Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
1.2.11 14:54

Taky moc gratuluji, Vesni a na pátek budu držet pěstičky. Nechala sis dělat odběr v narkóze nebo pouze za použití sedativ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.2.11 15:16

Díky olsvo a chmeldo. Já to určitě nevydržím a pochlubím se co nejdřív :lol:
Jdu pod narkózu. Mám při vyšetření ultrazvukem bolesti - velké cysty a bolavou kostrč, tak budu raději spát. Když mi doktor zkoušel průchodnost čípku (nebo co to bylo), tak jsem mu málem vykopla zuby - prej to bude nepříjemné.. prdlajs :zed: Pod narkózou jsem byla už 2× a v pohodě.
Gratuluji k // :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
1.2.11 15:18

Ahojky,omlouvám se,že jsem se dlouho neozvala,ale nedostala jsem se k počítači.Mě v pátek volaly jestli bych nemohla přijet až na deset a stejně sme tam ještě přes hodinu čekaly,že prý pan doktor dělal transfér tak se to trošku protáhlo.Měla jsem o pět folíků víc než ve středu to je 16.Velcí byly 20,19 a mín nejmeší měl 6.Na odběr jdu už zítra,budu v celkové narkoze a mám z toho trošku strach.Poslední injekci sem si píchala v neděli a z pondělka na dnešek přesně o půlnoci pregnyl.A ještě mám jakýsy vagynální globule a antibiotika pro mě i manžela.Doktor říkal,že mě odeberou tak 6 nebo 8 vajíček tak uvidíme kolik jich tam bude k odběru.Už mi daly recepty na léky co budu od pátku užívat a zase mi nabalily stříkačky s jehlama a už s velkýma co si budu píchat do zadečku.nebo spíš mi někdo bude píchat,manžel to určitě nebude,protože je v tomhle posera. :-) Tos mi udělala radost,že jsi slyšela,že se to někomu povedlo,dává mi to větší naději.budu ti v pátek držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.2.11 15:49

Ahojky. Teeda, to nás v sobotu promíchali. No aspoň že už to máme za sebou a odběry před sebou :pankac: Ju, taky mám pregnyl, globule a antibiotika. A plnou tašku injekcí a ampulí Agolutinu. Přepadnout mě feťák, tak má z těch injekcí druhý Vánoce. Mě bude píchat mamka, přítel mě prý radši bude držet jen za ruku. Třeba ho přesvědčím za nějakou dobrotu a píchanec bude :wink: Ať si „taťka“ taky užije.
Jani, budu na tebe zítra moc myslet :kytka:

Ženy, chodí s Váma partner do ordinace? Dneska co jsem viděla, tak všichni chlapi zůstávali na chodbě. Nejsou zvědavý jak vypadají folíci?! Přítel, když není v práci, tak se mnou jde a já jsem za to ráda. Stydí se to jo, ale nekouká na doktora, jen na obrazovku. Nevím jak bych mu pak vysvětlovala a popisovala jak folíci vypadají. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
1.2.11 15:56

Se mnou manžel vždycky jezdí a i chodí do ordinace.Mě i jemu to vůbec nevadí.Jsem ráda,že tam se mnou chodí.Na doktora se taky nedívá jen na obrazovku a při posledním ultrazvuku zapisoval na papír počet a velikosti folíků co mu diktoval doktor,ale naštěstí jen chvilku než přišla sestřička :-D Jehli a stříkačky už mám doma a léky si musím vyzvednout zítra jsme vážně jak fetáci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.2.11 15:59

Ahoj já tam chodím jen na gyndu, ale myslím, že super, držím vám pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.2.11 16:36

Ahoj holky, tak se mnou manžel vždycky chodí, normálně i dovnitř a vždycky se normálně na všechno ptá, přijde mi víc zvědavý, než já. I na transferu byl se mnou, bylo to příjemné, držel mě za ruku a pak, když jsem tam asi 15 minut ležela, tak si se mnou povídal. Myslím si, že takhle by to i mělo být, vždyť v tom nejsme samy, je to naše společné rozhodnutí a budou to naše společné děti. Jinak holky, na ten agolutin bacha, já si ho nechávám celou dobu píchat od sester, protože je to olej a trošku hůře se to vstřebává. Dokonce mi sestřičky říkaly, že by to nenechaly píchat nikoho bez zdravotnického vzdělání, ale taky vím, že to píchali i partneři, tak asi, jak se kdo cítí. Mně už zbývají jenom 2 injekce z celkových 25 a je fakt, že už se těším, až to skončí. Ke konci už budete mít na zadečku zatvrdliny a není to nic příjemného, ale co bychom pro mimíška nevydržely. :-) Jinak já si prošla odběrem pod sedativy a není to nic příjemného, jste sice oblblé, ale určitě ne natolik, abyste nic nevnímaly. Je fakt, že do hodinky jsem byla úplně v pohodě, nicméně v noci, když jsem šla na záchod, tak se mi stejně zatočila hlava a flákla jsem s sebou. Takže to asi máte prašť jako uhoď ve vztahu k té narkoze, možná jen těch vedlejších účinků mají ta sedativa méně. Držím vám moc pěstičky, ať máte co nejvíce nejkvalitnějších vajíček a ať taky brzy napíšete, že jste na testíku našly //. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.2.11 05:23

