Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
11.3.11 11:36

Ivmo! Děkuji za vyčerpávající informace…tak tedy jupí! Nafukuje se mi břicho a připadám si jako velryba :lol: Uvidíme příští týden, jak se budu cítit po transferu. Uteklo to jako voda.
pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.3.11 11:54

Casran, jen mě napadlo, bacha aby to nafukování nebylo moc, je sice hezký, že je na tom možná nějaký pozitivum, ale sranda to není.
Hlídej se a dej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.3.11 13:22

To víš, že se hlídám. Dnes jsem v normě…+2cm, večer to bude ještě trošilinku víc, ale pořád dobrý. Hlavně, že je mi už lépe, než-li včera. Dnes funguji naprosto normálně. Včera mi bylo až na omdlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.3.11 18:01

Ahojky holky,jakpak se máte?Casran jak se vyvíjí embryjka?A kdy jdeš na et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.11 19:43

Ahoj Jani, už mám po ET..právě dnes. Cítím se dobře, jen se mi zase nafukuje bříško…konkuruji vzducholodím :-D Snad to už zítra bude dobré, minutý týden jsem se „nafoukla“ také jen jeden den a to den po punkci.
Embryií jsme měli osm do soboty, v neděli už šest z toho jedno pomalejší a jedno se už tvářilo jako morula. Dnes jsme měli dvě, jedno ve stádiu blastocysty, druhé jako kompaktovanou morulu, u kterého se předpokládalo, že se blastocystou stane do 2-3 hodin. Suma sumárum mám dvě embryjka u sebe a modlím se, aby se zabydlely. Těchto 14 dnů bude mých nejdelších v životě, ale dříve testit nebudu, protože vím, že všechno chce svůj čas…zvláště naše „děti“ :huban:
A jak se cítíš Ty? Něco nového? Zvláštní chutě a tááák?
pa pa a krásný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.3.11 08:34

Ahojky Casran,tak to skvělý.Já sem taky pořád měla 6 embryjek,ale poslední den kdy měl proběhnout et tak mě zbyly dvě,ale ve stádiu blastocysty.Uchytily se obě dvě,ale to druhé se přestalo dál vyvíjet.Ale třeba bylo jen nějaké opožděné a začne se ještě vyvíjet.Ale sem štastná i za to jedno.To věřím,že těch 14 dní bude moc dlouhých,já sem to už 10 den nevydržela a testila.Sem totiž strašnej nedočkavec.No mě bývá pořád odpoledne a večer špatně a v pátek sem už večer poprvé zvracela,ale všechny ty nevolnosti si užívám.Chutě nějaké zvláštní nemám,ale musím pořád jíst,mám pořád hlad i když mi je špatně.Příští týden v pondělí mám jít na kontrolu tak se už nemůžu dočkat až zase broučka uvídím.Moc ti držím pěsti,aby se embryjka pěkně zahnizdovaly a moc se jim u tebe líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.3.11 10:07

Ahojky Casran, ahojky Jani, holky moc moc vám držím pěstičky. Obě jste o kus napřed a až trochu závidím. I když Casran to čekání na test-kdyby to tak šlo dřív, viď… My jedeme teprve ve čtvrtek na první měření folíků. Tak jsem zvědavá jestli mi ty nižší dávky hormonů stačí. Jinak už chystám domeček na jaro. Abych mohla v klidu po transferu odpočívat, tak myju okna, makám na zahradě, abych pak na to jen nervozně nekoukala. Vím jak by mě rozčilovalo, že to není hotový a třeba speciálně k mytí oken manžela nedonutím.
Prostě jsem magor. Ale aspoň mi to víc utíká.
Holky moc moc se opatrujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.3.11 12:32

Ahojky Ivmo,to ti už uteče jako voda věř mi.Nejhorší u mě bylo čekání než sem mohla začít stimulovat a pak to už šlo rychle.Já jsem bohužel mytí oken nestihla,protože byla ještě zima a ted když je venku tak krásně tak už okna umývat nemůžu.Tak chodím koukám na ně a štve mě to.Budu muset poprosit bud mamku nebo tchýni,protože manžel na tyhle práce není,ale kdyby samozřejmě musel tak by je umyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.3.11 13:53

To je přesně ono, užíralo by mě to až budu snad v klídku hýčkat mimi v bříšku. Ještě že je tak hezky. Zažila jsem to minulé těhotenství, kdy jsem musela ležet poctivě skoro 6 měsíců. A z gauče nebo postele všechno vidíš a nemůžeš… Tak pro ten pocit na začátek, kdyby něco… Kdyžtak si manžel připomene minulé zkušenosti. A jak mu šlo žehlení apod. Pochvala dělá zázraky.
A ty využij příbuzných pokud máš tu možnost a i kdyby byly okna špinavý, mimi je důležitější.
Casran, co bříško, v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.3.11 18:09

