Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
21.1.11 11:45

Tak to máme v tabulce úplně stejně akorát tam nemám to Cetrotide.No myslím,že nám všechno ve středu řeknou zase.No při posledním ultrazvuku když jsem dobírala ten Marvelon a začala si píchat mi doktor říkal,že je všechno jak má být a když jsme tam byly na první konzultaci tak mi jich tam našel aspon 12.Já bych si chtěla nechat zavést určitě dvě,pokud je budu mít.Dvojčátka bych moc chtěla,ale stačilo by mi i jedno.Můžu se zeptat kolik ti je?Mě bude v únoru 26,takže bych si mohla dát miminko k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.1.11 12:23

:-D tak to je dobrý - že to nemáme přes kopírák. Protože podle toho se pozná individuální plán šitý na míru. Už aby byla středa. Hezký, to budeme ve středu krásný kvočny. Snad nás taky pochválí :lol:

Jee to by jsi měla nejkrásnější dárek k narozeninám. Mě bude v červnu 28. Pokud vše vyjde, tak náš malej bude předběžný dárek k přítelovým narozeninám (prý by byl rád, kdyby to vyšlo stejně, ale o měsíc dýl přenášet nehodlám :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.1.11 13:29

Třídění

Mám dotázek ohledně třídění těch injekcí od Puregonu. Jehličku schovám do toho vnějšího obalu a hodím do boxu co mi dala asistentka IVF. A ten vnitřní obal od jehli házím do malé Pet lahve. A sklo-ampuli hážu taky do boxu. Je to tak správně, že jo? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
24.1.11 14:42

Ahojky,já hážu všechno do toho boxu co jsme dostaly,kromě injekční stříkačky.Ty si dávám do jiného kelímku.Už ten box mám úplně plnej od jehel a skla od ampulí.Ještě zítra si dvakrát píchnu va pask se uvidí co dál :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.1.11 16:45

Aha, takže když mám jen to pero, tak všechno do boxíku.

Já dnes ráno aplikovala poslední dávku. Ale třeba ještě něco zítra dostanu.

Nevíte kolik si vzít sebou peněz na další léky a injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.1.11 10:56

Ahojky,tak já už jsem doma.Jo jo všechno do boxíku.Dneska jsem dostala nový,protože jsem ho už měla plný.Tak na levé straně jsem měla osm folíků a na pravé jen čtyři.A největší měl 14mm a nejmenší 7mm.Doktor mi říkal,že je to moc pěkný,že pěkně reaguju na ty injekce.Dneska jsem si píchala zase puregon,ale jen 75 UI a menopur a ve čtvrtek si budu píchat ještě k tomu ten dipherelin a v pátek už jen menopur a puregon.V sobotu musím zase na ultrazvuk kolem deváté.Já jsem dneska vůbec nic neplatila.Všechny ty léky mi dala sestřička i iječní stříkačky s jehlama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.1.11 19:12

Ahojky. Pěkný pěkný, šikovná, gratulace :kytka:
Já jsem na tom o něco líp - 10 vlevo a 8 vpravo. Ale zase na druhou stranu hůř, protože jsou folíky moc malé :-( Největší má jen 10mm, pár jich je 9 a 8, jinak 7 a nejmenší 6mm. Musí mít aspoň 15mm mi pak doktor říkal. Chudáčci nemůžou růst kvůli těm cystám - zabírají jim místo.
Tak jsem dostala na dva dny vyšší dávku Puregonu (225UI) + Menopur. Ještě že jsem si nějaké peníze pro jistotu vzala (kreditku nemám), jinak netuším jak by mi ten Puregon vydali.
V sobotu (v 10hod.) se mrknou jestli se folíci zvětšily. Pokud ne, tak se končí s protokolem a počkám si další tři měsíce :nevim: .
Tak si budem držet v sobotu pěsti, ať máme štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
27.1.11 14:40

Ahojky,chtěla jsem odepsat už včera,ale nějak mě to tu vypadlo a už mi to nejelo.Taky ti moc gratuluju k velké úrodě.Já jsem měla největší folík 14mm pak 13,12,11,10 a nejmenší 6mm.Doktor říkal,že by měli růst 2mm denně tak snad nám ještě povyrostou.Jaktože,kdyby se nezvětšily bys končila s protokolem a pak zase začala až za tři měsíce?Taky ti tak bolí v podbříšku jako mě?Dneska jsem si píchala v práci tři injekce a udělalo se mi pěkně šoufl,ale naštěstí jen na chvilku.Od včerejška mám nárok na neschopenku,ale zatím na ni nepůjdu,nemám zas tak namáhavou práci.Půjdu na ni až jestli se to povede.V śobotu jsme objednaní na devět tak ti budu držet pěsti,aby mršky povyrostly.Já jsem včera vůbec nic neplatila ani menopur ani puregon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.1.11 19:52

Krásná postupka :dance: Nevíš kolik musí mít min. aby šli folíci odebrat - aby v nich to vajíčko bylo dostatečně zralé? Jestli by stačilo těch 15 nebo můžou mít i více.

