Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V 15 sem si nehty max. lakovala. Taky sem mela kamaradky ktery v ty dobe uz nosili umele, ale ja si radsi proste doma sedla a neco si vytvorila na nehtech sama. Navic mamka furt rikala az si na to vydelas tak si je klidne nech udelat, ale v 15 sem opravdu nemela finance na to abych dala kazdy mesic 600,– za nehty. Prvni sem mela ve dvaceti a myslim ze sem o nic neprisla. ![]()
@Hellennisimo píše:
Zdravím! Mám takovou otázku… Jaký máte názor na umělé nehty, které mají patnáctileté dívky?
Mně samotné je 15 a v podstatě už od mala toužím po umělých nehtech. Chodila jsem vždy s mojí mámou do nehtového studia a věděla jsem, že to prostě chci taky. Těším se na to už od mých 4-5 let a teď už mi je konečně těch 15. Ale pořád mám dojem, že je ještě brzo. Sice spoustu mých kamarádek mají umělé nehty už od 12 let, ale vždy mi to přišlo hrozné v tak mladém věku. V 15 však už má jinak u nás snad každá holka umělé nehty. Sice to dělala větsina jenom proto, aby byly „IN“, ale já si tohle fakt přalá. Chci pečovat aspon trošku o ruce a udělat je hezčí. Přikládám i foto nehtů, které mám na mysli.
(Omlouvám se za případné gramatické chyby)Příspěvek upraven 09.05.17 v 12:49
děsný.. zrovna tento typ nehtů působí na mě hodně lacině… zkus si pečovat lépe o své vlastní nehty a případně jemnou francouzskou manikůru než tyhle drápy..