Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
7.2.11 14:20

Děkuji za odpověd.Pregnyl jsem nedostala a ani si ho píchat nemám.Jé 10 dní to nevydržím jsem strašně zvědavá :-D Ale kdo si počká ten se dočká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.2.11 14:24

:potlesk: Jani, to je krásný :hug: . Je teda škoda, že vám nezbyly na zmražení, ale o to víc se budou určitě dvojčátka snažit :wink:

Vydržet 10 dnů?) Já bych taky hned testovala, ale naštěstí je lékárna 15km daleko, takže ji nemůžu vykoupit :mrgreen:

Nasávám jak Dán :-P a hele 72cm!))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.2.11 14:42

Já mám lékárnu hned ve městě kde bydlím tak ji asi co nejdřív vykoupím :-D ,ale ne musím vydržet.Ještě včera se krásně vyvíjelo pět prcků a dneska když mi řekli,že jsou už jen dva tak mě to docela dostalo,ale díky bohu aspon za dva,jakpak se asi u mě mají.No vidíš za chvilku budeš mít zase 68 :-) .Ve středu na tebe budu myslet a budu ti držet pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.2.11 14:53
Vesna006 píše:
EvaG píše:
dokáže vytočit, hlavně když jsem ted tehotna. Jinak s tim spanim to az tak veselý není má 2,5 roku a odpoledne nechodí spat a vecer kolem půl desate a rano vstava kolem osmé. nema potrebu spat. Tak ted jsem unavena a podrazdena.
Jéje, tak to je fakt :cert: A přesvedčit ji, aby šla odpol. chrupkat třeba s maminkou? (Já vím že se mi to radí, když svoje ještě nemám :oops: )

Věřte tomu, že to půjde, to co pro to děláte je neuvěřitelný a určitě to bude stát za to. Ani neuvažujte, že se to nepovede. Určitě jste v dobrých rukou. Kamarádce našli rakovinu na vaječníku a cystu tak ji to museli vyoperovat. Pote se rozhodovalo jesstli bude moct mít děti. V září ji to povolili a momentálně je ve 12.tt. Když to zvládla ona zvládnete to iv y. Věda v dnesšní době dělá zázraky.

TAk at se vam dari a hlavne odpocivejte a relaxujte a hlavne opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.2.11 15:42

Holky, přesně tak, určitě to zvládnete, jen teď na sebe musíte dávat pozor a hlavně hodně odpočívat a pít, pít a pít. Jinak Jani, nám taky zůstaly dvě, ale kvalitní, ve stadiu blastocysty a vypadá to, že se jim u mě líbí, tak věřím, že to u Tebe bude stejné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.2.11 13:08

Ženy, tak je to tady - zítra jdu opravdu na transfer. Broučků je stále 6 :potlesk: Paleček je na 6ti buňkách (však jsem na něj včera usilovně myslela a posílala mu energii, ikdyž embryoložka říkala že je vážně pomalejší). Do zítřka to snad všichni vydrží - mamča už se na ně těší :-D

Dneska je hrozný tlak, dost se mi motá hlava :-? Tak dopíšu příspěvek a mizím do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.2.11 15:00

Ahojky holky
Vesni zítra ti budu moc držet pěstičky.
Chmeldi,ti naši dva drobečci co vydrželi všech pět dnů byli taky ve stádiu pěkné blastocysty tak doufám,že byli moc silní a dál se vyvíjí a líbí se jim u mě.Ted jsem přišla z práce a dalo se to přežít,ale ted zalehnu a celý odpoledne už budu jenom odpočívat a pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
8.2.11 16:43

Ahoj holky, tak to jsem ráda, že všechno klape tak, jak má. Hlavně pořádně odpočívejte a pijte, ať se u vás bobíškům líbí. Já jsem ještě v práci, ale taky už frčím domů, už toho mám dnes plné kecky. Tak zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.2.11 13:16

:dance: už jsem doma, teda - po příjezdu jsem šupla hned do postle a na chvíli si schrupla :)
Moje přání se vyplnilo a Dr. Gogela byl přítomen :potlesk: Tak mi to hned zvedlo náladu, protože mi přijde nejsympatičtější a vždycky mi vše vysvětlí.

Broučci moji… do dneška vydrželi jen tři. Ale dva z toho měli sice dost buněk, ale něco bylo špatně. Jen Goliášek se má čile k světu - teď už je u mě v pelíšku :dance: Snad se mu u mě bude líbit a za 14 dní bude testík pozitivní.

Jen jsme s přítelem smutní z toho, že nemáme broučky k zmrazení na další pokusy :-(

Tak se teď nabaštím (máma mě vykrmuje :roll: :lol: ) a pak zas šup do postele, nějak mi zlobí tlak.

Chmeldi, ty máš ještě pár dnů do kontroly, ale už teď ti držím pěsti :kytka:

Jani, zákrok mě nebolel. Dokonce jsem se ptala doktora Už? A on že jo, už dávno :mrgreen: Prostě jsem o tom ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.2.11 13:20

Odpočívej a doufám, že nám za 14 dní napíšeš tu nejkrásnější zprávu. Držíme všechny pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.2.11 13:59

Vesni držím pěsti ať to vyjde. Až budeš mít čas, napiš prosím jak to probíhalo. Díky a hlavně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.2.11 14:37

Ahojky Vesni,tak to jsem ráda,že jsi v pořádku a vůbec tě to nebolelo.Mě jak čert,ale co bych pro svoje broučky neudělala.Taky mě v pondělí moc mrzelo,že nemáme žádný broučky na zmrazení,ale co se dá dělat.A nechávala sis zavádět dva nebo jednoho broučka?A kdy máš testovat?Tak ted jenom odpočívat a být v klidu.Včera jak jsem přišla z práce tak jsem zbytek odpoledne prospala a o půl desáté jsem už taky spala a až do rána.Jsem tedka nějaká unavená a dneska to vidím stejně.Tak se mějte pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.2.11 17:44

Vesna - Jaru, já tě nechci otravovat, tak píšu sem, že na tebe moc myslím a věřím tomu, že to bude všechno tak jak má být :hug: tak hlavně dobrou náladu a ležet a ležet a ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.2.11 17:48

Ahoj Vesni, přesně, jak psaly holky, teď hlavně odpočívat, hodně pít, být úplně v klidu, nechat se opečovávat, ať se u Tebe bobíškovi líbí. Jo, jo, my už v pondělí jedeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, co uvidíme, hlavně tedy, kolik bobíšků tam bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
9.2.11 18:45

Holky díky, jsem moc ráda že kromě podpory přítele a rodiny mám ještě Vás :kytka: A stejně tak máte i moji podporu :wink:

Jani, jen jednoho jediného. Ostatní prostě nejsou :-? Jak jsem psala, vydrželi do dnes tři, ale dva nebyly použitelní ani k tomu zmrazení.
Jsi dobrá že zvládáš chodit do práce. Mě přepadá únava skoro pořád, tak jsem i „ráda“ že jsem nezaměstnaná.

Testovat mám 24.2. Holt jsem o pár dnů za tebou :-D

Marťánku, moc děkuji. A neotravuješ :hug: Posílám Matymu pusinky za tu mimi slinu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.