Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
není zač vím, že nebyla směrována na mě. Já tam jdu zítra. Akorát co mi na unice vadí, že moje doktorka je tam jen v úterý a mě v pondělí pustili z nemocnice pro podezření pro únik plodové vody, který nebyl prokázán a mám se nahlásit do tři dnu ke svemu lékaři a ona tam tento týden není, ale bude mě brát někdo jiný, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat. ![]()
Jo jo nebyla směřovaná tobě,ale sem ráda za každou radu a odpověd.Aspon jsem zase trochu chytřejší a vím co a jak.Já už do Unicy nepojedu a ted se mi po ni trochu stýská,už sem si na ni zvykla.Už budu chodit jen ke své gynekoložce.Určitě to bude probíhat v pohodě všichni tam jsou moc hodní a hlavně dr. Frgala,ke kterýmu sem chodila.
Evi, neboj, všichni doktoři-Gogela, Otevřel jsou v pohodě. A Frgala je super.
A už jsem zvědavá co mi zítra řekne. Navíc si zase pokecá s naší malou, nemáme hlídání, takže jí musíme vzít sebou. Minule si spolu náramně rozuměli.
Aho ženy, jsem tak ráda, že se vám daří dobře, včetně toho dlouho očekávaného nevolna od žaludku. Představte si, že mě je taky špatně - ale baštím Torecan a naštěstí mi pomáhá.
Včera jsem se chytla se skorotchánem - a byla tu i jeho bába (přítelkyně). štvou mě, protože dávají psovi rohlíky, vánočku a tak. Řekla jsem jim, že si to nepřeji. byli jak malý děcka, když něco nechtějí udělat. Na všechny moje argumenty říkali Ne, prostě mu to dávat budem. Pak jsem nasadila nejtěžší kalibr - řekla sem jim, že jsem přišla o mimi a že se nesmím rozčilovat. Ani se nepozastavili nad tím, že jsem mohla být těhotná a dál si vedli svou, že rohlíky dostávat bude. Ani kousek lítosti nad mou ztrátou. Tak nevím jak se k tomu postavit když se nám to podaří- jestli jim to říct, nebo a´t si nakašlou, když rozmazlují psa, tak co pak budou dělat s vnukem:(
A nakonec mě bába urazila, protože mi řekla, že si myslela, že jsem inteligentnější, když jsem inženýrka. Protože se prý neumím chovat ke starým lidem. No jsem vytočená. Vím že to do téhle diskuze nepatří, ale potřebuji se z toho vypsat.
Jinak se opatrujte a držím všem pěsti ![]()
ivma píše:
Evi, neboj, všichni doktoři-Gogela, Otevřel jsou v pohodě. A Frgala je super.
A už jsem zvědavá co mi zítra řekne. Navíc si zase pokecá s naší malou, nemáme hlídání, takže jí musíme vzít sebou. Minule si spolu náramně rozuměli.
já jdu právě zítra ve dvě k doktoru Gogelovi, jinak chodím k doktorce Novotné.
Vesna006: asi to nemáš jednoduché poslala bych ji někam. To nechci vážně vědět co bude až se vám to podaří a budou se starat o vnoučka.
Já bych taky psovi nedávali rohlíky, pečivo, brambory. Hlavně, že ona se umí chovat, přece když někdo řekně, že si to nepřeje tak to toleruji to je taky známka inleigence. Já bych ji hnala.
![]()
Příspěvek upraven 16.03.11 v 11:43
Vesna006 píše:
Aho ženy, jsem tak ráda, že se vám daří dobře, včetně toho dlouho očekávaného nevolna od žaludku. Představte si, že mě je taky špatně - ale baštím Torecan a naštěstí mi pomáhá.
