Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
31.5.11 18:07

Ahojky Baty,tak já sem po ET taky byla ještě nakoupit a když sem pak přijela domů tak sem zbytek dne odpočívala,ale druhý den sem už musela do práce.Tak sem už normálně pracovala,ale doma sem se ještě pár dní šetřila.
Holky já zítra jedu do Brna do Prenatalu na genetickou konzultaci,protože mě při tripple testech vyšla špatná hodnota AFP,ale doktorka říkala,že to bude stoprocentně dobré,že to je tím,že jak sem tam měla dva mimísky tak ten druhý jak ještě mizí tak mi udělal ty špatné výsledky.Ale na downa mi vyšli pěkně 1z 47000,ale to druhé 1 z 260.Doktorka říkala,že to tak je většinou,ale chce mít jistotu tak tam radši pojedem,ale plodovou vodu mi naštěstí brát nebudou.Myslím,že budou zjištovat naši rodinou anamnézu a pak mi udělají ultrazvuk.To bych se už třeba mohla dozvědět jesti čekáme holčičku nebo chlapečka :lol: .Ale mám z toho i trochu strach,ale věřím,že bude miminko určitě zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.6.11 08:20

Ahoj Jani, tak moc držím pěstičky, ale neboj, i mě pan doktor upozorňoval, že ty tripple testy vycházejí velmi často falešně pozitivní. Já měla výsledek prvního screeningu 1:18000 a výsledek tripple testu 1:3900. Taky to kleslo, ale ne tak výrazně. Moc na Tebe budu myslet a dej pak vědět, jestli už jste viděli, co to bude. Opatruj se a hlavně se moc nestresuj, věř, že všechno dobře dopadne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.6.11 09:11

Ahojky.
Chmeldi, Carsan, opravdu moc krasna slova. Díky.
Sissinko, v zoo jsme byli. Sice jsme trochu zmokli, ale i tak to byl prima vylet. Elisce jsou tri roky.
Jinak vcera jsem byla na OPU. Prubeh uplne v pohode. Jen me pak odpoledne pobolival podbrisek, tak jsem cele odpoledne polehavala, dnes je to uz lepsi.
Byla to moje prvni narkoza… Dostali ze me 10 oocytů… oplodnit se podarilo jen ctyri a do dnesniho rana se vyvíjí jen tri. :cry: tak jsme z toho trochu zklamana, ale neprestavam doufat, ze to dobre dopadne. Odpoledne me ceka prvni agolutin, taky mi ho parkrat pichne sestricka a az se manzel bude citit, tak to bude na nem.
Mejte se vsechny krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.6.11 11:08

Ahoj ženy :mavam:
tak Vás po dlouhé době zdravím.

Jani :hug: budu držet pěstičky ať je maličký ok - což určitě bude :palec: PS: máš pěkné metříky :)

Casran :potlesk: ty jsi to tak krásně napsala, až mi ukápla slza.

Chmeldi :kytka: jsem ráda, že jsi naše kvočnička :wink: bez tvých zkušeností by pro mě byl první pokus utrpením :think:

Sanvecko, Sissinko ať se daří folíkům a testík bude pak jak dálnice, moc Vám to přeji :dance:

Byla jsem minulý týden v Pá na kontrole. V rámci možností vaječníky ok. Budu si píchat 275 jednotek Puregonu. Takže hned tak vysoká dávka. Doufám že nebude hyperstimul. Jak mám napsáno v papírech - 2.6. musí přijít MS!!! To MUSÍ mě rozčiluje… jak kdyby se tomuhle dalo poručit :think: Ale dnes už mě pobolívá bříško, tak snad to dopadne. Na kontrolu jdu 10.6., tak doufám ve velké folíky.

