Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
15.6.11 20:56

ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale nevím,kde zadat nivý příspěvek.
všechny moc zdravím.
začínám zítra pevní stimulaci. Byla jsem na ultrazvuku na kontrolu po Marvelonu, zda jsou vaječníky v klidu. To bylo OK a potom mi dělali nějaké bolavé měření(zavdění nějaké tyče do…), ale nějak jsem v té rychlosti nezaznamenala, co to bylo? zažily jste to někdo?prosím co to bylo?
děkuju za odpověďi Darwin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 21:15

Ahoj, mohlo jit o zjisteni prostupnosti delozniho cipku, nicmene bolestivym bych to alespon u sebe nenazvala. Bylo to mozna neprijemne, ale bolestive ne. Takze je mozne, ze mi toto vysetreni nedelali.
 Baty

• Citovat
  • Upravit
204
15.6.11 21:42

ahojky, děkuju,bude to ono. Nepříjemné to bylo, bolestivé chvíli ano.musel si čípek totiž zapeánovat, aby se dostal do dělohy.
pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.6.11 09:45

Ahojte.
Vesni, zitra drzim pesticky :palec: , at je foliku dost a jsou pekne velici.
Ivmi, moc gratuluji k miminku :kytka:.
Jani, jsem take zvedava, co ze to bude, lae myslim, ze nejdulezitejsi je, aby bylo vsechno v poradku a ty i miminko abyste byli zdravi. :-)
Baty, mrzi me, ze to nevyslo :hug: koukam, ze to beres statecne.
Ja tak statecna nejsem..... dnes jsem si delala dalsi test a po druhe carce ani pamatky :cry: do nedele uz nedoufam, ze by se neco zmenilo.
Darwin, vitej mezi nami. :kytka: Presne jak rika Baty, to bylo urcite vysetreni na zjisteni pruchodnosti cipku.
Sissinko, jak je? Porad mivas ty bolesti? Vubec se nestresuj tim, ze by to nevyslo. Uvidis, budes maminkou ani nebudes vedet jak :-)
Vsem posilam spoustu pozdravu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.11 19:19

Ahojky

Sanovecko dekuji za hezka slova,moc me to tesi :hug: Taky mas ,,kratsi rozpis''ja mam testit 27.6. a rozpis mi konci 24.6.?Mam porad brat prasky?Injekce asi ne a to mi jeste dve ampulky zbydou?Moooooc drzim pesticky,nebud smutna :hug:
Na to jsem se chtela zeptat,porad mam bolesti podbrisku,jak kdyby mela prijit MS a jestli je to v poradku?Mel nekdo takovy problem?
Darwin vitej mezi nami :kytka: jojo holky maji pravdu bylo to na cipek.
Vesni na zitra drzim pesticky :palec:
Preji hezky zbytek vecera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.6.11 19:55

Sissinko, kratsi rozpis mam jen o jeden den, ale prasky a vsechno co mas psane tak ber az do testovani, pak by ti meli rict, jak mas pokracovat. Urcite nic nevysazuj driv nez budes testit!
Bolesti jsem mivala taky, ale nic hrozneho. Vnimala jsem je jen kdyz jsem byla v klidu, ale jestli si nejsi jista, tak si zajdi bud za svym gynekologem, nebo zavolej do Brna, urcite ti poradi.
Smutnim si jen trosku, porad ve me hloda cervicek nadeje, ze bude v nedeli vsechno jinak…
Krasny vecer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.6.11 08:22

Ahojky holky,tak už máme tajemství odkryto,budeme mít holčičku Kamilku :dance: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
17.6.11 08:56

Ahoj holky, ahoj Jani,tak my moc gratulujeme k holčičce, doufám, že se sejdeme na nějaké akci, co bude pořádat UNICA, abychom mohli Kamilku seznámit s Kubíkem. Jinak všem ostatním děvčatům tady moc držím pěstičky k testování a vůbec bych se nebála toho pocitu, jako že má přijít MS, tak jsem to cítila i já a vidíte…je z toho malý Kubík Chmeldík.:-) Jinak je nutné všechny léky, injekce atd.brát až do doby, než zavoláte do CARu s tím, zda jste těhotné nebo ne, to vám pak řeknou, co a jak dál. Mějte se tady všechny moc krásně, posílám těhotenského hubana a těším se jen na samé dobré zprávy. Papa. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.6.11 10:11

