Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
27.2.11 10:02

Ahojky holky,děkuji za rady s těma punčochama,jakmile se mi vykytnou nějaké problémy tak si pro ně hned zajdu.S krečovýma žílama sem nikdy neměla problémy tak uvidím.Včera sem mluvila s paní co dělá sestřičku u mé gynekoložky a ptala sem se jí na tu neschopenku,divila se,že ji ještě nemám a že mi ji doktorka bez problémů napíše tak ještě budu muset přežít týden v práci a pak už zůstanu v klidu doma.Za týden se už dozvím jestli čekám dva broučky nebo jednoho už se těším a nemůžu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.2.11 16:15

Jani,

to je bezva je super videt, ze IVF vychazi :-0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.2.11 08:04

Jani, ty punčochy si nechej napsat jako prevenci. Kdyby se ti křečáky vyrazily, už je pozdě. Já si je v případě těhotenství také nechám okamžitě napsat.
Dávej na sebe pozor, šetři se a v práci to už zapíchni. Mimísek/mimísci jsou důležitější! Určitě dej vědět, kolik vás vlastně bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.2.11 08:19

Ahojky Casran,příští týden jedu na ultrazvuk a pak hned pojedu ke své gynekoložce,aby mi napsala neschopenku.A už od příštího pondělí zůstanu doma.Na ty punčochy se určitě doktorky zeptám,moc děkuji za radu.Určitě vám dám vědět kolik nás je :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.2.11 10:09

Moje milé ženy. Děkuji za držení pěstí. Nebylo to zbytečné… jen se zkrátka mimísek neuchytil :nevim: Hladina hcg méně než jedna - to je výsledek krve. Jsem celkem v pohodě - tak nějak jsem si smutek odbyla už ve čtvrtek. V týdnu za mnou přijede miláček, tak mi bude hned o něco líp :hug: Napíšu deníček, tak se objeví asi zítra.

Jani a Chmeldi opatrujte se i svý bobíšky :huban: a ostatním ženským přeji úspěch v podobě //. Odpočinu si těch pár měsíců a pak se vrhnem na další pokus. I když zlato moje říká, že budem těhotní než půjdem znovu :oops: chichi, to by bylo fajn, viďte?)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.2.11 10:24

Ahoj Vesni, jsi neuvěřitelně silná holka a uvidíš, že se vám určitě zadaří! Nic není ztraceno a příště aspoň budeš vědět, do čeho jdeš a co Tě čeká. Budeš „mazák“ a to je přece fajn!
Třeba opravdu otěhotníš ještě před další stimulací 8-)
Budu ráda, když tady s námi na diskuzi zůstaneš. Pa pa a hodně štěstí ve snažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.2.11 11:34

Ahojky Vesni,moc na tebe myslím a je mi to moc líto,ale příště se to určitě povede.Chodím i do jiných diskuzí a tam se to taky jedné holce povedlo přirozeně ani o tom nevěděla a doktoři jí nedávaly moc šancí,že by otěhotněla přirozeně.Vám se to určitě taky povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.2.11 11:36

Ahojky Chmeldi,za jak dlouho ti začaly vysazovat léky?A bereš ještě nějaké?A taky si měla po utrogestanu takový bílí výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
28.2.11 16:44
Vesna006 píše:
Moje milé ženy. Děkuji za držení pěstí. Nebylo to zbytečné… jen se zkrátka mimísek neuchytil :nevim: Hladina hcg méně než jedna - to je výsledek krve. Jsem celkem v pohodě - tak nějak jsem si smutek odbyla už ve čtvrtek. V týdnu za mnou přijede miláček, tak mi bude hned o něco líp :hug: Napíšu deníček, tak se objeví asi zítra.Jani a Chmeldi opatrujte se i svý bobíšky :huban: a ostatním ženským přeji úspěch v podobě //. Odpočinu si těch pár měsíců a pak se vrhnem na další pokus. I když zlato moje říká, že budem těhotní než půjdem znovu :oops: chichi, to by bylo fajn, viďte?)))

Vesni, taky je mi to líto a vím dobře, jaký je to pocit, prošla jsem si tím, jen jsme se ani k ET nedostali, proto klobouk dolů za to, jak sportovně jsi to vzala, protože to je nejlepší start do nového začátku a věřím, že s tímto přístupem se zadaří i spontánně a moc vám držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.2.11 18:05

Ahoj holky, ahoj Vesni. Přidávám se k těm všem, které smekají klobouk dolů před Tvojí statečností, opravdu si myslím, že s tímto přístupem skutečně budeš těhotná ještě dříve, než ke druhému pokusu vůbec dojde. Je opravdu super, že se nevzdáváš a jsi schopna to brát tímto způsobem. Jinak Jani, musím zapřemýšlet, ale myslím, že jsem utrogestan brala od 4.2.do 20.2., tedy 17 dní a bílý výtok není nic neobvyklého, to utrouš, bohužel, dělá. Řešila jsem to slipovými vložkami a kalhotkami i na noc. Jinak od 20.2.už neberu vůbec nic, jen vitaminy, beru calibrum baby plan, železo, hořčík, vápník, zinek, selen a vitamin c. Ten hořčík, vápník, zinek a selen je v jednom. Taky jsem byla ráda, když jsem to mohla všechno vysadit. Vitamíny beru hlavně proto, že toho moc nesním, převážně odpoledne a večer, to mi bývá blbě, tak aby bobíšek měl všechny vitamíny a minerály. A co jinak, jinak je Ti dobře, nevolnostmi netrpíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
1.3.11 06:47