Ahojík holky,
Jani, gratuluji ke zvracení :lol: víš, jak to myslím, že? U nás dlouhodobých čekatelek je i nevolnost příjemná záležitost :mrgreen:
Pevně věříme, že se nám uchytí obě a jsme šťastní, že nám dvě zůstaly. To bylo naše veliké přání. Tchýně měla velikou radost..prý jedno bude její a jedno druhé babičky..hezky si to už holky rozdělily :wink:
Určo se ozvi, jak dopadla kontrola a co nového..všechno mě zajímá! Do pondělka Ti to už uteče rychle.
Ivmo, ty to s těmi domácími pracemi tolik nepřeháněj..už teď by ses měla chovat jako těhotná! Pro Tvé tělo už je záhul jen samotná stimulace! Nechci, aby to vyznělo, že na zahradě a doma nic nedělám, dělám, ale pomaloučku, po částech. Stejně, kdyby mě přítel načapal, tak bych to nerozdýchala..

Jinak stále si držím svých již standartních + 4 cm a koukám, že ne a ne splasknout. Jen ráno jsem na svých původních cm…dopoledne už rostu 8-) Jsem ráda, že jsem si vzala již od punkce dovolenou. Ráno se v klidu vyspím a netlačím si bříško v upnutém oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.3.11 07:57

Ahojky holky,Caran,děkuji,vím jak jsi to myslela.A já si ty nevolnosti i zvracení užívám.Určitě vám dám vědět jak mi v pondělí dopadne kontrola.
Budu ti moc držet pěsti,aby ti ty dvojčátka vyšli.Taky sem si je moc přála,ale sem moc ráda i za jedno.Hlavně,aby bylo všechno v pořádku a jak má být.
Ivmy tebe zítra čeká první kontrolní ultrazvuk tak ti přeju hodně krásných folíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
16.3.11 08:59

Ahoj holky, přišla jsem se zase po delší době na vás podívat a vidím, že se vám tu všem daří. Co se týče růstu toho bříška po OPU a po ET, tak pokud to není nic enormního, tak se nebojte, já to měla taky tak, dokonce jsem byla na UTZ u svého gynekologa, který mi řekl, že mám mírný OHSS, ale že je to dobře, že se v takovém případě bobíšci lépe uhnízďují. A vidíte, měl pravdu. :dance: Jinak radím odpočívat, odpočívat a zase odpočívat, hodně pít a jíst proteiny - jogurty, nutridrinky a tak. Jani, já taky trpím nevolnostmi, odpoledne a večer, nezvracím, ale nauzea je můj věrný přítel. :-( V chytrých knihách psali, že od 12.týdne by to už mělo ustávat, ale já jsem tento týden ten 12.začala a přijde mi, že je to horší než předtím. Ale musím vydržet, za to mimíško to stojí. Držím vám všem pěsti, já mám jít na kontrolu až 31.3., ale nevím, jestli to pan doktor špatně nespočítal, protože to už bych měla být ve 14.TT, takže tam zajdu raději příští týden, má mi dělat screening v prvním trimestru, tak aby to vyšlo. Opatrujte se, odpočívejta a hlavně, ať vám to těhu všem vyjde. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
16.3.11 09:26

Ahoj k těm nevolnostem tak já jsem u prvního zvracela, ale opravdu zvracela do 5.měsíce a teĎ u druhého taky tak a možná jěště déle, takže jeslti to bude trvat déle tak se nelekněte jen to řekněte své gynekoložce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.3.11 09:44

Ahojky Chmeldi,mám jednu otázku.V pondělí mám na kontrolu donýst moč,ale sem objednaná až na 14.00 a nevím jestli mám donýst ranní moč nebo třeba až odpolední.Nějak sem se zapomněla zeptat.No mě říkaly kamarádky,že by ty nevolnosti měly ten 12,týden ustat,ale že je měly taky dýl třeba až do toho 5 měsíce i dýl tak uvidíme.Aspon vím,že tam miminko je a že je v pořádku.Chodím spávat brzo,abych ty nevolnosti zaspala,ale pak ráno zase brzo vstávám.Ale to mi nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
16.3.11 09:46

Má být ranní moč. Já jsem většinou objednána kolem 12-13hod a vždy mě říkala, že mám donést ranní moč. Držím pěstičky ať vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.