Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
29.3.11 16:43

Ivmo,

dekuji Ti :-) Tobe preji jen lehky prubeh - aby se uhnizdili, ale nemusela jsi uz na kapacky… Ftfuj ftfuj pro stesti… ja to budu mit o tyden posunute, ale i tak se muzeme podporovat :-) Diky moooooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.3.11 16:48
ivma píše:Prolívám se vodou a cpu bílkoviny, snad to zabere.
Tak držte pěstičky, ať nemusím do nemocnice jako minule.
Krásný víkend.

Ivmi, cimpak ze se to cpes a kolik tak vypijes - treba dobry tip i pro nas ostatni - jako prevence… Ja jsem ted na cca 4l vody + redeny juice a caj Ale jak jsem nervozni, tak nemuzu nic pozrit… Leda tak suchy rohlik, Pribinaka nebo musli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.3.11 11:19

Ahojky Štěňátko,
piju ty 4l a střídám taky vodu, čaj, ředěný džus.
Bílkoviny mi tenkrát přidávali v nemocnici, takže to dělám i teď preventivně. Koupila jsem v lékárně Protifar, je to prášek bez chuti, míchám si ho do jogurtu, polévky.. Jinak co to nafouklý břicho dovolí-maso, jogurty, sýry. Chytám se všeho, co může pomoci.
Dnes jsem na kapačku nemusela, včera cm stejné, ráno -2cm, tak dávám žílám klid. Uvidíme večer.
Doufám, že ti punkce dopadla dobře, dej vědět.
Zatím krásný den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
31.3.11 10:50

Ahoj holky,

tak hlasim 14 vajicek, 11 k oplodneni. Bohuzel mi jich do dnesniho rana zbylo jen 6 - moc se bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.3.11 11:08

Vím o čem mluvíš je to těžké,ale moc moc držím pěstičky a vše určo dobře dopadne. :hug: Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
31.3.11 11:35

Ahoj Vonko,

dekuji Ti. Tobe preji, aby to pro priste vyslo - nejdulezitjsi je podle me ta podpora. Mas-li hodneho pritele, tak se i ty spatne zpravy snaseji o trosicku lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.3.11 15:14

Ahoj holky,

přeji vám aby všechno dopadlo podle vašich představ. Ivmo, Tobě, ať se uhnízdí mimísci a Štěňátko neboj..posílej svým embryjkám energii a určo se budou krásně dělit a dále vyvíjet. Držímm palečky vám oběma.

Já jsem už z toho zklamání trochu lepší, ale bylo to hodně zlé. Zaměřila jsem se na zjišťování informací o metodách, které pomohou zahnízdění a celkově podpoří IVF.

Pa pa a informujte dál…myslím na vás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
31.3.11 15:41

Casran,

dekuji :-) Ja jsem v jine diskuzi - tip od Alice - nasla tohle - www.otehotnet.cz. Ale nemam vyzkouseno. Ja moc bylinkova nejsem a kdyz jsem naposledy pouzivala Homeopatika, tak jsem se strrasne osypala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
31.3.11 15:43

A jestli jste u VZP, tak tam mate 10 procentni slevu
 http://www.baby-klub.cz/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.4.11 16:28

Ahojky holky, jak se všechny máte? Šteňátko, jak dopadl ET? Už jsi taky čekatelka na test?
Casran, prosím tě, jaký je postup dál pokud to nedopadne po stimulaci? Po neúspěšném KETu jsme měli jen měsíc antikoncepci a mohli jsme na další. A po tom zamlklém těhu měla být pauza 3 měsíce. Ale jak je to po stimulaci?
Já konečně odpočívám, musím zaťukat, v pátek jsem byla zatím naposled na kapačce. Zatím se držím 1cm pod maximem co jsem dosáhla. Vždycky do večera přibudou 2cm a do rána zmizí. Však pořád jen piju.
Ale i tak je to míra o 10cm víc proti normálu…
Teď čekám, jestli se neobjeví ten pozdní OHSS, na jednu stranu bych možná dřív měla trochu naději, ale na druhou stranu není o co stát.
Pa a krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.11 08:25