Minulý týden můj přítel odevzdával bakalářskou práci. Tak jsem měla co dělat, protože jsem mu dělala korekce a formátování. Práce jak na kostele - ani jsem neměla čas myslet na mimi!!! Ale stihli jsme to a za tři týdny bude mít státnice. Tak si říkám, jestli se bude učit před OPU, tak budeme mít určitě hooodně chytrý děti :mrgreen:

Jooo a přeletěl nám přesně nad autem čáp! Juchůůů :potlesk: A ještě jsem viděla černého čápa v dálce. Tak to snad už pro štěstí stačí 8-)

Předevčírem jsem tak trochu spadla a mám nataženou šlachu v pravém zápěstí. Tak jsem zvědavá, jak si budu píchat injekci :nevim: Asi vím - zatnu zuby, bodnu a vtlačím to do sebe :lol:

Opatrujte se a rozmazlujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
1.6.11 11:35

Ahojky Chmeldi a Vesni,moc vám děkuju za podporu.Už abych to měla za sebou a všechno bylo v pořádku,ale doufám,že mi budou dělat ten uz a uvidím broučka.Už se nemůžu dočkat až ho uvidím.
Vesni držím moc pěstičky,aby ti všechno vycházelo tak jak má a vše bylo v pořádku a ty měla plno krásných kvalitních folíků.
Sanovečko a Sissinko moc držím pěsti,aby se se embryjka pěkně vyvíjely a na testíku ste našly krásné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
1.6.11 13:17

Ahojky

Dekuji vsem za drzeni pesticek,zitra jdu na dalsi kontrolni UTZ a dozvim se kdy pujdu na OPU,tak jsem zvedava dr.sice rikal v pondeli,ale sestricka ze klidne to muze byt i v nedeli,tak uvidim,radsi bych tu nedeli,abych moc nezameskala v praci.
Sanovecko nebud smutna :hug: ,drzim pesticky,at jsou aspon ty tri.Kdybys mela jit na ET?Kam se picha Agolutin?
Jani taky drzim pesticky,at je vse v poradku :-)
Hezky zbytek dne a opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.6.11 08:16

Ahojky holky :mavam: ,tak si myslím,že sem včera ani do toho Brna jezdit nemusela.Nedozvěděla sem se tam nic novýho.Jen doktor koukal do těch výsledků testů,sepsal si to,ptal se kdo má nebo měl v naší rodině děti a kolik a jaké měli nemoci a nabídl mě odběr plodové vody,který sem stejně odmítla.Ty vyšší hodnoty AFP co sem měla jsou třeba roštěpy a tak a ty se dají lépe poznat ultrazvukem.Chtěla sem aby mi uz udělaly,ale že by ho stejně musely dělat v tom 21tt tak mi ho nedělaly.Takže tam pojedem za dva týdny na ten velký uz.Byla sem z toho včera celkem zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.6.11 08:30

Ahoj Jani, docela Tě chápu, ale myslím si, že pokud by to bylo hodně špatné ty Tvé výsledky, tak by Tě na ten UTZ hnali hned, nebo by Tě případně hnali na odběr plodové vody. Pokud to neudělali, tak právě z toho usuzuji, že si myslí to, co jsem Ti psala včera já, že výsledek toho tripple testu byl falešně pozitivní. Chápu, že ta nejistota je velice nepříjemná, ale vydrž ty dva týdny, buď v klidu kvůli bobíškovi, papkej všechny možné těhotenské vitaminy a uvidíš, že malý se na velkém UTZ ukáže v celé své kráse a bude v pořádku. Držím Ti pěstičky, ať to čekání v klidu a pohodě zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.6.11 09:05

Ahojte.
Jani, moc drzim pesticky, at je vsechno v poradku.
Diky vsem za prani //.
Embryjka se stale drzi. Jsou porad tri. Na ET jdeme zitra.
Agolutin se picha do zadni casti tela. Me ho vcera poprve pichla sestricka a vubec jsem to necitila. Koukla na manzela a rikala, ze mi to bude pichat radeji sama :-) Jen se divila te velikosti strikacek a jehel, co jsem k tomu vyfasovala (osobne by pouzila delsi jehlu). Ale i s temi to jde zvladnout.
Sissinko, tak co UTZ? Doufam, ze je vsechno o.k.
Nejhorsi na tom vsem je myslim to cekani… treba na to az rano odbyde pul devata a muzu si zavolat jak na tom jsou embryjka. Dnes jsem byla docela vyklepana, ale zvladly to deti moje :-)
a co teprve to cekani na tehotensky test… to teprve bude drama …
Hodne stesti vam vsem, co se snazite nebo uz tehulkujete :-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.6.11 09:16

