Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
18.2.11 18:30

Ahojky holky,všem moc děkuju.Dneska jsem zase testila,protože tomu pořád nemůžu uvěřit a zase tam ta druhá čárka byla a o trochu silnější.
Vesni moc ti držím pěstičky,abys ve čtvrtek taky na testíku našla //.Moc na tebe myslím.
Taky sem si myslela,že nejdřív pojedu na krev a až potom na ultrazvuk.Dohodli sme se s manželem,že až se potvrdí,že jsem vážně těhotná hned půjdu na neschopenku,ale takhle ještě teda budu muset chvilku počkat.Chmeldi slibuju,že na sebe budu dávat velký pozor a budu odpočívat jak jen to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.2.11 18:35
Casran píše:
Elzi, hihi, fakt to není ani možné. Také beru stejný lék na štítnou žlázu jako ty…jednu tabletu denně Euthyrox 50. Nevím ovšem, jaké jsem měla hodnoty. Volala mi sestřička a poslala mi recept od primáře. Prý se mu nelíbily mé výsledky, měla jsem málo hormonu..tak mi to vysvětlila.
Ve Fertimedu se mnou také nic neřešili. Podle nich jsme byli oba zdraví jako řípy…jen, že nešlo…
Jojo, ten můj miláček je opravdu šikovný. Sama nevím, jak to dělá..já se raději nekoukám… :lol: Jsem opravdu zbavělec :oops:
Já přidávám Puregon 175 jednotek 25.2. Mám předepsáno šest dávek. Menopur mám vyzvedlý z lékarny, ale zakřížkovaný v rozpise zatím ne.
Také si budu aplikovat Puregon bez kontroly, první kontrolu mám 3.3. Ty tuším 1.3., takže buď v klidu, určitě vědí, co dělají.

To jsme se tedy krasne sesly… Dokonce i s temi problemy - mne ani manzelovi take nenasli nic, jen se nam cca 1,5 roku nedarilo…
Puregon mam trochu vyssi - coz je asi ale dobre, ze to nemame jak pres kopirak.
A mohu se zeptat, kolik Ti je a jak je stary manzel? Me bylo v lednu 30 a manzelovi je 32.
Jeste teda k tem nezadoucim ucinkum, me poslednich par dni vzdy k veceru boli celkem dost hlava - na coz normalne vubec netrpim, tak Ti nevim, jestli je to ve spojitosti s leky, nebo je to nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
18.2.11 18:37
JanaV píše:
Ahojky holky,všem moc děkuju.Dneska jsem zase testila,protože tomu pořád nemůžu uvěřit a zase tam ta druhá čárka byla a o trochu silnější.
Vesni moc ti držím pěstičky,abys ve čtvrtek taky na testíku našla //.Moc na tebe myslím.
Taky sem si myslela,že nejdřív pojedu na krev a až potom na ultrazvuk.Dohodli sme se s manželem,že až se potvrdí,že jsem vážně těhotná hned půjdu na neschopenku,ale takhle ještě teda budu muset chvilku počkat.Chmeldi slibuju,že na sebe budu dávat velký pozor a budu odpočívat jak jen to půjde.

To je krasne Jani! a zaroven je to velmi povzbuzujici - drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
18.2.11 18:49

JanaV: moc gratuluji, na unice je to standartní postup, že se děla uz tak v pátým týdnu těhu, krev ti neukáže jestli je to mimoděložní nebo jsetli jsou problémy, takhle budeš vědět, že tam mimísek je, bude vidět jen gestační váček a potom už mimi a i srdíčko, dívají se jestli mimi roste atd, což k krve jen tak nepoznají. Ani nevím jestli tě hned dají na neschopenku, hlavně odpočívej, budeš teĎ hodně unavená, a dávej na sebe pozor, držím pšstičky ať ti vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.2.11 09:40

Jani, ani nevíš, jaký optimismus nám „čekatelkám“ naléváš do žil. S přítelem jsme se z Tvých // radovali oba :-)
Elzi, žádné nežádoucí účinky na sobě nepozoruji..snad jen větší pocení, ale i s tím se dá bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.2.11 10:36

