Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
1.7.11 08:50

Ahojky Chmeldi,malej je nádhernej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
1.7.11 13:05

Ahojky

Darwin jejda vzacne priznaky,chudacku,at te to moc neboli :hug:
Sanovecko,tak jak jste dopadli?Doufam,ze dobre. :hug:
Chmeldi Kubicek je krasny :kytka:
Vsichni se opatrujte a preji krasny vikend :mavam:

P.S.Ja mam vikend ve znameni MS. :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.7.11 15:13

Chmeldi je fakt krásný…je to až neuvěřitelné, co věda může vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.7.11 17:21

Ahojte.
Chmeldi, Kubik je nadherny :kytka:
Tak jsem po dnesnim verdiktu z Brna zase cela z deptana a na dne… sotva jsem se trochu vzpamatovala…
Cekala jsem, ze „vynadano“ dostane spis manzel za svuj zivotni styl a koureni a o tom nepadlo ani slovo. Podle tech vysledku mel v kvetnu rapidne horsi vysledky spermiogramu nez v dubnu, co mu delali ten prvni, a doktor jen rekl, ze vysledky jsou horsi a vic nic!! Myslela jsem, ze mu tedy odbornik poradi prestat kourit atd a zase to zbylo na me. Bohuzel moje slovo nema takovou vahu :-( … mno jsem zvedava, co rekne ta genetika.
Na druhou stranu me bylo az dnes taktne naznaceno, ze by to chtelo rapidni ubytek na vaze, ze velke mnozstvi tuku negativne pusobi na vyvoj embrya. Prvni pokus pry vetsinou byva zkusebni, aby se vedelo, jak na lecbu telo reaguje. Folikulu jsem mela tak akorat, jenze nebyly vyvynuti. Tak na druhy pokus nasadi kratky protokol. Antikoncepci mam nasadit nejdriv v srpnu. Uz ted ale premyslim, ze to minimalne o mesic posunu (je to teda ted momentalni nazor a je mozne ze za mesic uz budu mluvit uplne jinak :-) )
Mam dnes z toho vseho rozporuplne pocity…
Omlouvam se za tak dlouhy prispevek, ale nekomu se vypovidat musim…
Mejte krasny, pohodovy, nicim neruseny vikend. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.7.11 17:38

ahojSanoveko…taky to nechápu. Můj manžel taky kouří a doktor mu řekl, že nemusí přestávat, že ve spermiogramu to jde poznat nejdřív za 3 roky!!!to měl co říct, to nepřestane nikdy.¨
Jo a taky říkat o prvním pokusu jako zkušební…dost divné, když do toho dáš tolik odhodlání,naděje…riskantní narkozu atd. atd.
tak nebuď smutná, přeci říkal, že na podruhé to bude dobré :-D
taky přeju pohodový víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.7.11 21:52

Ahoj holky,

nas prvni pokus byl asi taky jen :zkusebni: jenze kdyz bychom radi 2 miminka a pojistovna plati jen 3 pokusy, tak mi to prislo docela drsne :-( Uprimne receno - taky jsem doufala, ze pan doktor promluvi manzelovi do duse - sice nekouri, ale to stravovani :cert: Co sni v praci to opravdu neuhlidam. A nadvaha - no me naopak uz rok rikaji, ze jsem tak vyzabla, ze miminko u me nechce byt - takze mam ted +6 kg do niceho se nevejdu a obcas se citim jak nemotorna koule - ale co klidne i +10 jen kdyby to zabralo, ze?

Příspěvek upraven 01.07.11 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.7.11 21:52

Chmeldi, Kubik je nadherny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
1.7.11 21:56

Vesni,

to jsou docela dobre zpravy - ja jsem presvedcena, ze nam umrely po 2 dnech - nejdriv mi bylo soufl a palela me prsa, porad jsem jen spala a pak jak kdyz utne - pokud je Ti stale tak nejak divne - je to dobre znameni - drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.7.11 22:01
Chmelda píše:
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a konečně vám taky posílám fotku našeho miláčka. Byla pořízena včera a myslíme si - jako všichni pyšní rodičové - že je nádherný. :huban: Jen manžel prohlásil, že je to celý jeho bratr, když byl malý, což mě trošku vyděsilo. :mrgreen: Všem přeji hezký, i když uplakaný den, a opatrujte se.

nádherná fotečka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.7.11 22:14

Ahoj holky tak s tím kouřením to máme taky tak ,ale už jsem to vzdala říkat a neříkat , je to marné je to marné.Naštěstí sper.máme dobrý tak to moc neřeším.Stenatko:pokud máš 3 pokusy nezdárné u jednoho caru 4 hradí oni ,aspon já to tak právě mám. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.7.11 15:44

Ahojky, tady zelená veverka :mrgreen: je mi každým dnem víc a víc blujmo, tak je to divný se radovat :lol: Ale je fakt, že při prvním pokusu mi takhle špatně nebylo.
Testování se už blíží :wink: I když, včera jsem byla hoooodně na vážkách, jestli testit. Sestřička totiž ráno zvracela, i průjem, do toho i trochu krve. Tak ji naši odvezli do nemocnice. Naštěstí máme oddělené pokoje, tak jsme se viděly jen přes dveře. Chudák moje - první den prázdnin a už jela do nemocnice. Doufám, že jsem to nějak ze vzduchu nechytla - protože se zatím neví jestli je to infekční. Ještě navíc jsem měla včera svátek a dostala sem od ní mobil, tak sem ji ani za to nemohla pomuchlat, jakou mi udělala radost.

