Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
7.7.11 09:40

Alloro, ježečku, to je šílené co Vás potkalo :cry: ale zázraky se dějí a na UNICE to umí :wink:

Taak a já koukám jak veverka obecná na kokosový ořech 8-o Mám na testu něco, co jsem ještě u sebe neviděla - //. :cert: :palec: :dance:
Malej mě vzbudil chvíli před 3tí hodinou ráno šíleným hryzáním. Tak abych nepropásla nejvyšší koncentraci hcg, tak jsem v polospánku testila. Napřed kazetový test 8-o nevěřila jsem tomu, tak ještě druhý 8-) tam je spíš duch, ale jeeee. Budoucí taťka vstával až v 7 (já nespala až do 5ti), prej že mu věřil, kulihráškovi našemu :cert:
Volala jsem na kliniku, no kdyby jste slyšely radost sestřičky :dance: byla tak bezprostřední až mě to dojalo :oops:
Moc děkuji za držení pěstí, čápa i těhu plivanec :huban: Ženy, kterým 1. pokus nevyšel, tak vyjde určo ten druhý, tak jako mě. Hlavně se nevzdávat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.7.11 09:44

ještě PS: já, rodina ani přítel to nechceme ještě nikomu říkat. Ale vám jsem to prostě napsat musela. Tak snad se malýmu u mě bude líbit a všechno bude v pořádku, abych to pak mohla říct i oficiálně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.7.11 13:50

Vesni to je paráda:_) :-) :-) :-) :-) to je nádhera…moc moc moc gratuluju…paráda!!!! Jsemmoc ráda za vás všechny :-) :-):-) :-)
vidíš, sedmičky, štastnéé čísloooooooo :-)
užívej si to!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.7.11 13:54

a ke mě: tak folikulometrie ukázala 40 nevyzrálých
a nekvalitních vajíček, tak v neděli kontrola. Dostala jsem HCG Pregnyl, tak uvidíme…ale nemám starch, jistě tam aspoň 2-3kvalitní snad budou.věřím v to:-)a pak // už se tak TĚŠÍM .-)
Vesničko užívej mám radost s tebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.7.11 18:02

Vesni to je supeeer,mooooc gratuluji,mám obrovskou radost :dance: :dance: :dance: .A kdy pojedeš do Unicy na ultrazvuk?Já sem dnes byla na kontrole a všechno je v pořádku,malá o sobě dává pořád víc a víc vědět kopanečkama.Na další kontrolu půjdu zase až 28.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.7.11 19:01

Vesni, gratuluju moc. :dance: Na tom kazetovém je to úplně ukázková dálnice. Je to krása. :palec: Mám vždycky takovou radost, když se to někomu povede… Je to takové povzbuzení do boje. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.7.11 19:24

Ahojky, děkujíí :hug: jsem ráda, že jsem vám poskytla povzbuzující injekci :palec: Prostě to odříkání, injekce, prášky a atd. stojí za to, obzvlášť, když je pak pozitivní výsledek.
Doteď bylo moje šťastný číslo 6, ale teď je to rozhodně 7!!! :dance:
Můj dr. měl obrovskou radost, ale pak zvážněl a řekl mi, ať s radováním vydržím až po porodu, v srpnu si mám přijít pro průkazku, ale budu na rizikovém. Zkrátka mám povoleno se válet v pelechu :-D A bylo mi doporučeno koupit si těhu vitamíny - přitom jsem četla, že jsou potom hodně velký děti, tak snad nebudu mít obříka. Hlavně aby byl zdravej.

Darwin, páni, to je úrodička. Jakou jsi měla dávku Puregonu? Přeji hodně štěstíčka ať máš aspoň 2-3 zralá vajíčka :kytka:

Jani, děkuji, na kontrolní ultrazvuk jdu 26.7. Chtěla jsem 21., abych pak mohla jet za budoucím taťkem, ale sestřička mi doporučila pozdější datum, aby bylo lépe vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.7.11 19:59

To je moc kráááásné.Taky doufám, že se budu brzy radovat z takových krásných čárek… :dance: po nějakých 9 měsících a samé smůle při našich vyšetřeních bych už vážně ráda…Taky budu okamžitě asi na rizikovce, kvůli tomu myomu.Myslela jsem si vždycky, jak si v klidu budu pracovat do 6.měsíce a pak si hodím dovču…prdlajs leda. Hodně se mi představy otočily. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.7.11 20:02