Ahoj holky, no to jsou samé dobré zprávy, jen tak dále. Elzi, ta bolest hlavy skutečně může být z dávek hormonů, vím, že na to trpělo více holek, některé to drželo i více dnů, ale musíme to, bohužel, vydržet. Vesni, taky moc držím pěstičky na ty // a vůbec všem tady to moc přeji. Ale vzhledem k tomu, že UNICA má poměrně hodně slušnou úspěšnost v IVF a následném těhotenství, tak věřím, že to tady vyjde všem. Janče pak posílám veeeeelikou gratulaci k sílící druhé čárce, měla jsem to přesně tak a tak 20.den už to byla úplná dálnice. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.11 16:20

Jani moc moc gratuluju, je to opravdu super, že se zadařilo. Hlavně buď v klidu, žádná námaha a stres a co nejdřív si vezmi neschopenku. Je důležité aby jsi byla v pohodě a klidu.Držím pěsti ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.11 16:21

Jani moc moc gratuluju, je to opravdu super, že se zadařilo. Hlavně buď v klidu, žádná námaha a stres a co nejdřív si vezmi neschopenku. Je důležité aby jsi byla v pohodě a klidu.Držím pěsti ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.2.11 11:32

:kytka: Všechno nejlepší k narozeninám, Jani!) Nejkrásnější dáreček jsi už dostala, viď?))) Pisni, co Ti řekli na klinice-kdy půjdeš na UTZ? Jsem moc ráda, že se Vám zadařilo :hug:

Já jsem napjatá jak veverka, ale do čtvrtka to vydržím :think: Někdy mi přijde že se nic neděje a pak se najednou Goliášek rozhodne, že dá o sobě vědět a pořádně mě píchá v podbřišku :roll: Dostala jsem novou matraci-je trochu tvrdší, ale jak mám rozbodaný zadek, tak na ní nemůžu spát :cert: . Ale to zvládnu - už jen 4 injekce.
Jani, co ti dali místo Agolutinu? A ty stříkačky a ampule co zbydou, ty se jim vrací?

Elzi - taky mě bolela hlava, vždycky odpoledne, skoro celý týden - a to na bolení hlavy nijak netrpívám. Pokud to nemáš do migrény, tak stačí hodně pít a odpočívat, a zvládneš to i bez Paralenu.

Chmeldi - moc se těším, až si vypíšu údaje o snažení jako ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.2.11 12:31
Vesna006 píše: :kytka: Všechno nejlepší k narozeninám, Jani!) Nejkrásnější dáreček jsi už dostala, viď?))) Pisni, co Ti řekli na klinice-kdy půjdeš na UTZ? Jsem moc ráda, že se Vám zadařilo :hug:

Já jsem napjatá jak veverka, ale do čtvrtka to vydržím :think: Někdy mi přijde že se nic neděje a pak se najednou Goliášek rozhodne, že dá o sobě vědět a pořádně mě píchá v podbřišku :roll: Dostala jsem novou matraci-je trochu tvrdší, ale jak mám rozbodaný zadek, tak na ní nemůžu spát :cert: . Ale to zvládnu - už jen 4 injekce.
Jani, co ti dali místo Agolutinu? A ty stříkačky a ampule co zbydou, ty se jim vrací?

Elzi - taky mě bolela hlava, vždycky odpoledne, skoro celý týden - a to na bolení hlavy nijak netrpívám. Pokud to nemáš do migrény, tak stačí hodně pít a odpočívat, a zvládneš to i bez Paralenu.