Ahojky Chmeldi,moc děkuju.Taky doufám,že bude mít Unica nějaký sraz a že se tam všechny sejdeme.A všem holkám co ted stimulují a nebo mají testit moc přeju,aby na testíku našly //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.6.11 18:03

Ahoj holky

Chmeldi a Sanovecko moc jste me uklidnily s tema bolestma v podbrisku,dekuji :-) .Takze leky porad dal brat,fajn a ten Agolutin,mam pichat taky,kdyz mi to vychazi presne do te nedele?Akorat jehly mi nevychazi,jedna mi bude chybet :think: ?Myslite,ze by mi ji v lekarne dali nebo prodali?
Jani velka gratulace k holcicce Kamilce :kytka:
Sanovecko porad drzim pesticky na nedeli :palec:
Vsem preji hezky vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
17.6.11 22:54

Ahoj holky,

tak vas po case zase vsechny zdravim :-D

Jani - to je naprosto uzasna zprava - hlavne ze je vsechno OK. Gratuluji ke Kamilce :kytka: to to leti - jeste pred par tydny jsme se spolu drzely pred testem a ty uz mas pulku tehotenstvi za sebou :lol:

Sanovecko - me taky nedali Pregnyl - mela jsem 14 oocytu a presto jsem nedostala ani tu prvni davku :-( priste uz si to pohlidam - na druhou stranu v nasem pripade je chyba spis ve spermijkach a mozna bylo lepsi, ze nas bobisci opustili hned na zacatku…

Chmeldi - to vedro je fakt silene - ja mam taky nizky tlak - nejhur je mi, kdyz se meni pocasi - coz za posledni 3 dny bylo temer non-stop - normalne mivam tak 110/55 a to jeste nejsem tehu. Holka drz se :hug:

Vsem ostatnim snazilkam preji hodne stesticka a pevne nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.6.11 20:30

Ahoj ženy :mavam:
Jani :potlesk: :kytka: gratulace ke Kamilce :palec:

Darwin - cítím s tebou, taky mne to vyšetření bolelo - prý to bude jen nepříjemné, ale bylo to šílené :cert: Ale neboj, při transferu to bude ok.

Prášky a injekce - dokud nebudete testit, tak pořád baštit a píchat. Já testila a ještě tři dny do výsledku z krve jsem musela Estrofem i Agolutin brát. Krev je průkaznější než test.

Sissi, injekce ti prodají v lékárně-vem si sebou obal z jedné injekce, ať víš přesně co chtít. Možná by to poslali z kliniky poštou - zkus se zeptat. PS: jednu černou mám doma navíc, kdyby jsi chtěla poslat. A Agolutin ti nechybí?

Stenatko ahoooj :mavam: ještě chvíli a budeš mít druhý pokusík :dance: Těšíš se? Já se těšila moc ;)

Pátek OPU - v noci jsem zbaštila Doxybene, no bylo mi pak hrozně špatně. A po cestě do Brna mi zlobil tlak, břicho jsem měla jak v pátém, točila se mi hlava… no nic moc. Tak mě sestřička uložila do postele a pak už se to zklidnilo. Na řadu jsem šla až třetí. Měla jsem 23 oocytů :dance: Dnes ráno mi volaly a ISCI zvládlo 6 broučků z 8mi. A z 12ti se drží 8 po IVF. Tři vajíčka nebyla zralá. Tak jsem moc zvědavá kolik nám jich vydrží do středy-předpokládaný transfer. Moc bych si přála mrazáčky.

Držte se, odpočívejte a užijte si zbytek víkendu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.6.11 08:39

ahoj Vesno…
chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jsi byla pod narkozou a jak dlouho jsi tam pak lezela?díky za odpověď Darwin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.6.11 12:31

Darwin, myslím že pod narkózou jsem nebyla víc jak 15min (člověk se zakecá na pokoji s ostatníma a pak ten čas nevnímá :oops: ). Je to opravdu jen chvilička než odeberou vajíčka. A pak se na pokoji zůstává cca 2 hodiny.

Jupii, na dnešek zůstává 14 embryek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.6.11 12:51

Ahoj holky

Vesni Agolutin mam,ten mi vychazi presne a injekci zkusim v lekarne,jsi hodna,dekuji moc.Gratuluji k embryjkam to je parada :kytka:
Sanovecko k dnesnim narozeninam vse nejlepsi :kytka: a doufam,ze mas na testiku//? Moc ti to preji,jako vsem tady.
Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.