Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky.
Sissinko, porad picham Agolutin a snasim ho v pohode. Myslim, ze se picha az do vysledku testu, mno mam jich doma jeste asi 14, tak uz to nejak vydrzim ![]()
Gratuluju k folikum
jsou to brouckove statecni, ze se tak drzi.
Jinak obvod mam porad stejny. Po transferu mi rikali, ze nemusim uz merit, ale ja tak sporadicky si to radsi jeste prekontroluju. Jinak taky piju hodne,
kolikrat si pripadam jak prutokovy ohrivac ![]()
Baty mas pravdu, to cekani je na zblazneni… uz jsem dnes nemela daleko k tomu abych si koupila tehotensky test, ale v lekarne otvirali az za pul hodiny a nemela jsem cas tam cekat… Myslela jsem, ze mam jeste jeden doma a jake bylo moje prekvapeni, kdyz ta krabicka byla prazdna… teda by me zajimalo, kdo mi na ne chodi ![]()
Mejte se krasne ![]()
Ahojky ![]()
dnes poslední Puregon - bylo mi po něm nejhůř
A včera jsem nemohla usnout, jak mě bolelo bříško. ALE! Doufám že to bylo k něčemu dobré s folíci budou velicí. Musím si přečíst příspěvky z prvního pokusu - vůbec si nevybavuji, jestli se mi zvětšovalo břicho nebo ne. Teď právě skoro nic - a to mám vyšší dávku. Zítra se uvidí ![]()
Sanovecko - ja si pichala jeste 3dny po testech, a doma mi zbyly 2 ampulky, tak už ti zbývá asi jen 10 injekcí, to je za chvilku ![]()
Baty, jak si krátíš čekání? Včera jsem vybrakovala knihovnu - 7 knih
tak akorát zábava na týden a pak hurá znovu, jsem šílený knihomol.
Nekratim si ho nijak zvlastnim zpusobem. Beham jako obvykle kolem decka, ktere samozrejme ve chvili, kdy mama potrebuje klid, zlobi vic a vic. Ale kazdy se me pta, jestli uz znam vysledek, a tak mi to furt pripominaji
. Jsem to nemela nikomu rikat
.
Jinak jste dobre, ze vsechno pretrpite, i kdyz mate obcas nejaky problem. Ja musim uznat, ze jsem fakt v pohode, vlastne krome injekci, ktere nemam moc rada, se mi nic nedeje (narust vahy, poceni a tak, to beru jako normal, nic hrozneho).
Ahoj všem, chodím do Unicy, teda od teď už zpět u svého gynekologa.
Včera nám potvrdili srdíčka u dvojčátek. Byla jsem z toho úplně vedle, že jsem potom už moc nevnímala.
Měla bych dotaz už na těhulky, taky vám po potvrzení těhotenství na UTZ začali vysazovat léky?
Už mám vysazovat Estrofem a vysadit Prednison a od příštího týdne i Utrogestan.
Chtela jsem se zeptat, jakou s tím máte z Unicy zkušenost a zda by ten utrouš neměl být až třeba do 12tt.
Děkuji moc za odpoveď.
Jina všem právě stimulujícím a čekatelkám přeji hodně zdaru, v Unice jsou úžasní a určitě vám to vyjde.
Ahoj Kačko, tak to moc gratuluji a neboj, to vysazování léků Ti naordinovali správně a určitě jsem vysazovala i Utrouš a nebrala ho až do 12.tt. Takže buď v klidu, užívej si těhulkování a hlavně opatruj sebe i bobíšky. Zdravíme Tě i s Chmeldíkem Kubíkem. ![]()
Chmeldi díky moc. Právě jsem si myslela, že utrouš až do 12tt, aby se mimíska nepustili. Ale snad už jsou oba prďolkové dostatečně zavrtaní.
Všem vám přeji krásný večer a ještě jednou děkuji za odpověď
![]()
Ahojky.
Kacko, velika gratulace k dvojcatkum ![]()
Ja uz se nemuzu dockatm, jak to dopadne u nas ostatnich ![]()
Sissinko, kdy jdes na tranfer? Drzim pesticky.