Ahojky Chmeldi,děkuji.Taky to řeším slipovými vložkami.No nevolnostmi trpím,bývá mi špatně během dne někdy skoro pořád,ale ještě nezvracím.Včera v práci mi bylo pěkně špatně i se mi motala hlava a myslela sem,že sebou seknu,ale pak to bylo lepší.Ještě čtyři dny a pak už budu s broučkama pěkně v klidu doma.Ale zase na to jak mi je blbě tak jím.Jím skoro pořád a hodně,takže mě to zase v jídle vůbec neomezuje.Takže asi moc těch vitamínů potřebovat nebudu.Ale to calibrum baby plan si pak určitě koupím,už sem je brala kdysy,když sme se snažily o mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.3.11 12:25

8-o teď jsem vypadala jak dokonalá hysterka :mrgreen: na popud miláčka jsem volala na kliniku - co mám se svým tělem dělat (včera mělo absťák po těch hormonech, v 7,11,15,17 a 23 hod. vyžadovalo léky a injekce). Sestra byla nekompromisní. Prostě mě na doktora nepřepojila, že mám vydržet do pátku na audit. :nevim: Asi mají zkušenosti se ""šílenýma ženskýma"", kterým to nevyšlo, ale já se k nim řadit nechci :zed:

Jani - osobně jsem měla v plánu používat na nevolnosti Emesin a taky lízátka (na těhu nevolnosti nebo i na nevolnosti v autě)-stojí kolem 50,–- a v jednom balení je 12ks. A ještě mě napadlo, že by možná pomohl hroznový cukr - cucavé bonbóny.

Casran - jj, to potěší, když už jsem mazák :lol: Máma včera - a nebudeš si píchat zase do břicha, že ne? A já proč jako, vždyť to nic nebylo. Úplně jsem zapoměla jaké to bylo - druhý pokus už člověk zvládne jako nic, když to má natrénováno :wink:

Elzi, moc díky za podporu. A držím pěstičky.

Určitě tu s vámi zůstanu. Budu se těšit z vašich úspěchů a držet vám pěsti :hug:

Kdyby se nám povedlo mimi přirozeně, tak by to byl zázrak nad zázraky. Díky těm cystám to ale asi půjde těžko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.11 19:07

Ahoj děvčátka, já dnes měla docela hodně náročný pracovní den, ale jdu sem za vámi alespoň nakouknout. Vesni, jsi fakt úžasná, jsem ráda, že k tomu přistupuješ s takovým optimismem, a to i přesto, že to nemáš úplně nejjednodušší. Opravdu na Tebe moc myslím, aby vyšlo všechno, co si přeješ. Jinak Jani, dnes ta nevolnost na mě přišla až odpoledne, tak od 15.hodiny, ale na 17.30 jsem šla na masáž a po masáži je mi dobře, i když jsem docela dost unavená, ale to bude spíše tou prací. Ve čtvrtek se zase chystám na kontrolu, tak doufám, že opět uvidím malého bobíška. Zatím se tu všechny mějte moc krásně, všechny zdravím a přeji hezký večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.3.11 08:45

Ahojky holky,Vesni moc děkuju za rady určitě je využiju.Tak moc sem si přála,aby to vyšlo nám oběma.Ale určitě mě brzo doženeš.Obdivuju tě,že to tak zvládáš to já bych už byla na hromadě.
Chmeldi mě bývá špatně někdy ráno,ale hlavně odpoledne a večer.Včera to bylo jakš takš dobrý akorát se mi zase motala hlava a měla sem nějaký slabý nohy.Ale ještě tři dny do práce a pak si už ty nevolnosti budu užívat doma.Tak to se máš,že jdeš ve čtvrtek na kontrolu to zase uvidíš svýho chmeldíka :-) .Já už se nemůžu dočkat pondělí až ty svý prcky taky uvidím.Sem už moc zvědavá jestli tam jsou oba nebo jenom jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.3.11 15:34

Ženy, vy mne tak chválíte, jak jsem statečná :andel: Nejsem, jen jsem zvolila cestu menšího zla pro své tělo. Vím co semnou dělá stres a tak jsem zvolila relax, take it easy ;) Ale jak psala kamarádka - smutek prostě jen tak nezmizí, jen se mu nesmíš poddat.
Věřte mi, že mám za sebou mnohem horší životní ztrátu - a taky jsem ji silou vůle a pomocí času překonala.
A ještě je tu něco co mi pomáhá - Vy, které jste šťastné. Protože sdělená radost se násobí. Sdělený smutek se krátí.

Je trochu záhada, že je mi pořád nevolno od žaludku. Jídlo ani pití nepomáhá - jen na pár minut. Říkali mi, že do 14ti dnů přijdou měsíčky. No, tak já už mám ode dneška menstruační křeče v bříšku, takže třetí den od vysazení prášků. No vidíte, a to jsem se těšila jak bude na 9 měsíců klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.