Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem si procitala navod,jsem z toho jelen,tak si to budu muset procist jeste jednou a poradne v klidu,manzel rikal ,ze vi jak na to,tak jsem zvedava ![]()
Chmeldi dekuji za odpoved,gratuluji k chlapeckovi(chmeldikovi)
potvrdilo se to co se rika,ze to bude kluk,kdyz mas kila jen v brisku,ze by na tom bylo neco pravdy ![]()
Jani,to je fajn,ze jste v poradku,jen tak dal ![]()
Vesni,dekuji za radu,neni co zavidet,jak uz rekla Sanovecka ,,o prazdinach budem vsichni tehulkovat'' a ty jsou za rohem.
Preji vsem hezky a pohodovy vikend ![]()
pročítám si diskuzy, a koukám, že Casran, Olsva ani Ivma se nám už dlouho neozvaly. Jak se holky máte? Casran, nebudeš mít náhodou protokol ve stejnou dobu jako já?
Chmeldi, ať se vám zítra UTZ povede - myslím tím, aby se chmeldík moc neschovával a dr. ho mohl zkontrolovat a taky udělat pěkné fotky
![]()
Ahoj Vesni, děkuji moc, uvidíme, co uvidíme. Ale bude to každopádně zajímavé, protože jsem si doma udělala ten test pohlaví z moči a vyšla nám holčička.:-) Tak jsem zvědavá, co nám zítra pan doktor řekne, aby to nebylo takové malé velké překvapení až do porodu.:-) Jinak všem přeji krásnou, sluníčkovou neděli.
mluvila jsem s Dr. ohledne tech leku co mi dnes prisly na tu stitnou zlazu. Max. hodnota TSH je 4, ja mam 3,07. Optimalni pro otehotneni a udrzeni mimi v prvnim trimestru je 1-2. Hura, tak budeme bastit pilulky ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že dnes na velkém UTZ vše v pořádku a opravdu jsme viděli, že je to kluk jako buk.:-) Takže ty testy pohlaví z moči jsou vážně na nic, doporučuji nekupovat, je to zbytečně vyhozená tisícovka. Jinak všechny moc zdravím a přeji Vám krásný začátek nového pracovního týdne. ![]()
Ahojky Chmeldi,tak to ještě jednou moc gratuluji k chlapečkovi
.
Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím!
To víte, že vás stále sleduji a pročítám…kdyby Vesna nenapsala, že se neozývám, pokračovala bych jen ve šmírování ![]()
U mě nic nového..stále cvičím, baštím různé pilule a musím říci, že je mi opravdu lépe.
Vesni, já také beru Euthyrox, 1 tabletu denně už od února. Také jsem měla vysoké THS..tuším, že 7,6.
Teoreticky bychom měly protokol stejně, ale my jsme se rozhodli si dát ještě oraz a pokusit se na dovolené. Pokud by to nevyšlo, nasadila bych HA v srpnu. Nejprve jsem nechtěla čekat ani minutu, teď si chci užívat klidu a rozmazlovat se
.
Chmeldi, gratuluji ke chlapečkovi! To je moc dobře, že budete mít kluka..těch se teď rodí málo ![]()
JaniV užívej si těhulkování a hlavně, ať jste zdravoučcí.
Pa všem ![]()
Zitra zacinam s perem,manzel mi to vysvetlil,tak snad to bude dobry ![]()
Sanovecko pokud se nepletu,tak zitra jdes na kontrolni UTZ,tak drzim palecky
Pak napis,jak jsi dopadla.
Chmeldi,jeste jednou gratulace k chlapeckovi ![]()
Taky uz tu dlouho nebyla Kackakrteckov nemela by ted nekdy testit,pokud se nepletu,vim,ze byla docela dost pred Sanoveckou a mnou.
Hezky zbytek dne ![]()
Chmeldi
gratulace k chlapečkovi. Ať chmeldík roste a vesele si plave ve vodě
Už máte jméno? Nebo je na to ještě čas?)
Casran
a nějaké negativní účinky z toho Eutohyroxu? A testují tě, jestli se ti ta hladina upravila? Aha, tak to budu držet pěsti, aby jste do srpna měli // ![]()
Mě pořád dr. opakuje, že není nač čekat, čím dřív tím líp, když mám tu endomrchu ![]()
Sissinko7, hlavně nezapomeň držet špíček dokud bude pero cvakat - a pak pomalu pustit a vytáhnout. Blbý je, když ti kůže proklouzne mezi prsty během dávkování
budu držet pěsti ![]()
Mějte se všechny krásně
![]()
Ahojík Vesni. Děkuji moc za gratulace i za přání a co se týče těch jmen, tak my už máme jasno, bude to Kubík.:-) Holčička by byla Terezka, ale vzhledem k tomu, co jsme viděli, tak to bude stopro Kubík. Jinak pro všechny, co mají problémy se štítnou žlázou, hlásím, že moje kamarádka, co je na tom obdobně a bere léky, tak dnes byla na kontrolním UTZ a je v 8.týdnu těhotenství, už mají i srdíčko a bobíšek má 8 mm. Tak doufám, že pro všechny ostatní tady to bude povzbuzení v tom směru, že i přes tyto zdravotní obtíže má smysl bojovat dál.:-) Mějte se všechny tady moc krásně, přeji pěkný den.
