Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
9.2.11 19:02

Vesna - Jaru, tak snad ti ta slina přinese štěstí :palec: 24.2. je za chvilku, i když doma se to povleče, tak můžeš háčkovat Matymu nějakou čepičku na léto :mrgreen:, hlavně pohoda, ale to ty zvládneš, neznám větší flegmoušku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.2.11 19:10

Určitě ju! Nejúžasnější slina na světě :mrgreen: Klíďo píďo uháčkuju další čepičku, ale na léto je ještě brzy - do té doby makovička malému určitě ještě vyroste. Pak se domluvíme, ju?
Mám dost knížek - mamčin archiv cestopisů a „povinná četba“, tak snad nuda nebude.
Tak já jdu zase do pelechu. Pa paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.2.11 12:36

Paráda, tak mi zase naskočilo špatně od žaludku-spíše nepříjemný pocit v krku :roll: O prázdninách mi totiž byla takhle kolem poledne vždy jako na zvracení - ale Dr. prý že to nic není. Rozháněla jsem to kafem. Tak teď nevím jestli už řádí hormony, a nebo mám prostě jen „hlad na kafe“, které normálně nepiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.2.11 18:24

Ahojky holky,
Chmeldi chtěla jsem se zeptat jestli máš nějaké těhu příznaky a kdys je na sobě spozorovala.
Vesni mě je taky tak nějak všelijak.V práci mi vadí když je někdo navoněný,všechno mě dráždí nos a smrdí,ale je možný,že si to vsugerovávám.Dělá vedle mě paní,která je strašně navoněná a docela mi to vadí,ted si vyčítám,že sem si tu neschopenku nevzala a nezůstala doma v klidu.Ale jinak celý odpoledne vždycky proodpočívám.Měj se krásně a at se brouček pěkně zavrtává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
10.2.11 20:21

Jani, neposlali by ti neschopenku poštou?
Kafíčko nepomohlo, ani pořádný oběd.. Třebaaa se piraňka zavrtává :hug:
Ráno jsem vstala a že bych měla nějaký těhu pocit.. :nevim: Já vím že je ještě brzy, ale nemůžu se dočkat :oops:
Taky ti držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
10.2.11 20:53

Ahoj holky, tak já myslím, že to bylo druhý týden po ET, kdy mi začalo bývat po ránu špatně, mívala jsem takové křečíky v břiše a hoooodně jsem chodila na malou. Jo, a začala být jsem dost unavená. Jinak, co se chutí týče, tak jsem přestala jíst sladké, ale úplně mi přestalo chutnat. Takže asi tyhle příznaky jsem měla a mám, teď mi bývá občas blbě i přes den a nějak moc toho nesním. Ale mě není zrovna málo, takže bobíšci mají rozhodně z čeho brát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.2.11 19:58

vesna - jaru, těhupocit nemusíš mít celé těhu :-) Mě třeba jen občas bolela prsa, cítila jsem z počátku tlak v podbříšku a prozvracela jsem každé čištění zubů. Víc nic. Zobeš tu kyselinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.2.11 21:09

Joj, raději zobu vit. E aby mě prsa nebolela, stačí mi den vynechat a pnutí je tu :-( Tlak v podbřišku… no já tam mám kousání od pirani :lol:
Kyselinu od tebe už nezobu-zobala jsem měsíc, když jsem dostala tu antikoncepci. Pak jsem dostala z kliniky kyselinu a ta je silnější, tu mám na 2 měsíce. Zvracet doufám nebudu-baštím v podstatě bio věci (kamarádce to prý od zvracení dost pomohlo). Uvidíme uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
12.2.11 21:55

Ahojky holky,mě bylo včera celý den trochu špatně od žaludku a dneska až jak sem se navečeřela.Sem tam mě trochu bolí v podbříšku na pravé straně,ale tohle mí dělává vždy tak týden před me.Mám trochu strach,aby to nebylo špatný znamení.Asi se fakt moc pozoruju,ještě nemůžu mít žádný těhu příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.2.11 18:09

Ahojky holky
Chmeldi tak jak jsi dnes dopadla na kontole?Mě dnes celý den bolí břicho jako když mi začínají měsíčky mám z toho trochu strach,aby to nebylo špatný znamení.Už je to trochu lepší,ale pořád mě trochu bolí.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
14.2.11 19:36

JanaV - já jsem v těhotenství několikrát měla takové ty křeče jako před menstruací.

Vesna - ještě jsem ti chtěla říct, že 24.2. má Maty svátek, tak snad ti to přinese štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
14.2.11 21:28

Ahoj Jani. Tak my jsme už dnes viděli miminko, takovou malou fazolku s tlukoucím srdíčkem. Bylo to moc krásné, nepopsatelný pocit, každé z vás přeji, abyste si ho užila. Takže jsem byla předána z péče UNICY do péče svého gynekologa. Jinak myslím, že to Tvé pobolívání opravdu nemusí znamenat blížící se MS, mohou to být i známky zahnizďování miminka. Držím pěsti, aby to tak bylo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.2.11 14:46

Chmeldi :kytka: moc moc gratuluji, mám radost :dance: :potlesk:

Jani, taky mě trápí bolení v bříšku. Hlavně ber pravidelně léky. Ty se máš, testík už budeš dělat v pondělí :palec: Já to ale asi do dalšího čtvrtku nevydržíííím :lol: Už jsi udělala nájezd na lékárnu?

Marti, no prostě mi Maty předal mimi slinu, tak i jeho svátek bude významným dnem :potlesk:

Neodolala jsem a šla navštívit kamarádku, která má skoro dvouletou holčičku. Malá by se pořád chovala, tak jsem měla návaly hormonů :dance: jsem fakt plná mateřského citu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.2.11 17:58

Ahojky holky,tak dneska mě břicho bolelo jen malinko nebo spíš v něm mám jen takový pocit bolení,snad to bude dobrý a broučci se zavrtávají.
Chmeldi tak to je krásný moc gratuluji k chmeldíkovi.
Vesni,no mám testovat v pondělí,ale už se taky nemůžu dočkat.V lékárně jsem ještě nebyla,ale zítra ji už asi navštívím :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
16.2.11 16:57

Ahoj holky, můžu se k vám prosím přidat?
Chodím na jinou diskusi, kde je i Chmelda, ale pročítám si i vás, jelikož jsem teď taky v péči UNICA Brno.
Aktuálně stimuluji na 2. IVF dipherellinem, 23.2. mám přidat puregon a 1.3. mám kontrolu.
Moc vám držím palce, ať vám to vyjde, jsem napjatá s váma, jelikož UNICe věřím, tak snad dopadneme stejně dobře, jako Chmelda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.