Ja uz mam strasne nutkani koupit si ten test… zatim uspesne odolavam, ale na moc dlouho uz to nevidim
zvedavost je svina vec ![]()
Mejte se krasne ![]()
Ahoj holky, všechny vás zdravím z domova a ještě v noční košilce.:-) Já dnes zůstala doma, protože mi ráno nebylo dobře, už mě třetí den bolí hlava, dnes tedy pořádně, tak abych v práci malému a sobě ještě více neublížila. Ale už vím, čím to je…tímhle počasím a mým nízkým tlakem, dnes ráno jsem si ho měřila a měla jsem jen 109/65. Tak dnes budu raději odpočívat, abych s sebou někde nesekla. Sanovečko, a jak jsi dnes vlastně dlouhou od ET? Ptám se proto, jestli by už na testíku bylo něco vidět. Docela Tě chápu, i já bojovala s nutkáním testnout dříve. Moc držím pěstičky, aby tam byly ty dvě //.:-)
Ahoj, Sanovecko budes teda testovat driv? Nebo to vydrzis? A pichala sis jeste i pregnyl po ET? Ja ho totiz mela 4.,7. a 10. den po punkci. Coz znamena, ze jsem naposledy mela 1500 jednotek 5.6. Tak nevim, jestli jej jeste v tele mam,nebo ne. Nekdo psal, ze 10000 jednotek se odbourava cca 10 - 11 dni, podle toho bych ho davno mela mit pryc. A jelikoz bylo ET petidennich embryi 31.5., tak uz by tam neco byt vydet mohlo. Clovek by nemel spekulovat
. Mela jsem se zavalit praci jeste vic, abych nemela cas na blbiny.
Baty
Bohuzel se tu neda editovat, takze se jen moc omlouvam za hroznou hrubku v predeslem prispevku. Vim, ze se videt pise s mekkym i ![]()
Ahojky holky
,
Chmeldi,tak to sme na tom stejně od pondělí se mi motá a bolí hlava,málem sem sebou sekla v obchodě a ve středu večer sem dostala ještě střevní chřipku,celou noc sem prozvracela,ještěže sem měla jet včera k doktorce na kontrolu,manžel mě tam musel zavést.Naštěstí je miminko v pořádku,ještě sem včera dostala horečku,ale dnes už je to lepší,horečku už nemám a dostala sem do sebe rohlík,ale hlava se mi pořád motá.Ale snad to už bude dobrý.To počasí vje fakt hrozný,sice u nás včera celý den pršelo,ale dnes už je zase pěkně.
Ahojky,
Chmeldi, uplne te chapu, taky dnes pujdu domu z prace driv. Nejak na me prisla vikendova nicnedelaci nalada
tak radsi nez bych tu civela do pocitace, tak si pujdu uzivat Elinky.
ET jsem mela minuly patek…
Baty, ja uz pak zadny pregnyl nepichala. Po ponkci jsem zasala brat jen ten estrogestan a pokracovala jsem v kyseline listove a pregnysonu (nevim jestli to pisu spravne, ale vy urcite vite co tim myslim
)
a pak picham ten agolutin. jinak nic. Taky me prekvapilo, ze jsem nedostala pregnyl, tak me snad hned neodsoudili k neuspechu…
Testit budu urcite driv, to do pristi nedele nevydrzim ![]()
pa
Baty a Sanovecko já jsem testila 9. den od ET a byly tam //, ale pak mě chytla testovací manie a já pak testovala každý den, abych se ujistila, že tam jsou.
![]()
Jinak taky už jsem pak Pregnyl nepíchala, brali mi 24 vajíček, takže žádný Pregnyl. Takže jsi asi měla taky hodně vajuch, tak sis ho nepíchala.
Moc vám držím
, v Unice jsou dobrří a určitě se to povede
Mě jich brali „jen“ 10 a pregnyl jsem nedostala, tak tedy nevim nevim … Ale oni urcite vi co delaji. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, teda reknu vam, to cekani je fakt otravne
. Vesni, nechala jsem si dat obe, prece to jedno nevyhodim, ze jo:-). Tak vsem drzim palce, at to je co nejlip.
Hezky vecer
Baty