Ultrazvuk 6+2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14590
25.4.22 18:06
@Monousek8 píše:
Akorat nechapu proc su jedina kdo tam ma chodit s nacpanym mocakem, vy ho tam nikdo nemate :think:

Třeba jak má ten starej stroj, tak aby lip videla, kde tam je ta deloha v záplavě té sede nebo tedy lépe receno modré barvy?😂 orientační bod proste :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 18:24

@Semtex
Ale je to skoda vseci mate tak krasne fotecky a ja takovy nic, premyslim esi si pockat a dpufat ze pak to bude lepsi nebo si skocit do nemocnice treba za 14 dni a poproait je esi mi udelaji oni fotecku kdyz si ju zaplatim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.4.22 20:03

Bude mit prehistoricky ultrazvuk, proto ani srdce nevidi. Srdce uz by melo bit, rozjizdi se velice brzy, ale zpocatku je to takove mihotani, navic srdce v tu dobu je jen takova trubicka, proto to ty stare utz nevezmou.
Takže bych si starosti nedelala a pokud trvas na nejake fotce, pockala bych si na screening, tam uz bude hezky maly dite :D A nebo zavolat do nějakého modernejsiho zařízení a domluvit se tam třeba za tyden, za dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 21:51

@Villanelle
Dekuji nad tim prave uvazuji, po tom zamlklem tehotenstvi se ted nejak vic bojim tak premyslim ze si ca ty dva tydny cca zaplatim utz v nemocnici tam maji kvalitni pristroj… Ja se tak tesila na krasnou fotecku a pak byla tak sklamana ze hledam co tam je a jo kdyz mi ukazala lde tak tam vidim takovou tmavou fazolku (srdicko) bile ohranicenou, ja jen ze vsude vidim tak krasny snimky a ja mam takovy slaby flicek.. A hlavne se nechci ted meaic strachovat zda tam to srdicko bude nebo ne… Doktorka mi rikala at se uklidnim ze utz vypada ukazkove presne podle ms alle i tak se nejak bojim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 21:52

@Villanelle
Ona mi dnes rikala ze srdicko by mohla videt na utz az nejdriv za tyden takze asi je hoooodne starej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.4.22 22:02
@Monousek8 píše:
@Villanelle
Ona mi dnes rikala ze srdicko by mohla videt na utz az nejdriv za tyden takze asi je hoooodne starej

Jo, to bude, vypadá tak :lol: Nejsem odbornik, ale clovek kdyz vidi vystupy z ruznych utz, tak toto je vazne stařičký pracant.
Ja chapu, ze se bojis, ale dobre vis, ze i kdyz pujdes za dva tydny a srdce uvidis, druhej den, nebo i za hodinu se muze vse zmenit. Je to náročný a dlouhy, ale ten první trimestr takový zkratka je. Takže pokud ti jde o fotku, klidne se domluv. Pokud o nejake uklidneni, to ti stejne podle me vydrzi chvíli a zase bude 14 dni do kontroly nekonecnych. Vim, ze se to blbe provadi v praxi, ale zkus se co nejvíce zamestnat, stejne uz je všechno napsane a ty můžeš jen čekat :hug: Ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.4.22 22:08

@Villanelle
To si taky porad rikam :roll: je pravda ze pres odpoledne me nastesti zamestnava dcera 5 let takze neni prostor premyslet 😂 ale dopoledne a vecer je takovy ze se bojim… Ale nejak citim ze tentokrat je to dobre, navic predtim jsem mela kazdou chvily bolesti a krece v podbrisku a pak uz i krev na toaletaku… A ted musim zatukat, prsa boli den ode dne vic ale bříško je klidne jen kdyz jsem na nejake delsi prochazce nebo litam a uklizim doma jak blazen tak zaboli, ale jakmile si lehnu a odpocivam hned je to dobre a doktorka rikala ze to vypada ukazkove tak snad to tentokrat zvladneme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.4.22 18:46

Já byla na UTZ v 7+6tt, a to už bylo srdíčko. Tak přeju ať je to všechno v pořádku na další kontrole! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.4.22 05:49

@Mikejlita
Ja jdu na dalsi az za mesic to budu 10+2 to cekani je nekonecny 😂 ale citim se dobre tak verim ze se vse vyviji jak ma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.5.22 10:59

Holky obnovim konverzaci jen me zajima delal vam gynekolog utz vaginalni nebo pres bricho kolem toho 7. tydne? Kazda mi rika ze takhle brzy se dela jen vaginalni ale me delala jen pres bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
11.5.22 11:01

@Monousek8 Ahoj na zacatku jen vaginální a od cca 13 tydne pres břicho.

• Citovat
  • Upravit
3017
11.5.22 11:09

@Anicka2888 Třeba je ten přístroj tak starý, že tam na vaginální vyšetření nemá nástavec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.5.22 11:11

@Kryptozoo
Ma i vaginalni ale ted nwm esi je jen nefunkcni nebo ho jen nepouziva 😂 me kazdej prave rika ze do toho 12 tydne jen vaginalni a me i ve 4 tt i 6+2 delala pres bricho… Proto asi nemam tak krasnou fotecku jako ostatni 😬 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
11.5.22 11:51

@Kryptozoo Kdo ví jak to ma jeji dr :mrgreen: Ale ja si pamatuji ze mi chtela dělat vaginální po prvním screeningu a ja ji rikala ze uz mi dělali pres bricho, tak dělala jen přes bricho a dela to do ted ale uz jsem dal 24+5tt.

• Citovat
  • Upravit
14313
11.5.22 14:50

„@Monousek8“*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat