Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
14.7.11 21:01
Sissinka7 píše:
Alloro,urcite se nekdo najde kdo ti rad pomuze :wink: Dockas se neboj,utece to rychle :hug: Taky jsme se nemohly se Sanoveckou dockat mely jsme to nastejno ja byla o tyden pozadu zacaly jsme brat Marvelon v dubnu a podivej uz je cervenec,ani se nenadejes a budes mit u sebe mrnouska :-) drzim palecky at je vse tak jak ma byt :palec: :mavam:

Díky moc za podporu…když všechno dobře půjde, tak předpokládané datum embryotransferu bude někdy kolem 12.8.- podle toho plánu léčby. :wink:
A jak je to Sissi s tebou? Ty teď stimuluješ, nebo budeš začínat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.7.11 10:15

Ahojky

Ahoj Alloro,ja uz mam vse za sebou Marvelon,stimulaci,OPU a ET,akorat nam tenhle prvni pokus nevysel.A pri srpnovych MS mam zavolat na Unicu at dve embryjka rozmrazi,mame jich tam 5 v mrazacku :dance: a pak je to zas stejny postup Agolutin pichat a brat ty leky. :-) 12.8.to je tu coby dup,ber to tak ,ze budes mit u sebe mrnouska a ja budu jeste cekat na MS vychazi mi to nejak az ke konci srpna a pak ET.Hezky si to uzivej,hlavne at je vse v poradku :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.7.11 18:33
Sissinka7 píše:
Ahoj Alloro,ja uz mam vse za sebou Marvelon,stimulaci,OPU a ET,akorat nam tenhle prvni pokus nevysel.A pri srpnovych MS mam zavolat na Unicu at dve embryjka rozmrazi,mame jich tam 5 v mrazacku :dance: a pak je to zas stejny postup Agolutin pichat a brat ty leky. :-) 12.8.to je tu coby dup,ber to tak ,ze budes mit u sebe mrnouska a ja budu jeste cekat na MS vychazi mi to nejak az ke konci srpna a pak ET.Hezky si to uzivej,hlavne at je vse v poradku :hug: :mavam:

Jéééé tak to je krásný, 5 sněhuláčků, to by bylo aby se to teď nepovedlo. Určitě to bude skvělé a miminečko se teď chytí. :hug: Taky doufám, že vajíček bude dost, aby pro jistotu zbylo i do mrazáčku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.7.11 10:36

Ahojte ženy :-)
Tak se nam trochu ochladilo… to je super… ta vedra byla fakt umorna.
Alloro, z modrinek si nedelej hlevu. Holt nejsme profi sestricky, tak se to sem tam zvrtne… ja jich mela za to dobu celkem dost :-) mam pocit, ze cim dyl jsem pichala, tim casteji jsem si udelala modrinu :-)
Sissinko, no porad jsem tak nejak presvedcena, ze to necham az na zari, nebo pozdeji. Eli zacne chodit do skolky, tak bych v zari asi moc v klidu nebyla, tak pockam, az se nam ten novy rytmus doma trochu zavede. Jinak jsem se na zitra objednala do poradny pro vyzivu a nadvahu… tak uvidim, jak se mi bude darit hubnout, aby ten druhy pokus uz byl 100%.
Mejte vsechny krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
18.7.11 10:54

Ahojky holky, tak já mám první krabici Dipherelinu odbytou a dnes jsem začala druhou.Zatím jen s jednou modřinou.Dnes čekám MS, protože ve čtvrtek jsem slupla poslední Marvelon.Tak doufám, že mě tělo nezklame a ta potvora dojde. Zatím nic. :think: :roll: To je snad poprvé za poslední rok, co chci aby přišla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.7.11 22:15

Ahojda holky, tak naše dálnice se zase nepovedla :cry: i když jsem počítala s tou možností stále jsem doufala ve 2 čárky. Bohužel marně ,jako vždy jsem na dně ale ono to zas přejde časem (snad).Nejhorší je vidět děti okolo mě,a kamarádky s malejma prckama, proč je sakra ten svět tak nespravedlivej :nevim: Jinak všem snažilkám přeju hodně moc moc štěstí a držím palečky at jsou tam krásné 2//.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
18.7.11 22:30
vonka píše:
Ahojda holky, tak naše dálnice se zase nepovedla :cry: i když jsem počítala s tou možností stále jsem doufala ve 2 čárky. Bohužel marně ,jako vždy jsem na dně ale ono to zas přejde časem (snad).Nejhorší je vidět děti okolo mě,a kamarádky s malejma prckama, proč je sakra ten svět tak nespravedlivej :nevim: Jinak všem snažilkám přeju hodně moc moc štěstí a držím palečky at jsou tam krásné 2//.