Chmeldi - moc se těším, až si vypíšu údaje o snažení jako ty :palec:

Ahoj Vesno, dekuji za info, minuly tyden to bylo takove stridave, az v patek jsem to nevydrzela a vzala si paralen, od te doby je to zase OK :-)
Jinak Ti moc drzim pesti a jsem napjata s Tebou, ale verim v to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.2.11 13:39

Vesni, držím pěstičky, aby na testíku byly //. Jinak, co se týče agolutinu, tak ten Ti nahradí utrogestanem, tedy v případě potvrzení těhotenství. A ten se zavádí vaginálně. Ve vztahu ke zbylým ampulkám a stříkačkám, ty vezmi zpátky do CARu, taky jsem to tak udělala, stejně jako kontejnerek na stříkačky a plasty. Držím Ti moc pěstičky, aby jsi byla další, kdo přinese pozitivní zprávičky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
21.2.11 14:48

Ahojky holky,tak dneska jsem už měla druhou čárku skoro jako dálnici. :-D
Vesni na ultrazvuk jdu 7.března a agolutin mi nahradily utrogestanem jak psala chmelda,musím si pro něj skočit ke své gynekoložce.Taky mi je tak střídavě,chvíly dobře´,chvíly trochu nevolno,ale pořád mám hlad,motá vse mi trochu hlava a jsem unavená.Já mám ještě sedm injekcí.Seš dobrá,že to vydržíš až do čtvrtka to já jsem byla zvědavec zvědavej.Moc se těším až se přidáš k nám a pak i ostatní holky.Máš pravdu je to nejhezčí dárek jaký jsem kdy dostala.Děkuji za přáníčko.Tak ted jsem přišla z práce a hup do postýlky a odpočívat.Na neschopenku bych chtěla jít bud prvního nebo od toho sedmýho ještě uvidím,ale rozhodně se chci šetřit pro broučka nebo broučky :-) .Moc na tebe myslím a držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.2.11 20:44

Ahoj holky,

delate i ohromnou radost, ze vam to v UNICE vyslo. Ja jsem porad ja na trni. Mame spatny spermiogram a pan Dr. nam rovnou rekl, ze bez ICSI to nepujde. Mam hrozne dilema - jeste pockat a „krmit“manzela vitaminy a doufam, ze to pomuze, nebo na ICSI jit…

Taky jsem tu cetla par prispevku, ze nekdo na UNICu plival - ze je pry zajimaji jen penize a ze snad nedodrzeli nejaky postup - tj. umrely embryjka. Ja jsem z toho fakt jak na vetvi a nevim a nevim co delat.

Holky poradte.

PS Jinak plan mam - dlouhy protokol - prvni stimulacni navsteva 4.3. - tak se porad rozhoduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.2.11 08:29

Ahoj holky, ahoj štěňátko. Určitě bych Ti ve vašem případě doporučila metodu ICSI. My jsme do ní také šli, a to měl manžel spermiogram velmi dobrý, ale pan doktor mi to doporučil s ohledem na můj věk. Co vím, tak pokud je špatné spermio, tak se ICSI doporučuje vždy a i já bych Ti to radila. Samozřejmě nevím, jaký konkrétní problém ve spermiu máte, ale myslím, že vitaminy - bohužel - až tak moc nezmění. Ale to je můj názor. Zatím se mějte všechny moc pěkně, přeji příjemný den, jdu pokračovat v prácině. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.2.11 10:08

Ahoj holky,
mám z vás velikou radost.
Ani nevíte, jak dobře se čtou pozitivní zprávy, jaký optimismus mi dodávají.
Já stimuluji dlouhým protokolem třináctý den a včera jsem myslela, že umřu. Takovou migrénu a celodopolední zvracení jsem ještě nezažila. Prášky nezabíraly, ani ibuprufen. Dnes je to už lepší, ale nic moc..stále cítím bolest hlavy a žaludek také není úplně klidný. Bylo to poprvé, co jsem měla takovou reakci, ale co bych pro naše vytoužené přání nevydržela, že?
Stenatko, vždy bude někdo spokojený a někdo nespokojený. Záleží na Tvém subjektivním pocitu, jak se v Unice cítíš a zda-li jim věříš. Kupříkladu my máme super spermio a přesto jsme si ISCI doplatili. Zvyšuje šanci a to je pro nás rozhodující. Vím, jde i o penízky, ale jde zejména o mimíska, no ne? Já sama jsem se dlouho psychicky připravovala na IVF, nedokázala jsem se smířit s tím, že zrovna nám to nejde a teď jsem ráda, že už stimuluji. Jsem šťastná, že jsem se rozhodla do toho jít. Tobě hodně síly v rozhodování a následně hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.