Ahojky holky,tak jsem včera byla na OPU,bylo to celkem v pohodě jen sem se 15 minut pospala pak přes dvě hodinky ještě odpočinula na pokoji a šla domů.Odebrali mi 8 vajíček což není zrovna moc,ale ani málo si myslím.Doma se mi to břicho rozleželo a dost mě bolí na pravé straně tam kde sem měla víc folíků.Tak sem radši zůstala ještě dneska doma,protože bych v práci osm hodin určitě neustála.ET by měl asi proběhnout v pondělí,ale možná to bude dřív.Už se moc těším až budu mít embrijka u sebe.
Vesni moc ti budu zítra držet pěsti a neboj nic to není.jen se mi potom chvilku motala hlava,ale ani ne za hodku sem byla zase úplně v pohodě.Moc ti přeju,aby si měla co nejvíc kvalitních vajíček.Dneska si už začnu píchat ten agolutin do zadku.Bude mi ho píhat manžel,jsem zvědavá jestli to zvládne,ale bude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.2.11 08:25

Ahoj Jani, tak to je fajn, že už to máš za sebou a že jsi to takhle zvládla. 8 je v pohodě, já taky měla 8, z toho bylo oplodnění schopných 6, nakonec se dělit začala 4 a po prodloužené kultivaci jsem měla k zavedení 2 embryjka. No, a jak to vypadá, tak se uchytila.:-) Ta bolest v podbřišku je úplně normální, hlavně teď hodně pij tekutiny, 3-4 l denně, ať Tě neohrozí hyperstimulák. To bříško ještě bude bolet více asi v následujících dnech, ale to se musí vydržet. Držím pěstičky, aby se embryjka vyvíjela dobře a aby se jim u Tebe v bříšku líbilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.2.11 08:43

Ahojky Chmeldi,tak sem si ted volala do caru a metodou isci oplodnily 7 vajíček a dál se vyvíjí 6.Doufám,že se broučci budou dál vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.2.11 09:41

Tak to moc držím pěsti, to je pěkné. Nám v CARu říkali, že kritický pro embryjka je 4.den, ale nevím, jestli máš taky prodlouženou kultivaci, nebo jestli v té době už je budeš mít u sebe. Kolik si jich chceš nechat zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.2.11 09:46

jo jo mám prodlouženou kultivaci a nechám si zavést dvě embryjka,teda pokud je budu mít.už,aby byly u mě.A ty sis taky nechávala zavést dvě?A jak to vypadá,už víš jestli máš v sobě jednoho nebo dva broučky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.2.11 09:48

Ahoj Jani, jo, nechávala jsem si zavést 2, do toho 4.dne se nám vyvíjela všechna 4 hezky stejně rychle, ale pak to jedno ve vývoji ustalo, to třetí bylo špatné kvality, takže nebylo vhodné ani k zamražení, takže mi zavedli 2. Nevím ještě, jestli mám v sobě pořád 2 nebo už jen jedno, 14.2.jedeme do CARu na UTZ, tak se to snad dozvíme. Ale vůbec bychom se těm 2 nebránili, nicméně bude přešťastná, když budu mít jedno zdravé dítě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.2.11 09:59

Tak to ti budu držet pěstičky,aby si tam měla dvě i když máš pravdu bohatě stačí i jedno zdravé miminko.Já bych chtěla dvě,ale jedno mi bude taky bohatě stačit,hlavně když bude zdravé.No uvidíme jak se ti naši broučci budou dál vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
3.2.11 11:51

Držím vám pěsti, známá byla na unice taky na umělým poprvé se nepovedlo a po druhé jo. Má doma kluka a po třech letech to zkusili normálně a povedlo se, tak at se vám taky daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.