No prý by to nemělo smysl, dál stimulovat Puregonem - je to jednak finančně nákladné. A taky by to už bylo mimo správný cyklus (ovulace a příprava dělohy na měsíčky…). A hlavně ty cysty tam překáží. Tak si myslím, že by mi na jaře dali rovnou větší dávky Puregonu. Uvidíme, neházím flintu do žita.

Jj, taky mě bolí podbřišek - spíš trochu výš pod pupíkem. Myslím si že je to od toho Menopuru, při samostatném Puregonu mi to nedělalo. A taky doufám, že folíci jsou určitě větší a větší :dance:

Tři injekce, au.. a všechny do bříška? Mě se dnes povedl kousek - při píchání mi faldík utekl mezi prstama a pak jsem měla asi 1cm kůže nateklý. Ale naštěstí jsem si to rozmasírovala.
Hm, tak já si vyzvedla Puregon v lékárně. Taky mi mohla sestřička těch 450 jednotek dát. Neva :think:

Jo a taky jsem ve středu sebou měla moč. Pořád chodím na záchod jako čůrací panenka. Tak jsem si říkala, jestli nemám zánět. No asistentka IVF se moc nadšeně netvářila - ale testík udělali a naštěstí dobrý. Zkrátka to mám jen od toho, že mi cysty a folíci tlačí na měchýř.

Tak v sobotu - a budeme doufat v dobré a lepší zprávy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.1.11 14:39

Ahojky,doktor říkal,že je to dobrý znamení ta bolest podbříšku,že to znamená,že folíci rostou.To nevím jak velcí musí být,aby z něj mohli odebrat vajíčko,ale taky by mě to zajímalo.Snad zítra dostaneme obě dobré zprávy,že nám krásně povyrostly mršky jedny.Mě sestřička vždycky dávala ten puregon.Za ten jsem neplatila nic i za ten menopur,platila jsem jen ten dipherelin v lékárně a bylo to něco kolem 1500.Mě i manželovi by měli zítra brát krev,ale nevím na co.Manžel je z toho už vystrašený :-) :-) ,nemá rád injekce a já je mám každý den a minimálně dvě a ještě si je musím píchat sama :-) :-) .Budu ti zítra držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.11 15:18

Jee, tak to je skvělá zpráva! Jen ať to bolí :cert: ať tam broučci jsou. Přítel říkal, že mě tolik nadopují, že nakonec to bude Otesánek :wink:

Jo, taky nám budou oběma brát krev. Taky nevím proč, ale myslím si, že by to mohlo být skrz testy na hepatitidu a HIV (jestli je náhodou nemáme - a taky jestli máme protilátky). Jinak mě nic nenapadá, protože jsem se ptala na krevní skuinu a Rh faktor a to se prý zjišťuje až je miminko.

Ti naši chudáčci :lol: Přítel mi tvrdí, že kdyby na sebe vytáhl jehlu, tak buď omdlí nebo se kousnul do ruky :lol: Tak kdo je pak statečnější ?)))

Volali mi z kliniky, jestli prý můžu přijet dřív - že bychom museli v deset dlouho čekat. Takže jdem na řadu už o půl osmé.
Taky Ti budu držet pěsti = štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.1.11 16:35

Ahoj Jani, tak jakpak se mají tvoji folíci? Doufám že parádně :wink:
Moji jsou nějací pomalejší, ale bojují a tak jim dal pan doktor ještě šanci. Největší silák má 17, ostatní 13,12,11 a ostatní nižší. V úterý další kontrola a prý už by to mohlo být na čtvrteční odběr. Tak mám další Puregon. Už ho musím hradit celý, prý mám vyčerpaný limit od pojišťovny :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.1.11 19:37

:-? tak jsem celá nesvá - chřipková epidemie se blíží a cestovat s oslabenou imunitou bude dost zajímavé (posledně otevřeli lidi okna ve vlaku - byl přetopený, a já pak doma měla celkem drsný kašel). Snad folíkům moc neublížím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.2.11 12:53

:dance: tak mám folikulíky šikovný, dneska měl největší 21, a je tam dost 19 a 17. Takže bude v pátek odběr min. ze sedmi statečných folíků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.2.11 14:25

Moc moc gratuluju a přeji ať se to zadaří. Dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.