Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
22.4.11 08:07

Ahoj holky, také vás všechny zdravím a přeji krásné Velikonoce všem, hlavně, ať vás drahé polovičky něžně vyplácají, abyste všechny byly zdravé a splnilo se vám všechno, co si tolik přejete. Myslím na vás a také přeji hodně sil a štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.11 09:56

Ahoj holky, taky všem přeji pěkné a sluníčkové Velikonoce. Já mám dnes za sebou první dávku Puregonu 175 IU, tak už jde pomalu, ale jistě do tuhého.
Všem kdo čekají přeji, aby si o Velikonocích odpočinuli a těm, co to bohužel nevyšlo, aby nasbírali nové síly do dalšího snažení. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
23.4.11 20:55

Ahoj holky,

vsem preji krasne Velikonoce a spoustu slunickovych dni, abychom mely dobrou naladu, se kterou se tohle vsechno zvlada mnohem lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
23.4.11 21:15

Ahojky holky,ted sem tu týden nebyla,protože sem byla u našich na takových menších prázdninách a skvěle sem si to užila.V úterý sem byla na screeningu v 1. trimestru a všechny výsledky vyšli v pořádku tak sem si oddychla.Ještě nám bohužel neřekli co to bude,ale snad se to už dozvím 12.května až půjdu ke své doktorce zase na kontrolu. Štěnátko moc mě mrzí,že to nevyšlo.
A všem přeji krásné Velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.4.11 14:21

Ahoj holky,

nemate, prosim, kontakt na nejakeho dobreho psychologa zabyvajiciho se partnerstvim a IVF? Brno. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.4.11 11:07

Ahojte holky,
krasne svatky jara vam vsem preju. Uzivejte slunicka, pohody a volnych dni.
Stenatko, moc dekuji za odkaz. Jsem o neco chytrejsi :-)
Sissinko, ja dobiram Marvelon az nekdy zacatkem kvetna. 3.5. jedeme do Brna, tak budu zase nabita informacemi :-).
Mějte se.
Posílám Velikonoční pozdrav naší Eli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.4.11 08:03

Ahoj holky, zakládala jsem tuhle diskuzi, ale pak se odmlčela, protože jsme se snažili ještě pomocí léčitele-astrologa. No ale už se mě nechce čekat na zázrak, takže dnes máme s přítelem první návštěvu v Unice. Jsem děsně nervózní, žaludek staženej. Můžete mí písnout, co nás dnes v Unice čeká. Za pár dní mi začíná menstruace, takže bych byla ráda, kdyby mi hned dali antikoncepci. Aby jsme zase další měsíc jen nečekali.
Všem díky za příspěvky, je super mít se s kým podělit.
Moc gratuluju všem, kterým to vyšlo (snad budu brzy patřit mezi ně) a těm ostatním přeju hodně sil a úspěchů při dalším pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.4.11 09:10

Ahojky Olsvo, vitej zpatky :-)
Ja byla na prvni navsteve taky tesne pred menstruaci… a hned mi dali antikoncepci na mesic…
Prvni navsteva je uplne v pohode… niceho se neboj.
Jestli mas nejaky testy uz od sveho gynekologa, o to to bude jednodussi… ja uz mela hotovy hormonalni profil (bere se na nej krev druhy nebo treti den cyklu), tak delali manzelovi jen spermiogram a na me UTZ, hodne se vyptavali, co a jak a pak mi jeste jednou brali krev na zjisteni nejakych jinych hormonu, co nebyly v tom prvnim testu.
Hlavu vzhuru, vsechno bude v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.4.11 09:22

ahoj Sanovecko,
díky za povzbuzení. Já žádné výsledky od gyn. nemám, tak snad to nebude problém. Jen mi byla zjištěna anovulace, jinak nic. Nechci už zbytečně otálet, je mi už 33 a dítě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.4.11 15:47

Ahojky holky,

moc vás všechny po delší době zdravím.
A mám pro vás zprávičku. Dnes jsme byli na kontrole na Unice a je tam jeden drobeček a srdíčko bije.
Tak doufám, že tentokrát bude silnější než minule.

Všem snažilkám držím pěsti, aby se zadařilo a těhulkám veselé a bezproblémové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.11 18:36

Ahoj Ivmo, moc gratuluji a přeji Ti, ať se všechno v pořádku vyvíjí a hlavně se opatruj. A užívej si, je to vážně krásný stav. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.4.11 19:08
Stenatko02 píše:
Ahoj holky,

tak se potvrdilo to co mi uz bylo par dni jasne – na testu je snehobilo :cry: Zitra jdu na krev, ale iluze si nedelam.

Jen si vycitam, ze za to muzu – ze jsem se tolik bala mit 2 a tak u me nezustalo ani jedno :cry:

Prosim vas vsechny, potrebovala bych poradit a sehnat vice informaci o nativu nebo min. stimulaci. Evidentne vic vajicek mi vetsi stesti neprineslo – tak ted bych to chtela vzit z opacneho konce. Nemate tipy na to ktere CARy tohle delaji? Idealne Brno. Take bych se potrebovala dozvedet vic o genetickem vysetreni. Jeste jsem nestacila brouzdat po netu – musim do prace – ale kdyby jste mely tipy na nejake stranky, tak mi dejte vedet – budu moc rada. Dekuji vsem za podporu – snad se ten kolotoc nekdy zastavi. :hug:

Ahoj stenatko, mame stejny problem, ja jdu ted do IVF s min. stimulaci - v Brne je na to vyhlasena klinika Reprofit, ja ji tedy zvolila take a uvidime, jak to dopadne.
Preji Ti hodne stesti a jak pisou holky, ono to preboli. My, ktere jsme si tim zklamanim prosly take, to vime dobre. Nesmutni a bojuj dal. Drzim palec. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.4.11 19:16

Tak první návštěva v Unice proběhla v poho, strach byl zbytečný. Partner má spoustu spermií, ale jen 4% správně rychlých no a já neovuluju jak mám, takže proto se nedaří. Tak teď jen počkat na menses a začít brát antikoncepci. Snad se zadaří.
Ale s Unicy jsem nadšená. Skvělý přístup, fakt výborný personál, doktor Otevřel super, tak teď ještě to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.4.11 19:30

Ahojky

Olsvo vitej zpatky :-)jojo jsou tam hodni,taky jsem mela strach pri prvni navsteve,ale zbytecny :-D
Sanovecko,ja mam Marvelon az do 12.5 a do Brna jedem az 9.5. jak uz jsem psala vse se to posunulo,prisla pozde MS.Fajn,ze jsi predemnou,aspon budu vedet co me bude cekat,kdyz to mame stejne :-D
Ivmi,moc gratuluji :kytka: opatruj se,odpocivej a uzivej si to.
Preji hezky zbytek vecera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.4.11 20:53

Ahoj holky, tak jdu za vami zas na chvilku nakouknout :roll:

Chmeldi, Ivmi a Jani - tehule ;-) mejte se krasne a davejte na sebe pozor.

Vsem „novackum“ hodne stesticka a sily - nebojte - i ja straspytel jsem injekce zvladla a ted se mi po nich tak trochu i styska - alespon se neco delo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.