Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
2.6.11 20:11

Ahojky,
Vesni, mam taky cerne jehly, ale rikala mi ta sestricka, ze ona osobne by pouzila myslim zlute, ze jsou trosku delsi… ale i s temito to jde bezbolstne :-)
Sissinko, tak to je parada, ze mas spostu 17-tek, tak at ti pekne rostou :-)
Taka zitra si jedu pro ty moje deticky :-) Uz se nemuzu dockat.
Mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.6.11 11:14

Baty, nevěš hlavu, taky jsem měla 8 oplodněných a nakonec jen jedno vajíčko na zavedení. Nechala sis dát obě? Mysli pozitivně, ju? :kytka:

Sanovecko, no vidis to - neni jehla jako jehla :nevim:

Holky, včera jsem se doslovala plazila na záchod. Tak si myslím, nebo aspoň doufám, že se mi vyprazdňují cysty… aspoń by bylo místo pro folíky. Jestli rostou, tak se zblázním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.6.11 15:15

Ahojky

Sanovecko,tak jak dneska?Nechala sis dat dve?Kdy mas testit?Jsem zvedava :lol:
Baty jak rika Vesna,mysli pozitivne,drzim pesticky :-)
Chudacku Vesni :hug: at to moc neboli.
Preji vsem hezky vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mery.j
3.6.11 19:36

Ahojte,
jen bych si dovolila nesouhlasit s reakcí, že Agolutin a Utrogestan je to samé, jen od jiného výrobce.
Není to pravda. Agolutin je mnohem, opravdu mnohem účinnější a alespoň v té prvotní nejkritičtější fázi těsně po OPU (alespoň 5 dní..) je rozhodně vhodnější. Pokud si ho někdo ze zdravotní indikace nemůže aplikovat, nezbývá mu pak než přistoupit na Utrogestan již od začátku. Nicméně i Utrogestan je účinnější, při zavádění, nikoliv při per orálním podání, navíc, jak už zde bylo řečeno, při polykání také způsobuje návaly na zvracení a podobně. Takže Utrogestan ANO, ale předtím je vhodné alespoň 14 dní Agolutinu. A když už Utrogestan, tak spíše zavádět, přece jen, už i logicky - účinkuje tam, kde má :kytka: Všem přeji hodně zdaru! A co se týče aplikace Agolutinu, zvládne to i manžel,když se na to mrkne, důležité je, dobře vyhmátnout místo vpichu a přesvědčit se, že jste nenapíchli cévku. Pak je to ok :wink:

• Citovat
  • Upravit
174
3.6.11 19:47

Ahojky,
tak uz je nas doma pet :-). Embryjka do dneska zustala jen dve, tak uz je mam obe u sebe. :-) Vsechno probehlo bezbolestne uplne v pohode. Manzel me ted doma opecovava, az je mi to kolikrat neprijemny… :-)
Testit mam 19.6. na svoje narozeniny, ale uz ted vim, ze to tak dlouho nevydrzim. :-)
Presne jak rikate, pozitivni mysleni je dulezity. Ja si ani zadny negativni myslenky nepripoustim…
Vesni, drzim pesti, at je brzy vsechno v poradku a je ti lip.
Mejte krasny vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.6.11 07:50

Ahojky Sanovečko,tak ti moc držím pěstičky,aby se embryjkám u tebe líbilo a pěkně se uhnizdovaly.Já sem měla taky testit přesně na moje narozeniny,ale nevydržela sem to a testila sem o 4 dny dříve a nadělila sem si ten nejkrásnější dárek.Moc ti přeju,aby si ho taky dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
4.6.11 10:01

Ahoj holky, ahoj Sanovecko, opravdu moc držím pěstičky,ať se bobíškům u Tebe líbí a hlavně teď alespoň 3 dny odpočívej a nechej se opečovávat. Já to taky nevydržela tak, jak jsem měla, ale myslím, že těch 11 dní od ET jsem to zvládla. Jinak vás všechny zdravím a přeji příjemný víkend. Dnes jsem od rána nějaká unavená a točí se mi hlava, tak to vidím spíše na odpočinkovou sobotu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.6.11 10:37

Ahojky

Sanovecko,tak to je parada,moc drzim palecky,at se jim u tebe libi a hezky se uhnizdovaly. :-) Taky uz se nemuzu dockat :-D
Chmeldi,jen poradne odpocivej,to taky dela to pocasi,me vcera bylo taky tak.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.6.11 15:29

Ahojky,
Jani, Chmeldi, Sissinko, moc moc dekuji za povzbuzeni a drzeni pesticek. Snazim se nic nedelat a odpocivat, ale kolikrat to s tim nasim raubirem moc nejde :-). Ale je fakt, ze mi to odpocivani jde tak nejak samo, ani se nemusim moc premahat :-). Tak doufam, ze to folici oceni a pekne se uhnizdi.
Sissinko, moc drzim pesticky na zitra, at je vsechno v poradku a foliku co nejvic k oplozeni. :palec:
Krasny zbytek vikendu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 11:50

:mavam: ahojky, tady budoucí nosnice :lol:
innjekce zvládám, ruka už mě nebolí. Ještě tři a v pátek na kontrolu folíků. Snad se mi nebude zvyšovat dávka a 13. bych mohla jít na OPU, jsem nějak nedočkavá.

Sanovecko, ať se folíci drží jak klíšťátka :palec: Hezký - já mám narozeniny den po tobě :)

Sissinko držím pěstičky :kytka:

Jani, koukám na metříky a už jsi vlastně skoro v půlce těhulkování :dance: Uteklo to, že?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
6.6.11 18:34

Ahojky Vesni,jo jo uteklo to jako voda,ve středu už budu v půlce.Těhotenství si užívám,ale že mi to bude tak utíkat sem netušila.Na broučka se už moc těšíme,myslím,že už cítím i malinké pohyby.Moc vám všem přeji,abyste byly co nejdříve taky těhulky,protože je to nádherný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.6.11 09:02

Hezký sluníčkový den, holky, jdu vás pozdravit a doufám, že se všechny máte dobře, i když já se tedy potím jako kůň, a to mám teprve 3.5 kg nahoře, takže nevím, jak to bude vypadat tak v srpnu, až mi ještě trošku povyroste bříško a budou echt vedra. Ale co bychom pro ty naše lásky nevydržely, že jo. Jinak Jani, taky se už na malého moc těšíme, takže Tě úplně chápu. Všem snažilkám držím pěstičky, aby brzy byly mezi námi těhulkami a všem těhulkám přeji, ať odpočívají a snaží se zvládat tyhle vedra nejlépe, jak to bude možné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.6.11 18:57

Ahojky holky,pesticky jste mi drzely moc hezky.Vcerejsi OPU bylo v pohode vzaly mi jich 19 a dnes jich je 12,tak uvidim zitra kolik jich bude na ET bych mela jit mezi ctvrkem a sobotou :-)
Dnes prvni injekce Agolutinu,manzel je takova ,,sestricka''a uz se nemuze dockat zitrka,az bude pichat,strasne se v tom vyziva :lol: ja mam jehly modry.
Sanovecko prosim te,kdyz jsi sla na ET platili jste uz ten zbytek nebo ak to je?
Vsem drzim pesticky,at je vse jak ma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.6.11 09:01

Ahojky.
Sissinko, tak to je bezva, ze mas tolik foliku :palec: Jj.. zbytek se doplaci hned po ET. My jsme si doplatili jen 40,– Kč :-) za dipherelin. Ale ty jestli mas tech foliku 12, tak tam je to myslim od osmeho nahoru za kazdeho 1.200,– Ale nejsem si tim ted jista. Kazdopadne penizky radsi s sebou.
Chmeldi, mas pravdu, to teple pocasi je dosti umorne… citim se posledni dobou utahana jak kote a chodim spat pomalu uz s Eliskou v osm :-).
Vesni, diky za povzbuzeni. Doufam, ze uz se drzi a nepusti se :-)
Mejte se vsechny krasne, uzivejte tehulkovani a hodne stesti nam cekatelkam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.6.11 18:30

Ahojky

Fajn penizky sebou. :-)
Porad jich mame 12 :dance: uvidime zas zitra,kolik jich bude :-)
Sanovecko porad si pichas Agolutin?Jak ho snasis?Vyrostlo brisko nebo mas stejny obvod jak prve?Ja uz mam 2cm nahore a piju jak blazen :-)
Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.