Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
29.7.11 11:17

Darwin, přeju hlavně hodně síly. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.7.11 07:34

děkuju všem, přidala se k tomu slinivka, už ani nepočítám jak dlouho nejím, nepiju, ale tento víkend rozhodne!!!
mějte se a krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.7.11 17:36

Darwin:přeju brzké uzdravení a držím :palec: :palec: at je vše ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
2.8.11 21:50

Ahojky holky, tak my včera na 1.UTZ dopadli celkem dobře…aspoň myslím - se v tom tak nevyznám. Máme napravo 9 folíků a nalevo 8 folíků. Dva největší mají 14mm, další dva 12mm, pak hodně o 11mm,zbytek cca 9 a 6mm. Dávka mi zůstala stejná 150 UI. Ve čtvrtek další UTZ a tam mi řeknou už datum OPU. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.8.11 17:15

Ahojte.
Alloro, tak jak druhy ultrazvuk? Foliky jsou krasne velke a verim ze nadale pekne ukazkove rostou a brzy je budes mit uspesne zpatky u sebe k rozmazlovani :-)
Mejte vsechny krasny tyden… snad se nakonec dockame i toho slunicka… to je des to pocasi toto…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
8.8.11 19:48

Druhý UTZ dopadl dost špatně.Místo aby folíky vyrostly tak o 6mm, vyrostly jen o 2mm.Takový pěkný rozjezd a takový pád…Bylo jich na UTZ už 19ks, ale malé. :roll: Takže OPU se odložila, přidali mi injekce Dipherelinu, Puregonu a Menopuru a v sobotu zase tradá.Folíků bylo už 21ks-ale samozřejmě 2/3 byly mrňavé, protože vznikly už pozdě…Ale aspoň 7 by jich k odběru mohlo být.Největší měl v sobotu 21mm. pak tři 20mm, tři 19mm a zbytek 16,14,12mm. Takže zítra punkce. Snad tam nějaká vajíčka k oplození najdou. Bojim bojim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.8.11 19:09

Ahojky holky

Allorko neboj se moc drzim palecky,at vse dobre dopadne a at jich je k oplozeni co nejvic :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
10.8.11 20:49

Hlásím skvělé zprávy.Po včerejší OPU jsme měli 15 vajíček, 14 jich bylo vhodných k oplození. Dnes ráno nám pověděli bezvadné zprávy, že máme 12 šikovných bojovníků. :dance: Jsem zatím spokojená. Hlavně ať jich PK vydrží dost,aby bylo i na mrazáčky. Ale věřím že jo. Jsou to moji šikulkové. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.8.11 21:41

Alloro: no vidíš skvělé :dance: moc moc držím :palec: at to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.8.11 08:27

Ahojky,
Alloro, to je úžasná zpráva :-). Gratuluju k takovému počtu a držim :palec: :palec: ať jhe všechno v nejlepším pořádku.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
11.8.11 09:59

Ahoj holky, ahoj Alloro, taky moc gratuluji a mám taky nějaké novinky. Dnes jsme byli na kontrole, já - jako maminka - jsem nepřibrala ani dkg, spís jsem trošku zhubla, ale malý se má čile k světu, váží už skoro 2 kg a pan doktor říkal, že je trošku větší a že to vypadá, že mám v sobě takového malého vetřelečka, který si všechno ode mě spapá. Takže prozatím - v 8.měsíci - mám nahoře 7,2 kg a mám to všechno v bříšku. Jen mi malý bere trošku více vitaminů z těla, tak mi pan doktor napsal železo, jednou denně, podle výsledků z krve mám hraniční hodnoty. Jinak jsme ale v pořádku a 7.9.jdeme zase na kontrolu, to už na ten přístroj, který kontroluje srdeční funkci a pohyby. Všechny vás moc zdravím, moc na vás všechny myslím, opatrujte se a užívejte sluníčkový den. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.8.11 12:04

Sanovečko díky :wink:
Chmeldi, to je skvělé, že se miminku tak krásně daří. Taky bych si přála (pokud se povede a mimi se zahnízdí) přibrat jen takhle malinko a všechno do bříška. To je parádička. I to že je malej tak šikovnej a roste jako z vody. :palec:
Jinak holky, dalších 24h nám zvládlo všech 12 bojovníčků. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.8.11 13:45

Ahoj holky

Allorko to je parada,mooooc drzim palecky at jich je co nejvice :palec:

Chmeldi to je hezky jen takhle par kila navic,to by se libilo asi kazde :-D Hlavne,ze jste oba v poradku :-)

U me noveho nic skoncila mi druha MS a ted jeste treti a pak se na to vrhnem a nebo si to o mesic prodlouzime jeste uvidime :-) ,mame toho nejak moc,jeste by jsme radi leteli na dovcu,pres prazdniny nam to nevyslo a dokonce srpna ani nevyjde.

Moje svagrova ceka treti mimco,tak me trosku pichlo u srdicka,ze nam to nevyslo,ale jinak mam z toho radost,ze budu mit dalsi neterinku nebo synovce :-D

Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
12.8.11 12:37

Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 19:56

Ahoj holky,

omlouvam se za svou delsi nepritomnost - ale bohuzel jsem si musela polezet v nemocnici :-(

Mam pro vas vsechny novinku - nekdo nas tam nahore ma rad a po 15 mesich snazeni a jednom nepodarenem IVF nam nadelil mimiska :-) Prirozene - nejak tomu nemuzeme s manzelem porad verit - to asi ten vzdousek na Vysocine. Ted uz jsme snad oba v poradku - srdicko nam busi, takze jen odpocivat a spat a spat :dance:

Chmeldi, Vesni - mockrat vam obema dekuji za tehu plivanec - ten urcite taky pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.