Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
9.7.11 15:40

Darwin, je mi pořád stejně, žaludek trochu klidnější, ale malej je protestant - jak se zvednu z postele, hryže, jak se najím hryže, sedím u PC a hryže :dance: Já vím že není větší jak zrnko rýže :wink:
Je zajímavé, jak místo „jak se máš“, teď přítel říká „jak se máte? co kulihrášek, hryže?“ A to jsme ho ještě neviděli :cert:
A jsem hrozně zvědavá, tak když můžu, tak tady pročítám diskuze co a jak. Snažím se být v klidu a nečíst žádný hororový příspěvky.
I když - máma pořád vypráví co a jak dělala :roll: že si to nenechá až k aktuální situaci. No za devět měsíců budu vědět aspoň všechno :palec:

Měla jsi celkem nízkou dávku Puregonu - já měla 275 a pak 325 (skoro nejvyšší). A poprvé jsem taky měla spoustu malých vajuch,ale s nižší dávkou.
Tak snad budou zítra vajíčka už vyzrálejší :dance: vstávej a sedej si bokem, jako na stehno a ne přímo na zadek. Mě to takhle aspoň tolik nebolelo.

Jani, máš častější kontroly u dr? Sledují ti i cysty-co dělají, změnšují se, nepřekáží maličké?

Sissi a vonko děkuji :hug: Vonko - na čt budu držet pěsti :palec:

Krásný víkend všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.7.11 15:59

Vesni…je krásné pročítat co děláte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
9.7.11 22:03
Sissinka7 píše:
Sanovecko taky jsme meli spermiogram horsi v kvetnu.Manzel taky kouri.Rikas,ze pry prvni pokus byva zkusebni,tak to jsi me trochu uklidnila,tak doufam,ze budem vsichni na druhy pokus maminkami :-) Vypada to,ze budem zas stejne ja taky mam srpen,tak to je fajn :-D

Stenatko my jsme s manzelem planovali tri mimca,a ted jak na to koukam,tak budem radi za to jedno,ale to taky samozrejmne predbiham,uvidi se.Jinak vim,ze Unica plati ctvrty pokus,aspon to maji napsany na inernetovych strankach,taky mi to rikala moje gynekolozka.

Vesni opatruj se a preju mooooooc at tam jsou //.verim,ze to vyjde :palec:

Vsem hezky zbytek dne a opatrujte se :mavam:

Sissinko,

tak to nas v tom srpnu bude vic :-) snad se to tentokrat povede… Ja si porad vycitam, ze jsem chtela jen jedno a ony se toho zalekly a umrely obe :oops: Ted uz je mi to srdecne jedno - jestli holcicka nebo chlapecek jestli jedno nebo dve - hlavne nejake a zdrave :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
9.7.11 22:29

Vesni, to je bajecna zprava - ohromna gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.7.11 19:34

ahoj holky,
tak druhá folikulometrie ukázala celkem 50 vajíček, a z toho snad bude z pravé strany zralých šest a z levé strany zralých šest.To si myslí pan doktor, tak uvidíme.Největší byl 21mm. Ve čtvrtek jdu na odběr. Doporučil mi nic nedělat a moooc pít.
Tak se mějte všichni fajn, papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.7.11 09:42

Ahojte děvčata :-)
tak jsem tu par dni nebyla a nastačim se divit, kolik je toho noveho.
Alloro, vitej mezi nami :kytka: drzim :palec: at vsechno dobre dopadne i pres vsechny ty zapeklite situace, kterymi jste si museli projit.
Vesni mooooc gratuluju k // :kytka: mam ohromnou radost. Dodalo mi to taky hodne povzbuzeni do dalsiho boje.
A presne jak rika Sissinka, ani se nenadejem a vsechny budeme maminkami :-)
Darwin, gratuluju k folikum. Takova uroda! To je az nepredstavitelne 50 foliku :roll: ale uvidis, ze zralych jich bude dost a ze vsechno dobre dopadne a budeme se za chvili vsichni radovat z dalsich //.
Vonko, na ctvrtek drzim :palec: , at se dockas vytouzetenych //.

Vsem preju krasne leto a tesim se na same dobre zpravy. Doufam, ze se pocasi trochu umoudri a ustali… pres vikend vedra na padnuti a dnes aby slunicko na obloze jeden hledal :-(
Tak hooodne pit a odpocivat, zeny :-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.7.11 09:54

Jeste mam dotaz, mate nekdo zkusenost s kratkym protokolem? Uziva se pri nem i Menopur? Doma mi prave zbylo pul baleni z predchoziho pokusu, tak jestli ho jeste vyuziju. Dr rikal, ze se berou jine leky ale financne to vyjde asi na stejno… Diky za odpoved :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.7.11 11:48

Darwin, 21mm je krásá velikost, přeji ti moc štěstíčka :hug:

Stenatko dekuji :hug: v srpnu máš u mě těhu plivanec :wink:

Sanovecko díky :hug: Krátký protokol jsem měla asi já-antagonistický. Menopur jsem měla - 20 ampulek! Jestli to má delší dobu trvanlivosti, tak si ho nechej. Za jednu ampulku se totiž platí 100,– (když je to v limitu) a 620,–!!! když jsi vyčerpala limit. Když ho dáš sestře, tak peníze nazpět nedostaneš. Při dalším protokolu si sepiš co doma máš a sestra kdyžtak upraví recept. Mě zbyl Agolutin i Estrofem, tak jsem nemusela pak tolik doplácet. A jestli ti zbyla listovka, tak ji bašti už předtím než dostaneš novou.

