Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
1.5.11 09:13

Hezké nedělní ráno, děvčátka, chtěla jsem vám všem popřát krásný první máj a hlavně, ať jste dnes všechny svými drahými polovičkami políbené pod rozkvetlou třešní, abyste neuschnuly. Opatrujte se a mějte všechny moc krásný den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.5.11 15:55

Ahojky

Sanovecko:na zitra drzim palecky,a pak pisni co jak :-)
Jinak vsem preji krasny zacatek noveho mesice kvetna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.5.11 11:35

Ahoj ženy, všechny vás moc zdravím :mavam:
Musím se vám svěřit, ani jsem to u sebe nečekala… Ale jsem zas nervozni jako kdyby to byl muj první pokus, ale už jsme přece mazák! Už se mi blíží květnová MS, tak pojedu na odběry krve a dostanu Marvelon. Ale jsem z toho celá nesvá :think: Je možné že se „netěším“? Předtím jsem byla dychtivá, plná energie a teď už vím co mě čeká a „nechci se těšit“, abych byla více překvapená když to dopadně dobře. Uf, :cert: aby se ve mě vyznal :lol: Březen duben jsem se vrtala na zahradě, pomáhala přítelovi stavět baráček a psát bakalářku, tak jsem ani neměla čas na přemýšlení o těhu a mimi.. no ale teď jsem jen zalezlá v posteli s hromadou knih - a mám čas na přemýšlení. :zed: Tak doufám, že mě to brzy přejde a budu zase v klídku :mrgreen:
Držte se, bez problémů těhulkujte a připravujte se na mimi :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.5.11 19:19

Ahojte.
Sissinko, diky za podporu. Uz nekolik dni jsem nespala obavami z tech injekci, ale doud to clovek nevyzkousi, tak ten strach v sobe proste ma. Dnes jsem si v Brne pichla prvni a nad moje ocekavani to vubec nic nebylo :-). Nafasovala jsem igelitku leku a spoustu instrukci… Na kontrolni ultrazvuk jdu 24.5.
Po ceste z Brna jsem na louce videla 8 capu, tak doufam, ze to nejenom me ale i vam prinese stesti, protoze jsem si na vas vsechny hned vzpomnela.
Mejte se vsechny moc a moc krasne a opatrujte se.
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.5.11 19:58

Ahojky

Pondeli se blizi,jsem z toho cela nervozni :-)
Vesni:vitej zpet
Sanovecko:trochu si me uklidnila,ale stejne se bojim injekci :-) Snasis je dobre?neni ti po nich spatne,toho se bojim,ze mi bude zle,no tak uvidim.Na ten ultrazvuk jdes aby se podivali kolik mas foliku a uz vis kdy priblizne pujdes na OPU a ET?
Hm,8 capu tolik jsem jich pohromade jeste nikdy nevidela :-) Myslim si,ze nam vsem prinesou stesti.
Mejte se vsichni krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.5.11 21:53

Ahojky holky Vesni ani se ti nedivím že jsi pokaždé nervozní ,já to mám uplně stejné i když jsem tam taky párkrát byla.Pokaždé se bojím že bude něco špatně, ale stejně pořád doufám že štěstí se musí už konečně unavit, to přece jinak nejde. :think: sissinko nebud nervozní ono to nějak dopadne určo vše dobře držim palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
5.5.11 22:40

Ahoj holky,

tak jakpak bojujete? Ja si uzivam krasneho pocasi a sec to jde sportuji - o vikendu se chystame do Krkonos. Tak snad prijdu na jine myslenky.

Moc dobre chapu pocity pred tim nez to vsechno zacne - clovek si rika, ze na nej vsechno vybafli a ted se s tim nejak poper. Na druhou stranu v UNICE jsou hodni a vsechno vysvetli - hlavne sestricky. Injekci neni treba se bat. Ja si porad rikam, ze ted nemuzu moc shodit - abych si mela kam v cervenci pichat jehlicky :wink: Clovek to proste musi brat sportovne. Drzim vam vsem pesticky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.5.11 09:08

Ahojky.
Sissinko, neboj… jehlicky k dipherelinu jsou tak tenoucky, ze to nejni skoro ani citit … zadny negativni reakce na sobe zatim nepocituji… a doufam, ze ani nebudu :-)
na OPU to zatim vychazi na konec kvetna a ET zacatek cervna..... konkretni datum jeste nevim, zalezi, jak rychle folici porostou :-)
Mejte se vsechny moc moc krasne a uzijte si prosluneny vikend
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
8.5.11 09:48

