Ultrazvuk a srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
3.1.22 18:06

Srdeční akce se kontroluje v dokončeném 8 týdnu, podle mě pět plus něco málo, věřila bych doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
3.1.22 22:35

Řekla bych, že je dost možné, že v nemocnici mají lepší ultrazvuk, takže to vidí dřív než lékařka. Ale taky samozřejmě může dojít na nejhorší… Opravdu budete muset počkat, nic jiného vám nezbývá… Stresovat se dopředu, to nemá žádný smysl a spíš vám to ublíží. Rozhodně se tím nic nezachrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
4.1.22 00:04
@Anonymní píše:
@Pauluuska
Ta pohotovost mě také napadla, je mi to ale nějak morálně sproti srsti. Ani nevím s čím tam jet..Nevíte jestli se dá někde zaplatit ultrazvuk, na který nejsou čekací doby? Někde Blansko, Brno.
Ja vím že jsem strašně hrrr. Ale za poslední rok a půl furt dokola čekám jestli otěhotnim, kdy potratim nebo na termín revize, kdy bude další vyšetření a tak dokola. Už mi to čekání vážně nejde.

Hele, ono to ultrazvukovani v tehotenstvi taky není dobré tak často… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
4.1.22 00:07
@Ivusska777 píše:
Tak o tom bych se hadala. Mě nechal čekat 4 týdny.

Nekfy trvá týdny, než se zamlkle těhotenství začne vylučovat z těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.1.22 07:51
@Takco píše:
Nekfy trvá týdny, než se zamlkle těhotenství začne vylučovat z těla.

No bylo to mé první zamlklé, takže já jsem pořad živila naději, ze to výjde - a doktor se teda taky tvářil, ze třeba tam příště to srdíčko bude. Takže potrat na konci 12tt nic moc.
Pak už jsem byla znalejší a jelikož znám ovulaci pošle měření teplot, tak jsem věděla, ze je něco špatně. Mé současné těhotenství mě s ovulaci sedí na den, takže při znalosti ovulace tam proste týden a více litat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.1.22 12:42

Tak co jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 13:08

@Gežitka
Děkuji za optání, nakonec jsem jela na pohotovost, jelikož jsem ten večer jednorázově zakrvácela s docela silnou bolestí břicha, ne konec to krvácení trvalo asi minutu. Na pohotovosti mi řekli že z embrya je již naznacený plod se srdeční akci. Takže má dr. Má horší ultrazvuk nebo to fakt bylo embryo nalepené na stěně. Odpovídá 7+0,tudíž za 4 dny se zvětšilo o 9 dní? 😳 🤦‍♀️Každopádně mám hematom. Zakrvácela jsem jednorázově ale od té doby trošičku špiním hnědě, jen decentně. Kdybych se tolik nepozorovala, nejspíš o tom nevím. Kontrolu mi dr. Změnila na příští středu. Bohužel vůbec neví, od kud ta krev byla. Tak prostě jen doufám..

• Citovat
  • Upravit
312
5.1.22 13:35

Tak snad to všechno dobře dopadne :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.1.22 13:45

Hodně odpočívej, lež a nesexuj. Držím palce, ať to konečně dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí