Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
24.6.11 21:33

pro Sisinka7: moc díky za odpověď :-)
přeju pěkný víkend všem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
27.6.11 09:45

ahoj holky, tak co jaký byl víkend? my měli první výročí svatby…pekla jsem dort s jedničkou a našim příjmením…a byli jsme na výletě, ale byla dost zima!
jak se všichni máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.6.11 11:02

Ahojky,
nas vikend se nesl ve viru oslav :-) Eli mela tri roky, je neskutecne jak to utika.
Jinak jsem mela vikend ve znameni MS… uz aby byl konec…
1.7. jdeme na audit lecby. Jak dlouho to asi trva? Dela se i nejake vysetreni?
A protoze se blizi svatky, tak si manzel bere dovolenou a pojedeme se nekam odreagovat. Uz se nemuzu dockat az vypadnu z domu. Na rozjezd si dame s Eli ve ctvrtek ZOO, tentokrat v Olomouci :-)

Sissinko,jak dopadl test? Verim, ze jsi nasla //, moc ti to preju.

Mejte se vsechny moc moc krasne a opatrujte sebe i drobecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.6.11 16:04

Ahoj ženy, tak jsem se skoro po týdnu opět přihlásila. Koukám kolik je tu novinek!

Jani, Kamilka je nádherná :potlesk: :kytka: a tobě to náramně sluší :palec:

Sissi, kolik stojí jehla? Nakonec mi budou chybět tři. A dají se sehnat jednotlivě? Abych třeba nemusela kupovat celé balení, kde jich bude třeba 100!

Sestřička mi po transferu s takovou určitostí říkala, ať si u svého dr. vyřídím Utrogestan (místo Agolutinu), no říkala to tak, jako kdyby věděla dopředu že se mimi uchytí! Při prvním pokusu mi tohle totiž neřekli.
Chmeldi, Jani, měly jste taky Utrogestan? Jak jste ho snášely?

Dnes mi bylo v noci na zvracení 8-o že by? Nemůžu se dočkat testíku, už jen 9 dní aaaaa 8-)
A zeptám se dopředu - když mi vyjdou //, tak za jak dlouho se jde na kontrolu? Potřebovala bych to vědět tak nějak dopředu kvůli dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.6.11 18:05

Ahojky Vesni,tak to ti moooc držím pěstičky,aby to už vyšlo a našla si na testíku //.Já sem utrogestan snášela dobře,myslím,že sem na něj neměla žádné špatné reakce.Na ultrazvuk,aby mi potvrdily těhotenství sem šla do Unicy za 14 dní od testíku.A pak sem tam už vůbec nešla,už mě poslaly zpátky ke své gynekoložce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.6.11 18:54

Ahojky holky

Vcerejsi test negativni a dnesni krev take negativni,mimisek tam nezustal :cry: Mluvila jsem s primarem rekl mi ,ze na vsechny leky a stimulaci jsem reagovala vyborne az nad prumerne,a ze kdybych nekdy mela dalsi stimulaci,tak mi daji mensi davky(injekce),ze az budu mit dalsi ET tak pry pouziji delsi,tvdrsi a vic zahnuty,tak ted jsem zapomnela jak se tomu rika :-) ten nastroj jak se s tim zavadeji embryjka do delohy.Takze to bude mozna tim ze tam mimisek nezustal.Nebo ze do tech spermii a vajicek nevidi,jak uz tady psala Vesni.Ted mam mit dva mesice pauzu a pak pri sprnovych MS mam zavolat na rozmazeni dvou embryek a zavedou obe.Tak mi reknete kdyz na vse reaguji nad prumer tak kde je chyba :think: :-) Ted zas cekani na srpen,tohle cekani je priserne.Manzel me uklidnuje,ze kdyz to nevyslo,tak se svet nezbori,ze mi to utece do srpna,ze pojedem nekam na dovcu :-),ze na podruhy to treba vyjde,je hodnej :-)
Vesni bohuzel ti nepomohu ja jsem ji nakonec sehnala u kamaradky je zdravotni sestra,takze nevim kolik stoji a jestli se da koupit po jednom,omlouvam se,ze ti nepomuzu.Moooooc drzim palecky na 7.7. at tam jsou // :palec:
Sanovecko 1.7. drzim palecky at vse dopadne moc dobre a pak dej vedet.Jestli je audit,,shrnuti'' tak ja jsem ho mela po telefonu o genetice nepadlo ani slovo jen rekl to co jsem tady napsala a pak o tech co mame v mrazacku.Vy mrazacku nemate,tak nevim jak to chodi.
Vsichni se opatrujte a mejte se hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.6.11 21:45

ahoj Sisinko, mco mě to mrzí…a zárověn pěkně štve!!!když je vše dobře nachystané,nechápu to.ale příroda je mocná čarodějka a jistě ti na srpen, září, říjen atd…nachystá pořádný ranec štěstí:-)Bohuželale nedá se nic dělat..člověk musí jít dál.A manžel má pravdu…uteče to jak voda:-) užívej dovči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.6.11 09:26

Ahojte.
Sissinko, moc me to mrzi, drz se :hug: . Do srpna to utece jak voda. Ja jsem zvedava, co mi v patek reknou… taky jsem na vsechno reagovala dobre, tak jsem zvedava, v cem byla chyba. Doktorka mi teda uz naznacovala, ze bude chyba asi ve spermiich, ze pak ten dalsi vyvoj nezvladnou, nebo tak neco. POroto poslal manzela na tu genetiku… Jsem z toho nervozni.
Vesni, ja jsem si byla pro chybejici jehly u sve doktorky, tak to zkus tam. Do sedmeho uz to utece :-)Drzim :palec: :palec:

Mejte se krasne a preju vsem krasnou dovolenou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.6.11 19:43

Ahojky

Holky diky moc za utiseni. :-) Jojo priroda je mocna carodejka,to je fakt.snad budes mit Darwin pravdu a budu mit na podruhe stesti,bylo by to prima,aspon bych vedela co dat pod stromecek hezke pranicko,ze budou babi a deda a teta atd.,ale to uz hodne predbiham,jeste ani nezacaly prazdniny a ja myslim uz na vanoce :-)
Vcera jsem to uz nemohla nejak vydrzet a zacala jsem brecet jak zelva,bylo mi to lito a pak manzel odjel do prace a tak to na me nejak dolehlo,tak jsem spustila slzy jak hrachy,tak se mi trochu ulevilo.
Sanovecko moc drzim palce at vse dobre dopadne v patek,pak dej vedet co a jak vam rekli atd.jsem hrozne zvedava co reknou :-) :palec:
Taky preji krasnou dovcu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.6.11 19:54

Sisinkó7…myslím, že slzy k tomu všemu patří…když samy přijdou je třeba brečet a brečet, ať je pak líp. Ono tělo není hloupé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.6.11 19:55

a sanovečko…pak napiš, co ti řekli. Jsem taky zvědavá.
Drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.6.11 20:05

jo a holky, ještě jsem se chtěla zeptat, bolelo vás za očima a taky spánky, když jste si píchaly Diphereline 0,1mg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.6.11 20:17

Darwin me nic nebolelo.Zkus si precist vedlejsi ucinky,pokud jsi to uz necetla a uvidis.Kdyby se to zhorsovalo tak bych pak volala dr.a zeptala se na to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.6.11 09:26

jo Sisinko7 četla, jsou to vzácné vedlejší účinky. Mam radost!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.7.11 08:41

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a konečně vám taky posílám fotku našeho miláčka. Byla pořízena včera a myslíme si - jako všichni pyšní rodičové - že je nádherný. :huban: Jen manžel prohlásil, že je to celý jeho bratr, když byl malý, což mě trošku vyděsilo. :mrgreen: Všem přeji hezký, i když uplakaný den, a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.