Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
12.5.11 15:36

Ahojky

Chmeldi:asi to bylo jen z te prvni injekce,jak si psala,dnes jsem si pichla a v pohode,tak snad to bude uz dobry :-)
Jani:co u dr.vse v poradku?a co to bude,uz vis? :-)
Sanovecko:kdy si zacinas pichat perem?
Jinak vsem hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.5.11 07:13

Ahojte děvčata :-)
Sissinko, pero zacinam 18.5., mam davku 150 a ty?
Chmeldi, to je krasne, ze uz kope. Preju hlavně at je vsechno v poradku.
Vesni, to vis ze na tebe taky minimalne jeden cap zbude :-) o prazdninach uz si budeme vsechny uzivat tehulkovani.
Ja si ani jinou moznost nepripoustim. Naladila jsem se na takovou spokojenou vlnu, ze bude vsechno v pohode, ze to proste musi vyjit a zatim se nestresuju zadnou jinou moznosti. Vim, ze to prijde az pujde do tuheho, ale to je jeste 14 dni…
Mejte se krasne a opatrujte se vsechny.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
13.5.11 09:38

Ahojky holky :mavam: ,všechny vás moc zdravím,jste moc statečné a všechny to zvládáte skvěle.Já jsem byla včera na té kontrole a bohužel mi doktorka ještě neřekla co to bude.16.června jedu do Brna na nějaký ultrazvuk tak ,že mi to už určitě řeknou tam.Ach jo zase měsíc čekání.Ale jinak jsme oba dva zdraví a to je hlavní.Braly mi i krev na tripple test tak doufám,že dopadne dobře.Ale stejně bych si z výsledků moc těžkou hlavu nedělala,protože bývá často falešně pozitivní.
Chmeldi a ty už víš co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.5.11 10:15

Ahoj Jani, já už jsem dnes 19tt plus 4 dny,ale vůbec zatím nevíme, co budeme mít. Taky jsme zdraví, příští týden ve čtvrtek jdu na echokardio a v pondělí 23.5.2011 na velký UTZ, tak uvidíme, jestli něco uvidíme. Zatím jsme zjistili jen to, že budeme mít asi malého fotbalistu či fotbalistku, protože tak háže nožičkama, že nikdy nic nevidíme. Ale když tak se necháme překvapit, fakt je hlavní, aby Chmeldík byl zdravý. A co přibírání na váze, jak Ti jde? Mně zatím moc neee, ale to nevadí, mám zatím nahoře jen asi 3 kg a mám to hlavně v bříšku, i když nijak mooc velké ho nemám. Tak pak, až budeš vědět, co čekáte, tak hned písni, jsem zvědavá. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
13.5.11 10:32

Ahojky Chmeldi,no mě přibírání taky moc nejde.Zatím mám kilo navíc a to ještě až k večeru,když sem najezená.Ale bříško už mi taky začíná pomalu růst.Už se mi dost začínají honit chutě tak si myslím,že ted budu přibírat hodně rychle :-) .Tak až budete taky vědět co to je tak taky dej vědět ju.9.června jdu na kontrolu tak budu vědět výsledky těch testů,ale kdyby bylo něco špatnýho tak mě bude doktorka volat.Ale doufám,že nezavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.5.11 17:14

Ahojky

Sanovecko:ja zacinam az 24.5. a taky mam 150.Jsme na tom stejne stema moznostma,taky si zadnou jinou nepripoustim,nez ze to vsem vyjde,taky jsem naladena na tu vlnu,uplne mi ctes myslenky :-D hezky jsi to napsla,ze o prazdninach budem vsichni tehulkovat :-)
Jani a Chmeldi:az budete vedet co to bude tak hned pisnete,jsem taky moc zvedava :-D jinak hezke tehulkovani a pribirani,opatrujte se :-)
Chmeldi,kdyz to mas jen v brisku,tak se rika,ze to bude kluk,ale jen se to rika,tak ze to musime brat s rezervou :-D
Preji hezky zbytek dne a krasny vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 21:51

Kdopak bude mít se mnou tak nějak zároveň protokol? Puregon budu píchat asi první týden v červnu. Už to vidím -cca týden před mýma narozkama bude OPU a testovat se bude mezi přítelovým a mým svátkem (Pavel, Jarka). To bude doufám :andel: a nee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.5.11 07:36

Ahojte. Mam na vas zkusenejsi dotazek. Ten Puregon perem se picha studeny hned z lednicky? Nebo uz ho pak v lednici mit nemusim? Brrr uplne me ted prejel mraz po zadech… A jak se v navodu pise, ze se ma nejdrive vytacit ta kapka, to se ta stupnice otoci na jen na ten prvni dilecek? Mno nakonec je tech dotazku vic, ale lepsi se nekolikrat zeptat, nez udelat blbost, ze? :-)
Jinak se mi vcera povedlo udelat si prvni modrinu… 3×5 cm! jsem ale „sikulka“. Tak doufam, ze to je prvni a taky posledni…
Chmeldi, Jani: taky se pridavam ke zvedavcum a tesim se az se tu doctu, jestli budete mit berusku nebo broucka :-) opatrujte se…
Přeji všem hodně sily a stesti.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.5.11 18:21

