Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vesna - Jaru, tak snad ti ta slina přinese štěstí
24.2. je za chvilku, i když doma se to povleče, tak můžeš háčkovat Matymu nějakou čepičku na léto
, hlavně pohoda, ale to ty zvládneš, neznám větší flegmoušku ![]()
Určitě ju! Nejúžasnější slina na světě
Klíďo píďo uháčkuju další čepičku, ale na léto je ještě brzy - do té doby makovička malému určitě ještě vyroste. Pak se domluvíme, ju?
Mám dost knížek - mamčin archiv cestopisů a „povinná četba“, tak snad nuda nebude.
Tak já jdu zase do pelechu. Pa paa
Paráda, tak mi zase naskočilo špatně od žaludku-spíše nepříjemný pocit v krku
O prázdninách mi totiž byla takhle kolem poledne vždy jako na zvracení - ale Dr. prý že to nic není. Rozháněla jsem to kafem. Tak teď nevím jestli už řádí hormony, a nebo mám prostě jen „hlad na kafe“, které normálně nepiju…
Ahojky holky,
Chmeldi chtěla jsem se zeptat jestli máš nějaké těhu příznaky a kdys je na sobě spozorovala.
Vesni mě je taky tak nějak všelijak.V práci mi vadí když je někdo navoněný,všechno mě dráždí nos a smrdí,ale je možný,že si to vsugerovávám.Dělá vedle mě paní,která je strašně navoněná a docela mi to vadí,ted si vyčítám,že sem si tu neschopenku nevzala a nezůstala doma v klidu.Ale jinak celý odpoledne vždycky proodpočívám.Měj se krásně a at se brouček pěkně zavrtává.
Jani, neposlali by ti neschopenku poštou?
Kafíčko nepomohlo, ani pořádný oběd.. Třebaaa se piraňka zavrtává ![]()
Ráno jsem vstala a že bych měla nějaký těhu pocit..
Já vím že je ještě brzy, ale nemůžu se dočkat ![]()
Taky ti držím pěstičky ![]()
Ahoj holky, tak já myslím, že to bylo druhý týden po ET, kdy mi začalo bývat po ránu špatně, mívala jsem takové křečíky v břiše a hoooodně jsem chodila na malou. Jo, a začala být jsem dost unavená. Jinak, co se chutí týče, tak jsem přestala jíst sladké, ale úplně mi přestalo chutnat. Takže asi tyhle příznaky jsem měla a mám, teď mi bývá občas blbě i přes den a nějak moc toho nesním. Ale mě není zrovna málo, takže bobíšci mají rozhodně z čeho brát. ![]()
vesna - jaru, těhupocit nemusíš mít celé těhu
Mě třeba jen občas bolela prsa, cítila jsem z počátku tlak v podbříšku a prozvracela jsem každé čištění zubů. Víc nic. Zobeš tu kyselinu?
Joj, raději zobu vit. E aby mě prsa nebolela, stačí mi den vynechat a pnutí je tu
Tlak v podbřišku… no já tam mám kousání od pirani ![]()
Kyselinu od tebe už nezobu-zobala jsem měsíc, když jsem dostala tu antikoncepci. Pak jsem dostala z kliniky kyselinu a ta je silnější, tu mám na 2 měsíce. Zvracet doufám nebudu-baštím v podstatě bio věci (kamarádce to prý od zvracení dost pomohlo). Uvidíme uvidíme ![]()
Ahojky holky,mě bylo včera celý den trochu špatně od žaludku a dneska až jak sem se navečeřela.Sem tam mě trochu bolí v podbříšku na pravé straně,ale tohle mí dělává vždy tak týden před me.Mám trochu strach,aby to nebylo špatný znamení.Asi se fakt moc pozoruju,ještě nemůžu mít žádný těhu příznaky.
Ahojky holky
Chmeldi tak jak jsi dnes dopadla na kontole?Mě dnes celý den bolí břicho jako když mi začínají měsíčky mám z toho trochu strach,aby to nebylo špatný znamení.Už je to trochu lepší,ale pořád mě trochu bolí.Ach jo.
JanaV - já jsem v těhotenství několikrát měla takové ty křeče jako před menstruací.
Vesna - ještě jsem ti chtěla říct, že 24.2. má Maty svátek, tak snad ti to přinese štěstí ![]()
Ahoj Jani. Tak my jsme už dnes viděli miminko, takovou malou fazolku s tlukoucím srdíčkem. Bylo to moc krásné, nepopsatelný pocit, každé z vás přeji, abyste si ho užila. Takže jsem byla předána z péče UNICY do péče svého gynekologa. Jinak myslím, že to Tvé pobolívání opravdu nemusí znamenat blížící se MS, mohou to být i známky zahnizďování miminka. Držím pěsti, aby to tak bylo. ![]()
Chmeldi
moc moc gratuluji, mám radost
![]()
Jani, taky mě trápí bolení v bříšku. Hlavně ber pravidelně léky. Ty se máš, testík už budeš dělat v pondělí
Já to ale asi do dalšího čtvrtku nevydržíííím
Už jsi udělala nájezd na lékárnu?
Marti, no prostě mi Maty předal mimi slinu, tak i jeho svátek bude významným dnem ![]()
Neodolala jsem a šla navštívit kamarádku, která má skoro dvouletou holčičku. Malá by se pořád chovala, tak jsem měla návaly hormonů
jsem fakt plná mateřského citu ![]()
Ahojky holky,tak dneska mě břicho bolelo jen malinko nebo spíš v něm mám jen takový pocit bolení,snad to bude dobrý a broučci se zavrtávají.
Chmeldi tak to je krásný moc gratuluji k chmeldíkovi.
Vesni,no mám testovat v pondělí,ale už se taky nemůžu dočkat.V lékárně jsem ještě nebyla,ale zítra ji už asi navštívím
.
Ahoj holky, můžu se k vám prosím přidat?
Chodím na jinou diskusi, kde je i Chmelda, ale pročítám si i vás, jelikož jsem teď taky v péči UNICA Brno.
Aktuálně stimuluji na 2. IVF dipherellinem, 23.2. mám přidat puregon a 1.3. mám kontrolu.
Moc vám držím palce, ať vám to vyjde, jsem napjatá s váma, jelikož UNICe věřím, tak snad dopadneme stejně dobře, jako Chmelda ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.