Ahoj Ivmo,
je mi líto, že máš stále takové problémy..10 cm je fakt síla..já měla 5 a myslela jsem, že prasknu…ach jo, ale mimísek za to, na druhou stranu, stát bude, že :-D
Teď nemysli na to, co bude když nebude. Těš se na miminko. Já osobně jsem si to čekání fakt užila..už jsem se brala jako těhotná a bylo to pro mě moc šťastné období, i když jsem zrovna v tomto období měla úmrtí v rodině :cry: Možná díky těmto pocitům jsem tu ztrátu zvládla :think:
My si teď dáváme tři měsíce pauzu, tedy resp. dvě, protože v červnu už mohu nasadit Marvelon a jedeme od začátku. Opět budu mít dlouhý protokol, což mi vůbec nevadí. Celou stimulaci jsem zvládala velmi dobře, krom jednodenní migrény.
Teď se zaměřuji i na alternativní léčbu..jsem objednaná na odblokování k fyzioterapeutce a začínám cvičit Mojžíšovou, k tomu její čajovou směs a dočetla jsem se o zázraku Maca a Selzink…tak to prubnu. Je to přírodní, ublížit to nemůže. Štěňátko, děkuji za ten odkaz, je tam spousta informací. Tak jsem si právě objednala čajovou směs a další věci.

Holky, pa pa, těhulky…dávejte na sebe pozor a pravidelně informujte jak se máte a čekatelkám držím palce i pěsti i půlky :mrgreen: …všechno, co pomůže!

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.4.11 11:06

Ahojky,

tak ja jsem 3 den od ET. Po pravde se moc tehotne necitim. Prvni den jsem mela takove zvlastni krece v brichu - od vajecniku smerem ke stredu podbrisku a vcera vecer mi bylo opravdu hodne soufl a na zvraceni ale jinak NIC.

Myslim si, ze telicko nasadilo obranny mechanismus - pokud by bylo dalsi zklamani asi bych to uz neunesla a tak se z toho ted tak nejak vnitrne ani moc neraduji - dokud nebudu busici :srdce: na UZ, tak si nedelam plane nadeje…

Krom toho se priserne bojim tech dvojcatek. Rekla bych, ze skoro vic nez ze tam ty // nebudou. Asi jsem hrozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.11 11:49

Štěňátko, neblázni! Ty křeče mohou být způsobené právě zahnízďováním! Nevěs hlavu a mysli pozitivně! Některé holky psaly, že necítili první dny vůbec nic a nakonec těhotné byly. Některé, že je bolí podbřišek..je to různé, hlavně se nesrovnávej.
Ty bys nechtěla dvojčátka? Je to sice záhul, ale dvojnásobné štěstí! Já bych brala i trojčátka, hlavně už nemít prázdnou náruč :cry:
pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.4.11 13:09

Casran,

pri tech Tvych slovech mi uplne tekly slzy - to vis, ze bych byla stastna za jakekoliv zdrave a treba i za dve - jen mit toho sveho drobecka/drobecky v naruci.

Ja se bojim, ze budu mit co delat s jednim… Do dvou embryek jsem sla protoze to hodne zvysuje sance na celkovy uspech +20% a sance na dvojcata pritom zustava cca 30%.

No a proc se vlastne tech dvojcatek tak desim - no financne bychom to snad nejak zvladli, misto by se asi taky naslo a az by byly deti vetsi, tak pry uz neni moc velky rozdil jestli jsou dvojcata nebo je mezi nimi rok/dva rozdilu (chtela jsem mit dve deti po sobe). Bojim se toho tehotenstvi, porodu a asi nejvic te pece do prvnich krucku.

Tehotenstvi, protoze jsem hrozny drobek a mam problemy se zady - urcite ne nadarmo byva vetsina dvojcatkovych tehotensvi rizikovych. Porod - pravdepodobne cisar a pak jeste dalsi operace - plastika bricha. No a sama bych asi 2 mimca nezvladla. Musel by mi nekdo porad pomahat - no a to je mi tak trochu proti srsti - nemam dobry vztah s mamkou a tchyne? - pokud mam zustat v pohode - to asi chapete…

Omlouvam se, ale jsem proste realista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.4.11 13:14

Ivmo,

Ty jsi ale chudacek - takove problemy - no hlavne aby vsechno zle bylo k necemu dobre… Tobe uz se blizi testovani - uvidis, vsechno dobre dopadne - jinde na diskuzich si uz zenske co mely Tve priznaky gratulovaly k tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.