Vesni,dekuji za radu,nic neproklouzlo a drzela jsem az dokonce,tak snad jsem to udelala dobre ![]()
Je pravda,ze to neboli,jehlicka je tenoucka. ![]()
Chtela jsem se zeptat,mam v kontejnerku 900IU picham si 150IU denne,sest dnu,takze bych to mela mit presne,pokud pocitam spravne,ale zda se mi,ze mi toho ubyva nejak vic,tak mam strach aby mi to vyslo?Dalsi napln nemam.Jak jste to mely vy?
Preji hezky slunickovy den ![]()
Ahojte holky ![]()
Chmeldi, gratuluji ke Kubíkovi, jen at vam pekne roste a jste zdravi ![]()
Jani, tobě samozřejmě taky velka gratulace k mimiskovi
. Uvidis, do cervna to utece jako voda a uz budete vedet jestli holka nebo kluk. Ja jsem to tenkrat vedet nechtela a do posledni chvile jsem doufala, ze to bude kluk… a ona Eliska ![]()
Vesni, drzim pesti, at ta endomrcha da pokoj TSH pekne klesne. ![]()
Carsan, rozmazlovani schvaluju. Znama taky byla neuspesne na IVF, jeli k mori a dovezli si Anicku. Tak hodne stesti ![]()
Taky netrpelive cekam, kdy se ozve Kacka… myslim, ze byla pred nami tak 14dni.
Sissinko, tak jak jsi zvladla Puregon? Ze to nic nebylo?
Ja dnes byla na kontrolnim UTZ a na jedne strane je jich 17 a na druhe 12. Jsou velci od 13 do 7. Pry ukazkove reaguju na lecbu. Az mi zacina byt podezrele, ze to jde vsechno tak hladce.
Dnes jsem si pichla prvni menopur a HCG. Zitra rano tri injekce, ve ctvrtek jednu (abych nevysla ze cviku
a v patek do Brna na dalsi UTZ a s Eli do ZOO
. Podle tech tecek co mam na rozpisu by pak nekdy od nedele do uterka mela probehnout OPU. a pak na konci tydne ET.
Za jak dlouho se pak dela test? uz jsem strasne nedockava. ![]()
Zacinam se trochu bat te OPU. Delaji to v celkove narkoze?
Mejte se vsechny moc a moc krasne a uzivejte slunicka
![]()
Sissinko - pokud je ampule s modrým proužkem, tak je to jistě dávka 900 IU. Vyjde ti to akorát - dokonce možná maličko v ampulce zbyde.
Máš teda štěstí, že máš jen jednu ampuly. Já musela třeba 150 píchnout z jedné a 100 z druhé ampule ![]()
Chmeldi, moc díky za povzbuzení ![]()
Sanovecko, zvládneš po kontrole ještě Zoo? Tak to jsi dobrá. Já byla ráda, že jsem donesla sebe a folíky na nádraží, chůze mi dělala celkem potíže
Tak si užij zvířátka s Eliškou, je to tam moc pěkné, tak ať hlavně vyjde počasí
Testík se dělá až po 14ti dnech, ale málo kdo to vydrží
OPU se dělá v celkové nárkóze - pokud nemáš zdravotní potíže, to se pak dělá jen s místním umrtvením. To je asi nevýhoda, protože si myslím že cítíš vše co dělají, ale na druhou stranu se vyvaruješ tomu, že ti může být po narkóze špatně.
Ještě týýýden a budou taky injekce
Normálka se na tě začnám těšit ![]()
Teď mám ale zábavu - vybíráme s miláčkem Luxfery na chodbu, tak prosazuji veselé barvičky ![]()
Ahoj holky. Sanovecko, Vesna má s tou dávkou pravdu, měla jsem to podobně, jako Ty. Jinak, co se týče testu po ET, já měla test dělat dokonce za 16 dní, ale vydržela jsem to tak maximálně 10, ale to už tam byl duch druhého proužku.Jinak já jsem měla OPU pouze v tzv.sedaci, což je částečné znecitlivění a pokud nemáte žádný problém, jděte raději do té narkozy. Určitě jsem ten zákrok cítila a nebylo to vůbec nic příjemného, jen jste otupené, takže se člověk nemůže nijak moc bránit a pak jsem asi na 30 minut usnula a moc si z toho nepamatovala. Ale tu bolest, bohužel, ano. Je pravda, že mi po té sedaci nebylo nijak moc špatně, ale v noci, když jsem šla na WC, tak se mi zatočila hlava a sekla jsem s sebou. No, nebyla to žádná hitparáda, ale za Kubíka Chmeldíka to stálo.
Tak vám držím všem moc pěstičky, ať to tady všem vyjde.
Ahoj, jsem tady novacek, prave prochazim stimulaci na UNICE, ve ctvrtek punkce vajecniku. Mam k vam vsem, co jste tim prosly dotaz. Vsechno zatim probiha v pohode, nedesila jsem se niceho, injekce do bricha byly taky ok, ale kdyz jsem videla jehly, kteryma si mam pichat agolutin po punkci, tak to asi fakt nepujde. I manzel se tvaril, ze to nezvladne. Nevite, jestli mi to na UNICE budou ochotni denne pichat sami? Nebo neni mozne si hned nechat nasadit tablety? Jak jste to zvladaly vy? Diky moc, jsem asi dost velky straspytel, ale vsude ctu, ze injekce do svalu ma pichat odbornik. A velikost jehly je vetsi, nez jsem cekala
.
Hezky vecer (noc)
Baty
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.