Ahojky

Holky,moc dekuji za podporu a drzeni palecku, uz zitra :-) Preji vsem krasnou nedeli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.5.11 15:57

Ahojky

Holcicky,mely jste pravdu,injekce fakt neboli,zbytecne jsem se bala,jak uz tady nekdo rekl dokud nezkusis nevis a taky jak jste mi drzely palecky :-)Taky jsem vyfasovala igeltku leku,pripadam si jak nejaky narkoman :lol:
Na kontrolni ultrazvuk 30.5.
Sanovecko:zatim v pohode,nic ti neni?
Vsem drzim palecky.Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.5.11 09:20

Sissinko, nic mi není :-) Všechno je v pohodě. Jen to „mixování“ dipherelinu mi sem tam dela jeste problemy… holt zdravotni sestra ze me nebude :-)
A jak to zvladas ty?
Mejte se vsechny moc krasne a uzivejte slunicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.5.11 13:52

Ahojky. Včera jsme byli s přítelem na odběrech. Tak jsem dostala Marvelon a 27. 5. si jedu pro igelitku léků. Začátkem června mě čeká Puregon-ve vyšší dávce než prve, aby se mi vůbec tvořili folíky. To bude bříško jak lavor :lol: Cha, ale podařilo se mi získat trošku špíček :dance: tak se bude dobře píchat. Ženy, měla jsem štěstí že byl na chodbě dr. Frgala. Domluvil se se sestrama a vzal mě do ordinace, pověděl nám výsledky genetiky - jsme oba ok!) a pak sme si trochu popovídali o následující léčbě. Takže vůbec nemusím za 14dnů na indikační poradnu, ale až na konci měsíce. Tenhle Dr. je prostě zlatíčko a tak doufám, že si mě jako pacientku pohlídá a bude mít na starost jen on :wink:
Vůbec jsem nedostala k té antikoncepci kyselinu listovou, jako v zimě. Tak nevím,jestli na to nezapoměli a tak baštím svoji.

Sanovečko - 8 čápů? Snad zbyde jeden i na mě :D
Sisinko - narkomani jsou srágory, ti by se do břicha nepíchali :palec: říkala jedna sestřička.

Držím všem pěsti pro štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.5.11 13:56

Jo a ještě něco 8-o při ultrazvuku se doktor zatvářil vylekaně a tak jsem se ptala co je - prý nemohl najít vaječník na obvyklém místě. A pak zjistil že se mi oba!!! schovaly až za dělohu a odděluje je od sebe jen kousek střeva. A i přesto že mám pořád ty endyometrické cysty, tak mám i kousek zdravé tkáně, která je připravená tvořit folíky, uf, aspoň nějaká dobrá zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.5.11 14:29

Ahojky

Moje prvni vcerejsi injekce:jak jsem si pichla,zazelenala jsem,polil me horky pot a bezela na zachod,ze budu zvracet,ustala jsem to a nezvracela :-) a pak mi bylo zas fajn a dnes v pohode,tak uvidim jak to bude pokracovat,kdyby to bylo jen takhle tak by to bylo dobry,doufam,ze se to nebude stupnovat,ale co by jsme pro mimisky neudelaly :-)
Vesni:to je pravda oni by si to do bricha nepichali,jsme holt vsichni velke hrdinky :lol: blahopreji k te zdrave tkani :kytka:
Sanovecko:ze me taky sestricka nikdy nebude :-D ale zatim se mi to dari,horsi to bude az pak zacnu s tim perem,ktere se chladi v lednicce :-D v tom budu mit teprv gulas :-)
mejte vsichni krasne a uzivejte slunicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
11.5.11 15:35

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a přeji krásný sluníčkový den. Jinak Sissi, já měla přesně takovou reakci na první injekci, jen s tím rozdílem, že jsem zvracela. Ale spíš to bylo z toho pocitu, že jsem do sebe píchla jehlu, protože já se injekcí hrozně bojím. Pak už to ale bylo v pohodě, zvlášť pero je úplná pohodička, uvidíš, toho se vůbec neboj. Jinak Vesni, moc držím pěstičky, pan doktor je moc fajn, byla jsem u něj dvakrát a také na OPU a byl moc milý a vše mi trpělivě vysvětlil. Jinak mě pomaličku začíná růst bříško a v sobotu jsem poprvé ucítila bobíška, jak mě kopl do bříška, už bylo načase, začala jsem 20-tý týden a pořád nic, tak už jsem byla drobně nervozní. Moc vás všechny zdravím a musím vám říct, že jste tu všechny moc statečné holky, tak držím pěstičky, aby se podařilo všechno, co si tolik přejeme. Tak zatím papa a pěkný zbytek dne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.