Pijte vodu, pijte vodu a nepijte rum :wink: Jsem nějak zaposlouchaná do Nohavici :lol: Krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.7.11 17:31

Ahoj holky

Stenatko,tak to je parada aspon nas v srpnu bude vice :-D Nic si nevycitej,to je same kdyby to a kdyby tamhle to,nesmis to tak brat ja jsem zas chtela dve zavest a manzel s embryolozkou me presvedcili,ze jedno,ze se dobre klube atd.tak to vyznelo,tak ,ze se to urcite povede,no a ono se to nepovedlo. :hug: takze si nic nevycitat :-)

Darwin to je paradni urodicka a velikosti taky :roll: :potlesk: Moc drzim na ctvrtek palecky at jich je co nejvic. :palec:

Vonko na ctvrtek taky drzim pesticky a palecky,at tam jsou// :palec:

Mam takovy dotaz nevite nektera,jak to chodi u mrazacku,kdy se nechavaji rozmrazit a jaky den se zavadi atd.?

Hezky zbytek dne a opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.7.11 20:01

Ahoj holky moc děkuju za palečky ,fakt je budu potřebovat.Sice počítám s horší variantou abych nebyla tolik zklamaná, ale kdyby tam chtěli byt // tak budu fakt moc moc šťastná . :dance: Přítel mě utěšuje že tam budou ,ale už se 3 spletl :roll: taky bych mu to moc moc přála .Neb nejhorší je vidět jak je zklamaný, ale kvuli mě se drží. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.7.11 20:14

Vonko…myslím na tebe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.7.11 20:57

Ahojky holky, přeju hezký večer. Tak já se taky hlásím do srpnové party, pokud to všechno dobře dopadne. Dnes jsme byli v UNICE a vyfasovala jsem -vám dobře známou igelitku pro feťáky. :think: No je to teda…jsem z toho celá divoká.A jsem na sebe zvědavá, jak to zvládnu. Je mi trošku nedobře-po vyšetření průchodnosti děl.hrdla. :roll: Ale hlavně aby výsledek stál za to!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.7.11 21:56
Sanovecka píše:
Ahojte děvčata :-)
tak jsem tu par dni nebyla a nastačim se divit, kolik je toho noveho.
Alloro, vitej mezi nami :kytka: drzim :palec: at vsechno dobre dopadne i pres vsechny ty zapeklite situace, kterymi jste si museli projit.
Vesni mooooc gratuluju k // :kytka: mam ohromnou radost. Dodalo mi to taky hodne povzbuzeni do dalsiho boje.
A presne jak rika Sissinka, ani se nenadejem a vsechny budeme maminkami :-)
Darwin, gratuluju k folikum. Takova uroda! To je az nepredstavitelne 50 foliku :roll: ale uvidis, ze zralych jich bude dost a ze vsechno dobre dopadne a budeme se za chvili vsichni radovat z dalsich //.
Vonko, na ctvrtek drzim :palec: , at se dockas vytouzetenych //.Vsem preju krasne leto a tesim se na same dobre zpravy. Doufam, ze se pocasi trochu umoudri a ustali… pres vikend vedra na padnuti a dnes aby slunicko na obloze jeden hledal :-(
Tak hooodne pit a odpocivat, zeny :-) :mavam:

Sanovečko,dík za přivítání. :huban: Dnes jsem píchla první injekci a jsem z toho nějaká vyhoukaná. :wink: Snad se nám po té vší smůle aspoň vajucha zavedou.A samozřejmě úspěšný ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
12.7.11 08:11

Vesni,
diky moc za plivanec :-) doufam, ze bude stejne uspesny jako Chmeldin…

Darwin,
velikost je super - neboj - urodicka bude a urcite budes mit dost zralych vajicek. Drzim pesti aby vsechno dobre dopadlo - hlavne hodne pij, kor ted v tech vedrech - musis mit pri te urode brisko jak balon - davej na sebe pozor… nic nezvedej a odpocivej.

Vonko,
drzim pesticky - vy jste se uz taky docela dost natrapili…
PS: Ten ctvrty pokus Ti opravdu platila UNICA?

Allorko,
vitej tady u nas :wink: s tim fetakem jsi me fakt dostala :-) jela jsem salinou a porad myslela na to, ze s tou igelitkou musim presne takhle vypadat :palec:

Jani
Tobe to moc slusi :potlesk:

Sanovecko,
ja mela dlouhy protokol a ted ho budu mit zase, tak nevim :nevim: ale Vesna radi dobre - vsechno co Ti zbylo si sepis a uvidis - uz jsme videla i inzeraty na netu…

Sissinko,
jsi mila - diky za povzbuzeni - to vis, kazdemu asi vrta hlavou proc to nevyslo… ale srpen bude nas :-)

Holky, treba se v Unice potkame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
12.7.11 09:25

Já s tou taškou jela vlakem. :mrgreen: Jsem si říkala, že kdyby mě to někdo ukrad, tak ho snad zbiju…takových peněz.
Holky prosím vás, do té piksly jen použité stříkačky a jehly, nebo tam mám házet i ty ampule od Dipherelinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.