Ahojky

Holky pridavam se k Sanovecce,taky nevim,jak na to, sice si picham az 24.5.ale tak nejak jsem to zapomnela budu si muset precist navod,pokud to z toho pochopim :-)
Sanovecko:pak mi dej prosim vedet co a jak s perem,jestli to bylo v pohode a tak.Jejda takovou velkou modrinu,au,to je mi te lito.
Mam takovy dotaz,kdyz jste byly na kontrolnim UT jak vam rostou folici,za jak dlouho jste sly na OPU,pokud to bylo v poradku?
Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.5.11 07:16

Ahojky.
Tak prvni davka perem je snad uspesne za mnou. Nekolikrat jsem precetla navod a doufam, ze jsem nic nepokazila :-). Je to popsany uplne do podrobna, kazdy krucek. Ta jehlicka je tak uzoucka, ze to nejni ani citit. Fakt v pohode, Sissinko, niceho se neboj.
Jj… modrina je trosku vetsi :-) ale uz pomalu mizi.
Krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.5.11 07:50

Ahoj holky, pero je fakt úplně v pohodě, měla jsem ho po celou dobu v ledničce, vždycky jsem si ho na píchnutí vytáhla a pak ho zase dala zpět. Jinak tím perem - podle mě - ani tu kapičku zkoušet nemusíte, je to natažené naprosto správně podle dávky a do bříška to jde samo. Naopak mám zkušenost, že pokud jsem tu kapičku zkusila a pak si píchala do bříška, tak mě to na tom míste vpichu více pálilo. Ale u normálních injekcí jsem kapičku poctivě zkoušela, zejména u pregnylu. Držím Vám pěsti, ať všechno zvládáte a pokud byste ještě něco potřebovaly, tak se klidně ptejte. Jinak na OPU po kontrolním UTZ jsem šla asi za 5-6 dní, pokud si to správně pamatuji. Mějte se zatím krásně, papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.5.11 13:24

Ahoj holky, tak mám dnes za sebou UTZ srdíčka a zjistili jsem, že náš malý poklad je v pořádku, má všechno, co mít má, nic mu nechybí ani nepřebývá a podle všecho to vypadá, že to bude kluk. Ještě máme jít v pondělí na velký UTZ, tak myslím, že tam se nám to nejspíš potvrdí. Docela mi odlehlo, jsem ráda, že je hlavně v pořádku a teď už i víme, jaké barvičky můžeme nakupovat. Všem vám přeji krásný den a myslím na vás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
19.5.11 15:57

Ahojky Chmeldi,tak to je super,že je malej v pořádku :palec: .Gratuluji k chlapečkovi :kytka: .Já se to dozvím až toho 16.6. tak sem už strašně zvědavá.A kam pojedeš na ten velkej ultrazvuk?Mě doktorka posílá do Prenatalu v Brně.Včera sem si volala k doktorce,protože sem tam zapomněla nahlásit svoje nové tel. číslo a sestra mi řekla,že už jim konečně došly výsledky z toho prvního screeningu a všechno je v naprostém pořádku,ale ještě tam neměly výsledky z těch triple testů,ale že by měli být v pátek tak doufám,že mi nebudou volat,to by znamenalo,že je tam něco špatně. Mějte se s chmeldím moc krásně a dávejte na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.5.11 09:38

Ahoj Jani, díky za gratulace, Tobě přeji také, ať všechny testy dopadnou dobře. Jinak já jdu na velký UTZ ke svému gynekologovi, on má docela kvalitní UTZ, včetně toho s 3D zobrazením, tak doufám, že dostaneme fotečku. Sranda je, že někdy před 14-ti dny jsem si objednala ten test z moci na určení pohlaví dítěte a dnes, když už ho vím, mi dorazil. :lol: No nic, alespoň si to zkusíme potvrdit, jestli to funguje. Jinak všechny děvčata tady i s Chmeldíkem moc zdravíme a přejeme krásný sluníčkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.5.11 14:00

Ženy, čeho já se ještě nedočkám. Dneska mě naháněl Dr. - nemohl se mi dovolat, tak zavolal přítelovi. Posílají mi recept na nějaký lék. Prý to nic není, ale něco na podporu štítné žlázy :nevim: Tak jsem z toho „nic to není“ trochu znervózněla. Příští pátek si jdu pro injekce, tak snad mi poví víc. Babi i děda měli se štítnou žlázou problémy, já doposud ne :think: Nemáte nějakou zkušenost?

Chmeldi to musel být krásný pocit, když tě malý kopl :potlesk: Mě máma říkala, že jsem ji svými pohyby lechtala, že se pořád musela smát :lol:

Jani, jsem moc ráda, že jsi ty i maličký v pořádku :dance: Tak ať i nadále pěkně rostete ;)

Sisi, Sanovecko - tak trochu vám závidím, že jste skoro o měsíc napřed :mrgreen:
Souhlas s Chmeldou-když je kapka Puregonu na jehle, tak to pak na kůži více pálí. Když se otočí pero o jeden stupeň, tak by jste pak měli menší dávku!
Na modřiny vám doporučuji kostivalovou mast (bez kafru), krásně se vám ty modřiny budou hojit :wink:

Krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.