Chmeldi, Kubíček je fešák :palec:

Sanovecko :hug: někteří doktoři neví co by. Mého přítele zdrbli, jestli náhodou nekouří, když byla menší koncentrace - přitom je nekuřák!!! A mě zase říkají že musím přibrat (50kg i s postelí). Haha, tak si pak vyber. Řeknou ti že máš zhubnout, ale něřeknou jak - a pak jsou z toho jen metabolické potíže a jojo efekt. Tůdle. Ten tuk nemáš přeci v děloze, tak co. Přítelova sestřenice je s prominutím almara. A jak má krásnýho hošíka. Jsem se nějak rozohnila :cert:

Stenatko, gratulace k +6 ;) Ju, takovy pocit ztraty jsem mela u prvniho taky, ale asi po tydnu. Hryze to poradne-obzvlast, kdyz se najim.

Od svého dr. jsem dotala chybějící jehličky. A recept na Utrogestan. Jehly mi dal zelené!!! Takové kopáče, auuu -ale při vpichu to nebolelo, máma je šikovná. Jen když jsem se divila v ordinaci, tak mi dr. řekl: „Ženská chcete rodit? Tak tohle nestojí ani za řeč!“ :lol:

Jani, jak dlouho se Utrogestan bere? Já mám jen jedno balení, to je na 5 dnů - není to málo?

Opatrujte se a krásný zbytek víkendu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.7.11 19:07

Ahoj holky, jsem ráda, že se vám líbíme.:-) Jinak, co se týče té vaší diskuse, já si vážně myslím, že je to hlavně o štěstí - bohužel. Můj manžel měl třeba docela dobré spermio, ne nijak závratně výborné, a to i přesto, že žije poměrně hodně zdravě, je bývalý aktivní sportovec. A já měla naprosto špatnou kvalitu vajíček, měla jsem nějaký rozpad centra, nebo něco takového, co jsem si vyčetla, tak to velmi negativně ovlivňuje dělení embrya a vidíte…i přes to všechno to vyšlo. A nám taky říkali, že napoprvé to vyjít nemusí, že pak se udělá rozbor léčby a uvidí se…a i s tím jsme do toho šli. Takže opravdu nic nevzdávejte a hlavně…věřte, že dříve nebo později budete maminky, já vím, podle své vlastní zkušenosti, že to tak bude. Na všechny moc myslím a posílám těhotenský plivanec pro štěstí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.7.11 10:58

Ahojky Vesni,už si to nepamatuji přesně,ale já sem měla celkem tři balení toho utrogestanu.Už se těším až tady ve čtvrtek najdu krásnou zprávičku,že jsi našla na testíku //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.7.11 09:09

Ahoj holky

Sanovecko taky jsme meli spermiogram horsi v kvetnu.Manzel taky kouri.Rikas,ze pry prvni pokus byva zkusebni,tak to jsi me trochu uklidnila,tak doufam,ze budem vsichni na druhy pokus maminkami :-) Vypada to,ze budem zas stejne ja taky mam srpen,tak to je fajn :-D

Stenatko my jsme s manzelem planovali tri mimca,a ted jak na to koukam,tak budem radi za to jedno,ale to taky samozrejmne predbiham,uvidi se.Jinak vim,ze Unica plati ctvrty pokus,aspon to maji napsany na inernetovych strankach,taky mi to rikala moje gynekolozka.

Vesni opatruj se a preju mooooooc at tam jsou //.verim,ze to vyjde :palec:

Vsem hezky zbytek dne a opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
6.7.11 11:06

Ahojky holky, omlouvám se, že vám takhle vpadám do vaší diskuze. Ale zahlédla jsem UNICA BRNO a tak jsem jukla. :wink: Začali jsme s manželem také do Unicy jezdit.Teprve nás celý tenhle kolotoč čeká. Jak jsem viděla, jsme na tom všechny obdobně s malými odchylkami. Protože jsem ještě na začátku, tak mám trošku obavy co se bude všechno dít a co mě čeká. Nervíky pracují. :think: Vím, že se všechno dozvím na další konzultaci, ale známe to - holky jsou tvorové zvědaví. Mám z toho kolotoče trochu strach a hlavně obavu, aby se to celé povedlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.