Ale Frgal(mimchodem skvela prezdivka, kam na to chodite??)si musi Frgalovou trochu predchazet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.4.15 00:34

Třeba jídelníček na nadcházející dny určuje Frgál, nakoupí a Frgálová dle instrukcí vaří :mrgreen:

Ale tedy u nás nakupuje muž, ale on i vaří. Já jsem ten blbec, který nakoupí rýži, jádel, brambůrky a cottage :lol: :lol: Takže s chytrými papírky napsanými od muže nakupuji já. Ale muž si píše papírky i pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.4.15 07:16

Musim souhlasit s @Didlinka33, muz kolikrat nakupuje cestou z prace, a vzdy koupi co je treba.. Treba zrovna nevi, ze doslo mliko, ale tak posle sms - je treba neco koupit? Kdyz reknu ze ne, koupi aspon ovoce, jogurty, sunku.. Proste klasicke potraviny.. V domacnosti se mnou zije a ma aspon zhruba prehled o jejim chodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
2.4.15 09:24

Tak to musim pripodotknout, ze my jsme radeji kdyz muzskej nevari! Do vseho narve moc tuku, soli, koreni, masoxu a pak si to ji sam. Takze i ty jeho nakupy vypadaji podle toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
2.4.15 09:38
@robínek píše:
Dobrý! :pankac: Ale to by mohlo dopadnout, Miládka půjde nakupovat, dítěti upadne dudlík, Franta ho zvedne a už je ruka v rukávě… Zoufalá opuštěná Skyler bude chtít skočit z mostu, ale náhodou se pod ním bude procházet s kočárem Nykl, ona se zachrání pádem na jeho obrovské břicho, zamiluje se do něj a máme další nevěru ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to me pobavilo :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.4.15 09:44

Chlap, kterej umí vařit a je schopný vám radit, když vaříte vy, to je taky něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
2.4.15 09:52

@honeymoney A chlap, který NEUMÍ vařit a jes schopný radit, jak mám vařit já, je taky super.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.4.15 09:58

@areca Jo, takovej je ještě lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
2.4.15 10:06

Holky co to byla za scénu s tím mobilem na konci u Maleru? To jako, že mu psala Sarka a Veronika taktně mlčela a nezeptala se, kdo píše a jen tušila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.4.15 10:24

@areca To sem taky nepobrala.. Ale vypadalo to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 11:01
@areca píše:
Holky co to byla za scénu s tím mobilem na konci u Maleru? To jako, že mu psala Sarka a Veronika taktně mlčela a nezeptala se, kdo píše a jen tušila?

Nemyslím si, že psala Šárka. Jen Frgálové to asi tak přišlo, když on se usmál a otočil telefon hubou na stůl. Ona teď vidí Šárku všude :nevim:

Co se týká nákupů, můj chlap je schopný nakoupit, co je třeba, ale musím mu to říct. Vědu z toho nedělám, protože on nevaří, tak přehled nemá. Kdyby šel nakoupit sám od sebe jako včera Frgál, tak nakoupí převážně blbosti, co mu cvrnknou o klobouk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
2.4.15 12:00

@areca podle ukázek tam toho kolem mobilu bude víc, byla nějaká naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.15 12:02
@milinka píše:
@areca podle ukázek tam toho kolem mobilu bude víc, byla nějaká naštvaná

O tom nepochybuju. I kdyby nepsala Šárka, tak Frgálová už je značně podezřívavá a k naštvání stačí SMS od kohokoli. Já bych byla stejná, kdyby se mi okolo manžela ochomejtala nějaká prsatice olbřímí a večer mu chodily esemesky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí