Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji za odpověd.Pregnyl jsem nedostala a ani si ho píchat nemám.Jé 10 dní to nevydržím jsem strašně zvědavá
Ale kdo si počká ten se dočká.
Jani, to je krásný
. Je teda škoda, že vám nezbyly na zmražení, ale o to víc se budou určitě dvojčátka snažit ![]()
Vydržet 10 dnů?) Já bych taky hned testovala, ale naštěstí je lékárna 15km daleko, takže ji nemůžu vykoupit ![]()
Nasávám jak Dán
a hele 72cm!))
Já mám lékárnu hned ve městě kde bydlím tak ji asi co nejdřív vykoupím
,ale ne musím vydržet.Ještě včera se krásně vyvíjelo pět prcků a dneska když mi řekli,že jsou už jen dva tak mě to docela dostalo,ale díky bohu aspon za dva,jakpak se asi u mě mají.No vidíš za chvilku budeš mít zase 68
.Ve středu na tebe budu myslet a budu ti držet pěstičky.
Vesna006 píše:EvaG píše:dokáže vytočit, hlavně když jsem ted tehotna. Jinak s tim spanim to az tak veselý není má 2,5 roku a odpoledne nechodí spat a vecer kolem půl desate a rano vstava kolem osmé. nema potrebu spat. Tak ted jsem unavena a podrazdena.Jéje, tak to je faktA přesvedčit ji, aby šla odpol. chrupkat třeba s maminkou? (Já vím že se mi to radí, když svoje ještě nemám
)
Věřte tomu, že to půjde, to co pro to děláte je neuvěřitelný a určitě to bude stát za to. Ani neuvažujte, že se to nepovede. Určitě jste v dobrých rukou. Kamarádce našli rakovinu na vaječníku a cystu tak ji to museli vyoperovat. Pote se rozhodovalo jesstli bude moct mít děti. V září ji to povolili a momentálně je ve 12.tt. Když to zvládla ona zvládnete to iv y. Věda v dnesšní době dělá zázraky.
TAk at se vam dari a hlavne odpocivejte a relaxujte a hlavne opatrne.
Holky, přesně tak, určitě to zvládnete, jen teď na sebe musíte dávat pozor a hlavně hodně odpočívat a pít, pít a pít. Jinak Jani, nám taky zůstaly dvě, ale kvalitní, ve stadiu blastocysty a vypadá to, že se jim u mě líbí, tak věřím, že to u Tebe bude stejné. ![]()
Ženy, tak je to tady - zítra jdu opravdu na transfer. Broučků je stále 6
Paleček je na 6ti buňkách (však jsem na něj včera usilovně myslela a posílala mu energii, ikdyž embryoložka říkala že je vážně pomalejší). Do zítřka to snad všichni vydrží - mamča už se na ně těší ![]()
Dneska je hrozný tlak, dost se mi motá hlava
Tak dopíšu příspěvek a mizím do postele.
Ahojky holky
Vesni zítra ti budu moc držet pěstičky.
Chmeldi,ti naši dva drobečci co vydrželi všech pět dnů byli taky ve stádiu pěkné blastocysty tak doufám,že byli moc silní a dál se vyvíjí a líbí se jim u mě.Ted jsem přišla z práce a dalo se to přežít,ale ted zalehnu a celý odpoledne už budu jenom odpočívat a pít.
Ahoj holky, tak to jsem ráda, že všechno klape tak, jak má. Hlavně pořádně odpočívejte a pijte, ať se u vás bobíškům líbí. Já jsem ještě v práci, ale taky už frčím domů, už toho mám dnes plné kecky. Tak zatím papa. ![]()
už jsem doma, teda - po příjezdu jsem šupla hned do postle a na chvíli si schrupla ![]()
Moje přání se vyplnilo a Dr. Gogela byl přítomen
Tak mi to hned zvedlo náladu, protože mi přijde nejsympatičtější a vždycky mi vše vysvětlí.
Broučci moji… do dneška vydrželi jen tři. Ale dva z toho měli sice dost buněk, ale něco bylo špatně. Jen Goliášek se má čile k světu - teď už je u mě v pelíšku
Snad se mu u mě bude líbit a za 14 dní bude testík pozitivní.
Jen jsme s přítelem smutní z toho, že nemáme broučky k zmrazení na další pokusy ![]()
Tak se teď nabaštím (máma mě vykrmuje
) a pak zas šup do postele, nějak mi zlobí tlak.
Chmeldi, ty máš ještě pár dnů do kontroly, ale už teď ti držím pěsti ![]()
Jani, zákrok mě nebolel. Dokonce jsem se ptala doktora Už? A on že jo, už dávno
Prostě jsem o tom ani nevěděla.
Odpočívej a doufám, že nám za 14 dní napíšeš tu nejkrásnější zprávu. Držíme všechny pěstičky.
Vesni držím pěsti ať to vyjde. Až budeš mít čas, napiš prosím jak to probíhalo. Díky a hlavně odpočívej.
Ahojky Vesni,tak to jsem ráda,že jsi v pořádku a vůbec tě to nebolelo.Mě jak čert,ale co bych pro svoje broučky neudělala.Taky mě v pondělí moc mrzelo,že nemáme žádný broučky na zmrazení,ale co se dá dělat.A nechávala sis zavádět dva nebo jednoho broučka?A kdy máš testovat?Tak ted jenom odpočívat a být v klidu.Včera jak jsem přišla z práce tak jsem zbytek odpoledne prospala a o půl desáté jsem už taky spala a až do rána.Jsem tedka nějaká unavená a dneska to vidím stejně.Tak se mějte pěkně.
Vesna - Jaru, já tě nechci otravovat, tak píšu sem, že na tebe moc myslím a věřím tomu, že to bude všechno tak jak má být
tak hlavně dobrou náladu a ležet a ležet a ležet.
Ahoj Vesni, přesně, jak psaly holky, teď hlavně odpočívat, hodně pít, být úplně v klidu, nechat se opečovávat, ať se u Tebe bobíškovi líbí. Jo, jo, my už v pondělí jedeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, co uvidíme, hlavně tedy, kolik bobíšků tam bude. ![]()
Holky díky, jsem moc ráda že kromě podpory přítele a rodiny mám ještě Vás
A stejně tak máte i moji podporu ![]()
Jani, jen jednoho jediného. Ostatní prostě nejsou
Jak jsem psala, vydrželi do dnes tři, ale dva nebyly použitelní ani k tomu zmrazení.
Jsi dobrá že zvládáš chodit do práce. Mě přepadá únava skoro pořád, tak jsem i „ráda“ že jsem nezaměstnaná.
Testovat mám 24.2. Holt jsem o pár dnů za tebou ![]()
Marťánku, moc děkuji. A neotravuješ
Posílám Matymu pusinky za tu mimi slinu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.