Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
24.8.11 14:32

Hmmm, tak s temi balicky se to ma pry tak, ze nezalezi na pojistovne, ale na tom, zda ma vas MUDr. spravne „sponzory“. Kazdopadne pry nemam veset hlavu - byla tam spis kupa letaku…

Ale kdo mi udelal velkou radost, tak to byl GLOBUS. Byla jsem tam nakupovat a na infu se me ptali jestli mam registraci do mimi klubu - tak jsem se zaregistrovala dostala jsem uplne uzasny darek - balicek od AVENT - cestovni lahvicku - airflex, prsni vlozky, dudlik, kelimky na mleko/pozdeji na prikrmy. Nadchli me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 14:35

Chmeldi,

ten bazen Ti zavidim - ja jsem na umreni a bojim se jet nekam vykoupat :-( Doma mam 28,6 stupnu - silene :cert: tak jsem alespon dneska sla pod stom k rece. Vane tam trochu vanek a je tam rozhodne vlhci vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.8.11 18:27

Ahojky :mavam:
tak jsem přežila dnešní cestu v šíleném vedru - doma máme naštěstí příjemný chládek :wink: a mám dobré zprávy z vyšetření - mimíšek je v pořádku, už má 5cm :dance: prosvětlení šíje se zdá ok.
Taky mi neměřili pánev. Možná už to poznají od oka a nebo to měří až v porodnici. :nevim:

Dr. zanořila ultrazvuk a malej začal kopat nožkama a hooodně se mrskal :mrgreen: Tak mě podložily pánev a to už tolik neřádil - chudáčka zkrátka položily na lopatky :lol:
Fotku mám, ale není tak kvalitní jako ta v 11tt.

Dostala jsem dva pidi vzorky krémů proti striím. Taky jsem se těšila na těhubalíček, ale neva. Globus mám daleko… třeba ještě za 14dnů v Chomutově něco bude :potlesk: ale spíš vezmu drogerie útokem na nějaké ty slevové kupónky :palec:

Mějte se krásně, vydržte ta vedra - za chvíli bude podzim a zima, tak budeme rády vzpomínat na léto 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.8.11 18:35

Stenatko - bojis se jet nekam vykoupat - do rybnika nebo na koupaliste?
Pritel ted pres tyden chodi na koupaliste a rikal ze je to hrozny - udela dve max. tri tempa a pak pred nej nekdo skoci bombu :cert: takze se plavat neda a je to spis na utopeni.

Ja jsem teda plavec, ale s silenou fobii, takze do vody jdu jen s kruhem :mrgreen: A uz se tesim do kryteho bazenu - ted pres leto tam nikdo stejne nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 19:58

Vesni,

plavani miluji. Dokonce jsem minuly rok chodila do reguleniho treninku abych se konecne naucila poradne plavat - ALE, tak nejak se ted bojim. Rybnik a reka odpada a na koupalistich uz taky konci sezona, takze o cistote vody, popr. o mnozstvi chemikalii si iluze nedelam. Radeji nic, nez ohrozit mimisko. Pokud budeme v poradku, tak bych rada chodila na tehu plavani - je to specialni bazen, kde maji vodu pro kojence - necisti to chlorem. Budu to muset zkratka do rijna vydrzet.

„Pro úpravu bazénové vody je použita úprava ozonem, který je mnohonásobně účinnějším dezinfekčním a oxidačním činidlem než chlor. Voda upravovaná ozonem je křišťálově čistá a dokonale ošetřená, je bez chlorového zápachu, bez patogenních mikroorganizmů nebo vedlejších produktů dezinfekčního procesu. Voda je tak zcela zdravotně nezávadná a neštípá děti do očí! Spotřeba chloračních přípravků se díky použití ozonu snižuje až o 85%!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.8.11 15:05

Tak jsem pátrala po plavání dětí (v Ústeckém kraji) a našla sem akorát něco v Mostě. Hm, ale jakou mají vodu nevím. Naštěstí je ještě čas, ale aspoň vím, že to nebude tak jednoduché.

Máte se? Já teda moc ne - lítá mi tlak kvůli tajfunu v USA, když se blíží bouřka k nám a ještě vím o každém silnějším otřesu na Chebsku :jazyk: Ale jinak dobrý :mrgreen:

Tak snad se máte lépe jak já, opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.8.11 10:06

ahoj Alloro, moc moc ti gratuluju…pořádně si to užívej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
28.8.11 11:48

Díky díky holky všem.Mám radost velikou a snad jsem odšpuntovala lavinu dalšího štěstíčka a pozitivních testů pro ostatní, kdo jsou na řadě.Hlavně aby miminko vydrželo a na ultrazvuku bude krásné srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.8.11 08:31

Ahojky holky :mavam: ,tak manžel už konečně v sobotu dodělal postýlku tak sem dávám pár fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.8.11 08:32

A ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.11 10:55

Ahoj Jani, moc pěkná, manžel je šikulka. Vidím, že barvičky pro Kamilku máte laděné do růžovo žluté.:-) My pro Kubíčka jsme zvolili oranžovo, zeleno - žlutou…taky sem zkusím nějakou fotečku pokojíčku dát. Doufám, že se Ti daří dobře, maminko, já jsem už ráda, že jsou ty vedra za námi, teď se fakt cítím podstatně lépe.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.8.11 11:20

Postýlka je překrásná :palec: :potlesk:

Ženy, už se Vám to blíží, moc se těším na fotečky Vašich mimísků.

Já si ještě chvíli počkám :dance: Zrovna včera jsem dobrala poslední Utrogestan, tak jen doufám, že mi tělo neprovede nějakou lumpárnu.

Musí být na EKG v těhu doporučení od obvoďáka? Já totiž žádného nemám… karta mi leží u dětské doktroky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.11 11:21

Holky, tak posílám také nějaké fotečky pro inspiraci. To je připravený pokojíček pro Kubíčka, postýlku a košík - ten modrý - montoval tatínek, včetně vymalování pokojíčku, ostatní výzdobu jsem zajišťovala já. Takže tady - až se narodí - bude náš malý andílek bydlet, spinkat a vyrůstat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.11 11:22

…a další fotečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.11 11:23

…a ještě jedna…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.