Darwin, teda to je fakt hromada folíků…z toho musí být pár pořádných, to by snad nebylo ani možný, kdyby se z takového množství nenašlo pár bezvadných vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.11 20:02

Ahoj holky

Vesni to je parada,jsem moooooooc rada a stastna,ze to vyslo :hug: :kytka: ,zacinam docela verit,ze po druhe budem maminkami :-) uzivej si to a opatruj se :hug:

Alloro vitej mezi nami :kytka:

Darwin pani tech je,moc gratuluji k urodicce :kytka: a preji at mas co nejvic zralych vajicek. :palec:

Vsem hezky zbytek vecera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.7.11 20:06
Vesna006 píše:
Alloro, ježečku, to je šílené co Vás potkalo :cry: ale zázraky se dějí a na UNICE to umí :wink:Taak a já koukám jak veverka obecná na kokosový ořech 8-o Mám na testu něco, co jsem ještě u sebe neviděla - //. :cert: :palec: :dance:
Malej mě vzbudil chvíli před 3tí hodinou ráno šíleným hryzáním. Tak abych nepropásla nejvyšší koncentraci hcg, tak jsem v polospánku testila. Napřed kazetový test 8-o nevěřila jsem tomu, tak ještě druhý 8-) tam je spíš duch, ale jeeee. Budoucí taťka vstával až v 7 (já nespala až do 5ti), prej že mu věřil, kulihráškovi našemu :cert:
Volala jsem na kliniku, no kdyby jste slyšely radost sestřičky :dance: byla tak bezprostřední až mě to dojalo :oops:
Moc děkuji za držení pěstí, čápa i těhu plivanec :huban: Ženy, kterým 1. pokus nevyšel, tak vyjde určo ten druhý, tak jako mě. Hlavně se nevzdávat :cert:

juuuuuuuuuuuu Vesni nadherná fotečka gratuluju :dance: :dance: taky se snad dočkám testím ve čtvrtek tak snad to tam taky bude, uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.7.11 20:20
Sissinka7 píše:
Vesni to je parada,jsem moooooooc rada a stastna,ze to vyslo :hug: :kytka: ,zacinam docela verit,ze po druhe budem maminkami :-) uzivej si to a opatruj se :hug:

Alloro vitej mezi nami :kytka:

Darwin pani tech je,moc gratuluji k urodicce :kytka: a preji at mas co nejvic zralych vajicek. :palec:

Vsem hezky zbytek vecera :mavam:

Díky Sissinko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.7.11 20:54

měla jsem Puregon 150-dohromady 900!ted už si ho píchat nemám, mám Dip.,Menopur a HCG-Pregnyl naředěný a mám si píchat 1ml.
Tak se holky mějte a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
8.7.11 09:57

Ahoj holky, ahoj Vesni, velká gratulace, to jsou ale úžasně zprávičky. Moc držím pěstičky, aby opravdu vše probíhalo, jak má a ty těhu vitaminy si určitě kup, já mám Calibrum Pro mami, ale dobrý je prý i Femibion. Jinak s tím UTZ je to pravda, čím později pojedeš, tím větší je pravděpodobnost, že uvidíš už i srdíčko. Vážně krásné zprávy a myslím, že moc povzbudivé pro všechny, co jste tady a dál se snažíte. Tak se teď hlavně opatruj a žádné blbosti, ať se malému u Tebe moooc líbí. Jinak Jani, malý Kubík taky kope o sto šest, asi budeme mít fotbalistu po tatínkovi.:-) Všechny moc zdravím a přeji krásný sluníčkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.7.11 14:39

ahoj Chmeldi…kopalisti jsou dobří:-)jen si to pěkně uívej?:-)
Alloro, toě už se to pondělí taky blíží, co?
Sisinko…maminkami určitě budem…NEBOJ!!!!
a Vesni…jak se cítíš ty?)
já jdu zítra na druhou folikulomnetrii, tak jsem zvědavá na úrodičku.Břicho mám nafouklé dobře a při každém vstávání a posazování v něm pěkně píchne.
A holky, kolik jste měly vy vajíček při folikulometriích a taky jak vysokou jste měly sliznici děložní?
zatím čaaaauuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.