Včera jsem se chytla se skorotchánem - a byla tu i jeho bába (přítelkyně). štvou mě, protože dávají psovi rohlíky, vánočku a tak. Řekla jsem jim, že si to nepřeji. byli jak malý děcka, když něco nechtějí udělat. Na všechny moje argumenty říkali Ne, prostě mu to dávat budem. Pak jsem nasadila nejtěžší kalibr - řekla sem jim, že jsem přišla o mimi a že se nesmím rozčilovat. Ani se nepozastavili nad tím, že jsem mohla být těhotná a dál si vedli svou, že rohlíky dostávat bude. Ani kousek lítosti nad mou ztrátou. Tak nevím jak se k tomu postavit když se nám to podaří- jestli jim to říct, nebo a´t si nakašlou, když rozmazlují psa, tak co pak budou dělat s vnukem:(
A nakonec mě bába urazila, protože mi řekla, že si myslela, že jsem inteligentnější, když jsem inženýrka. Protože se prý neumím chovat ke starým lidem. No jsem vytočená. Vím že to do téhle diskuze nepatří, ale potřebuji se z toho vypsat.Jinak se opatrujte a držím všem pěsti
Ahoj Vesni,
teda, komu by se tohle libilo
Nedivim se Ti! Ja jsem v tomto stejna, vzdy reknu nahlas, co mi vadi a napr. s tim krmenim psa vsim moznym jsem s tchyni bojovala a bojuji taktez, nastesti to respektuje a kdyby ne, tak bych ji to razne rekla znova. Jedine co dela porad - ze se me na to porad dokola pta: a opravdu nemuze polevku? opravdu nemuze cukrovi? NE, NEMUZE! vrrrr…
Jestli Ti na to odpovidaji, ze to delat nebudou, tak bych asi omezila setkavani, ikdyz je to tezke,kdyz jsou to rodice partnera. To me teda nastvalo i za Tebe!
Ahojík holky, buďme rády, že nám „může“ být špatně v těhotenství. Mě tedy špatně (ještě) není, ale i zvacet snad budu s úsměvem na tváři…pokud to půjde ![]()
Ivmo, zítra na Tebe budu myslet a držet palečky, ať je měření úspěšné a úroda co největší!
Jani, Tobě také moc děkuji za podporu..a vůbec všem!
To víš, že bychom byli rádi i za jedno zdravé miminko..prostě se necháme překvapit. Musím vydržet do testu ještě 11 dnů.
Všem krásný den a miminkům v bříškách zdraví a optimální vývoj! ![]()
Vesni, chápu, že je to nepříjemné, ale polož si otázku..můžeš na tom něco změnit? Stojí ti tchán a jeho žena za rozčilování? Když se oni nepozastaví ani nad tím, že jsi přišla o miminko, nikdy nepochopí proč nerkmit psa lidským jídlem…zvláště pečivem!
Máš dvě možnosti..pejska od nich separovat nebo ho vycvičit, aby si nic od „cizích“ nevzal.
S nimi evidentně nepohneš a vůbec..nedělají Ti to schválně, protože vědí, že tě to štve?
Nemáš to lehké..měla bys být v klidu!
Přesně tak, přidávám se k holkám a vím, o čem mluvím, protože máme taky dva psy a hlavně tchýně do nich každé ráno cpe šunku. A i když jí říkám, ať to nedělá, že mají svoje dobrůtky a svoje žrádlo, tak stejně přestane, až když se jeden z našich zlaťáků po… No a teď nám ještě s manželem řekli, že prý, když se jim výchova jejich dětí nepovedla, tak že to prý napraví na vnoučeti. To bude ostřejší debata, protože jim nejspíš hodně rychle vysvětlím, že našeho potomka si primárně budeme vychovávat my sami a oni budou buď naši výchovu respektovat, nebo se s malým budou stýkat co nejméně. Je to tvrdé, ale když to nejde po dobrém, tak to musí jít po zlém. ![]()
Naprosto souhlasím ,mám také psa a nemohla jsem tatku donutit aby mu nedaval nic co nema dostat.Až jednou mu dal kosti a pes je nesnaší ,tak se mu pob ..... a musel to po nem uklidit tak si potom dal konečně řict
ale i tak mu občas i něčim přilepšuje.Prostě říkat neříkat je to jedno
tak jsem si psa odvezla do nového bydliště a už nemá tolik šancí.
a pořad se rozčilovat to k ničemu nevede.
Holky,
davam vam vsem za pravdu. Clovek by nemel psy krmit lidskym jidlem.
Příspěvek upraven 17.03.11 v 11:05
to je potom fáááááááák síla, taky nedávame nic lidského mam sveho psa rada a nehodlam mu ničit žaludek i když by si to rád dal ,a děla na nas psy oči ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.