Ahojky Chmeldi,děkuju za uklidnění.Já sem přesvědčená,že je to tím jak říká moje doktorka a věřím a cítím,že je miminko v pořádku.Doktor říkal,že je to jen mírně zvýšené.Kdyby ty výsledky byly hodně špatný tak bych na tu plodovku šla,ale když sou jen mírně zvýšené tak na ni zbytečně nepůjdu.Ted se nestresuju,sem v naprostém klidu,spíš čekám kdy mě prcek začne kopat (myslím,že to bude každým dnem),ale asi budu nervozní toho 16.června pár hodin před ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 13:03

Přišla MS :palec: ale není mi zrovna nejlíp - nejspíš ten Prednison mě oslabuje, že jsem jak moucha. :hug: Zlato moje prý něco uvaří, až přijde z práce, takže můžu zůstat v pelíšku :dance:
V sobotu to začne, víte že se nemůžu těch injekcí dočkat?)))

Mám dotázek na ten lék na štítnou žlázu (pořád si nemůžu zapamatovat název). Nevíte, jak můžu solit? Nikdy jsem si moc nesolila, ale teď mám pořád chuť na slané a přisoluji si co se dá. Nějaký absťák po jódu? :jazyk:

Jani :kytka: určitě písni hned po prvním šťouchnutí :potlesk:

Sanovecko, jakou barvu mají ty jehly na píchání agolutinu? Já měla myslím černé. Je zvláštní, jestli jsi nafasovala jiné, než se běžně používají.

Sissi, jak dopadl UTZ?

Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.6.11 13:47

Ahoj holky

Vase pesticky mi pomohly,UTZ dopadl dobre dokonce na jedne strane jsem mela jeste o dva vic nez minule a na druhe jsou stejne a hezky rostou nekolik foliku meri 17 :dance: na OPU jdu v pondeli,jsem uz trochu nervozni :-) zitra si pichnu Menopur,v sobotu Pregnyl a na noc globuli,v nedeli globuli a Doxybene.Taky jsem uz vyfasovala Agolutin a Estrofem :-)To jsem zvedava kdo mi Agolutin bude pichat :-D
Sanovecko to je fajn ze jsou tri :dance: na zitra drzim pesticky :kytka: To mas pavdu to cekani bude nejhorsi :-)
Vesni fajn,ze prisla MS :kytka:
Holky kdy se doplaci zbytek penez,abych si je vzala sebou?
Vsem drzim palecky a pesticky.Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 14:23

Ahoj Sissi, penize jsme doplaceli az po ET, takze az bude po vsem a bude jasne, jake procedury jste vycerpali. Drzim vam vsem moc palce, vidim, ze to jde dobre :-).
Ja jsem treti den po ET, poboliva me bricho, tak trochu cekam, ze to dostanu. Ale napadlo me, ze vlastne diky tomu Agolutinu to nejspis neprijde. No uvidime.
Hezky den, Baty

• Citovat
  • Upravit
227
2.6.11 14:45

Ahoj Baty,aha,tak to jo.Dekuji za odpoved.Kdy mas testit?Drzim pesticky at tam jsou //. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 14:54

Az 14.6., takze casu dost. Ale jak rikam, u nas se to nejak blbe vyvijelo, takze sice jich bylo na zacatku 8 oplodnenych, ale pak zbyly jen dve. A uz me trochu poboliva bricho, takze uz moc nedoufam.
Dnes jsem si pichala i ten Pregnyl, a proti Agolutinu teda pekne stipe :-)
Tak at ti odeberou co nejvic, at se ma co vyvijet. Hodne stesti.
 Baty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.