Vonko, to je mi moc líto… :-( :hug: Neboj,ono to vyjde a brzy s tím kočárkem budeš jezdit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
18.7.11 23:16
vonka píše:
Ahojda holky, tak naše dálnice se zase nepovedla :cry: i když jsem počítala s tou možností stále jsem doufala ve 2 čárky. Bohužel marně ,jako vždy jsem na dně ale ono to zas přejde časem (snad).Nejhorší je vidět děti okolo mě,a kamarádky s malejma prckama, proč je sakra ten svět tak nespravedlivej :nevim: Jinak všem snažilkám přeju hodně moc moc štěstí a držím palečky at jsou tam krásné 2//.

Vonko,

naprosto Te chapu - ale cim je ten cas od nepovedeneho pokusu delsi, tim se mi to snasi lip. Prvni tyden jsem jenom porad brecela… Nejhorsim okamzikem bylo, kdyz jsem se dozvedela, ze otehotnela uz 2. kolegyne z nas 5-ti a ja porad nic. Dokonce bude mit prosincatko jako bych mela ja :-( Ted uz to neni tak strasne - uvidis, jednou to proste vyjit musi!!! Drzim pesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
18.7.11 23:20
Allora píše:
Ahojky holky, tak já mám první krabici Dipherelinu odbytou a dnes jsem začala druhou.Zatím jen s jednou modřinou.Dnes čekám MS, protože ve čtvrtek jsem slupla poslední Marvelon.Tak doufám, že mě tělo nezklame a ta potvora dojde. Zatím nic. :think: :roll: To je snad poprvé za poslední rok, co chci aby přišla. :lol:

Allorko,

Tak to ja se taky pomalu zacinam modlit o MS - teda bud nejaky zazrak a mimi prirozene - nebo nedej boze zase cysta ci jiny fujtajbl ze porad nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.7.11 17:22

Ahoj holky

Allorko,to je hezky,,snehulaccidrzim palecky at mas taky do mrazacku,,snehulacky :-) To znam taky jsem se nemohla dockat,az prijde MS a ted se zas nemuzu dockat te srpnove MS :-D

Sanovecko jasne nez se to trochu zajede s Eli ve skolce :-) co v poradne?

Vonko naprosto te chapu,moc me to mrzi,ze jsi nemela // :hug: nebud smutna,urcite se to priste povede :hug:

Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
19.7.11 18:56

Tak super, MS včera večer dorazila, přesně na den, jak mi to označili doktoři v plánu, že by bylo ideální. :palec: Aspoň že tělo funguje, jak je třeba.Doufám, že je to poslední MS a 9 měsíců bude klid! :oops:
Už mám v sobě 9 injekcí :dance: a jen jediná modřina. za týden už budu přidávat k Dipherelinu Puregon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.7.11 17:55
vonka píše:

Vonko, moc me to mrzi :hug: … mam ten pocit zklamani jeste ted v zive pameti. Drz se, preju hodne hodne sil do dalsiho boje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
20.7.11 18:02

Ahojky

Allorko no vidis jak jsi sikovna s injekcema :potlesk: Taky jsem tehdy dostala MS na den,na tom Marvelonu asi neco bude :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.7.11 18:04

Ahojte.
Alloro, tu natesenost na posledni MS moc dobre chapu… taky jsem se nemohla dockat :-) Vidis, jaka jsi sikulka s tema injekcema :palec:
Sissinko, v poradne mi celkem nic noveho nerekli… to, ze se blbe stravuju jsem vedela (podle nich jsem se zanedbavala! a to jsem toho myslim jedla dost :-) ), ale i tak jsem rada, ze jsem tam zasla. Zpracuji mi jidelnicek, uz mam omrknute sportovni aktivity v okoli a vrham se na hubnuti :-) Jen doufam, ze to bude mit brzy nejaky ucinek, abych to hned nevzdala…

Chtela jsem se zeptat, za jak dlouho jste dostaly druhou MS po transferu? Pred stimulaci jsem to dostavala cca po 24 dnech a ted porad nic… tak jsem z toho takova vyjukana a nervozni, protoze nevim, kdy to mam cekat…

Mejte krasny, i kdyz proprseny den a zbytek tydne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
20.7.11 18:15

Ahojky holky, :mavam:
Sanovecko a Sissinko díky :oops: zatím mi to celkem jde s těma injekcema. Někdy je to krásně bezbolestné a někdy to píchne teda dost…ale stále jsem jen na jedné modřině…ale můžu se zeptat? Za cca 5 dní začnu přidávat k injekci Dipherelinu ještě Puregon v peru.Má být mezi těma injekcema nějaká pauza? Mám mít obě ráno, musí tam být prodleva? Nebo můžu píchnout jednu a hned druhou? Vím že jedna má být doleva a druhá doprava a střídat každý den strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.