Ultrazvuky v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
12.4.21 11:43

Já chodím na jednu soukromou kliniku, k doktorce-majitelce kliniky. Ta ale ze začátku mého těhotenství měla pořád plno a tak jsem chodila k jinému doktorovi u ní na klinice. Ten mi dělal ultrazvuk při každí návštěvě a já myslela, že je to standard. Protože je mi 35 a měla jsem genetiku hrazenou pojišťovnou, tak mě poslal ještě do Gennetu na 2 velký UTZ. Vše hrazeno. Já blbá jsem hrozně chtěla k tý svý původní doktorce, protože vždycky byla strašně hodná a jaké bylo moje rozčarování, když mi na poradně jen zkontrolovala čípek a když jsem se ptala na UTZ, tak mi řekla, že pokud je všechno v pořádku a nemám potíže, tak mám nárok jen na 3 UTZ vyšetření za těhotenství. Bylo mi to strašně líto, protože jsem se každou poradnu těšila až malou uvidím. A taky jsem si říkala, že když už k tý doktorce chodím tolik let, tak třeba bude chtít vidět moje miminko. (Prvorodička, takže v mojí hlavě, moje dítě, samozřejmě musí všechny okolo strašně zajímat :D) Takže je to prostě jen o vůli konkrétního lékaře. Nemusí to dělat, ale může. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.4.21 16:03

Momentálně jsem 35tt. Chodím na kontrolu každý měsíc a pokaždé dělá utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí