Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hmmm, tak s temi balicky se to ma pry tak, ze nezalezi na pojistovne, ale na tom, zda ma vas MUDr. spravne „sponzory“. Kazdopadne pry nemam veset hlavu - byla tam spis kupa letaku…
Ale kdo mi udelal velkou radost, tak to byl GLOBUS. Byla jsem tam nakupovat a na infu se me ptali jestli mam registraci do mimi klubu - tak jsem se zaregistrovala dostala jsem uplne uzasny darek - balicek od AVENT - cestovni lahvicku - airflex, prsni vlozky, dudlik, kelimky na mleko/pozdeji na prikrmy. Nadchli me ![]()
Chmeldi,
ten bazen Ti zavidim - ja jsem na umreni a bojim se jet nekam vykoupat
Doma mam 28,6 stupnu - silene
tak jsem alespon dneska sla pod stom k rece. Vane tam trochu vanek a je tam rozhodne vlhci vzduch.
Ahojky ![]()
tak jsem přežila dnešní cestu v šíleném vedru - doma máme naštěstí příjemný chládek
a mám dobré zprávy z vyšetření - mimíšek je v pořádku, už má 5cm
prosvětlení šíje se zdá ok.
Taky mi neměřili pánev. Možná už to poznají od oka a nebo to měří až v porodnici. ![]()
Dr. zanořila ultrazvuk a malej začal kopat nožkama a hooodně se mrskal
Tak mě podložily pánev a to už tolik neřádil - chudáčka zkrátka položily na lopatky ![]()
Fotku mám, ale není tak kvalitní jako ta v 11tt.
Dostala jsem dva pidi vzorky krémů proti striím. Taky jsem se těšila na těhubalíček, ale neva. Globus mám daleko… třeba ještě za 14dnů v Chomutově něco bude
ale spíš vezmu drogerie útokem na nějaké ty slevové kupónky ![]()
Mějte se krásně, vydržte ta vedra - za chvíli bude podzim a zima, tak budeme rády vzpomínat na léto ![]()
Stenatko - bojis se jet nekam vykoupat - do rybnika nebo na koupaliste?
Pritel ted pres tyden chodi na koupaliste a rikal ze je to hrozny - udela dve max. tri tempa a pak pred nej nekdo skoci bombu
takze se plavat neda a je to spis na utopeni.
Ja jsem teda plavec, ale s silenou fobii, takze do vody jdu jen s kruhem
A uz se tesim do kryteho bazenu - ted pres leto tam nikdo stejne nebude ![]()
Vesni,
plavani miluji. Dokonce jsem minuly rok chodila do reguleniho treninku abych se konecne naucila poradne plavat - ALE, tak nejak se ted bojim. Rybnik a reka odpada a na koupalistich uz taky konci sezona, takze o cistote vody, popr. o mnozstvi chemikalii si iluze nedelam. Radeji nic, nez ohrozit mimisko. Pokud budeme v poradku, tak bych rada chodila na tehu plavani - je to specialni bazen, kde maji vodu pro kojence - necisti to chlorem. Budu to muset zkratka do rijna vydrzet.
„Pro úpravu bazénové vody je použita úprava ozonem, který je mnohonásobně účinnějším dezinfekčním a oxidačním činidlem než chlor. Voda upravovaná ozonem je křišťálově čistá a dokonale ošetřená, je bez chlorového zápachu, bez patogenních mikroorganizmů nebo vedlejších produktů dezinfekčního procesu. Voda je tak zcela zdravotně nezávadná a neštípá děti do očí! Spotřeba chloračních přípravků se díky použití ozonu snižuje až o 85%!“
Tak jsem pátrala po plavání dětí (v Ústeckém kraji) a našla sem akorát něco v Mostě. Hm, ale jakou mají vodu nevím. Naštěstí je ještě čas, ale aspoň vím, že to nebude tak jednoduché.
Máte se? Já teda moc ne - lítá mi tlak kvůli tajfunu v USA, když se blíží bouřka k nám a ještě vím o každém silnějším otřesu na Chebsku
Ale jinak dobrý ![]()
Tak snad se máte lépe jak já, opatrujte se ![]()
Díky díky holky všem.Mám radost velikou a snad jsem odšpuntovala lavinu dalšího štěstíčka a pozitivních testů pro ostatní, kdo jsou na řadě.Hlavně aby miminko vydrželo a na ultrazvuku bude krásné srdíčko.
Ahojky holky
,tak manžel už konečně v sobotu dodělal postýlku tak sem dávám pár fotek.
Ahoj Jani, moc pěkná, manžel je šikulka. Vidím, že barvičky pro Kamilku máte laděné do růžovo žluté.:-) My pro Kubíčka jsme zvolili oranžovo, zeleno - žlutou…taky sem zkusím nějakou fotečku pokojíčku dát. Doufám, že se Ti daří dobře, maminko, já jsem už ráda, že jsou ty vedra za námi, teď se fakt cítím podstatně lépe.:-)
Postýlka je překrásná
![]()
Ženy, už se Vám to blíží, moc se těším na fotečky Vašich mimísků.
Já si ještě chvíli počkám
Zrovna včera jsem dobrala poslední Utrogestan, tak jen doufám, že mi tělo neprovede nějakou lumpárnu.
Musí být na EKG v těhu doporučení od obvoďáka? Já totiž žádného nemám… karta mi leží u dětské doktroky ![]()
Holky, tak posílám také nějaké fotečky pro inspiraci. To je připravený pokojíček pro Kubíčka, postýlku a košík - ten modrý - montoval tatínek, včetně vymalování pokojíčku, ostatní výzdobu jsem zajišťovala já. Takže tady - až se narodí - bude náš malý andílek bydlet, spinkat a vyrůstat.:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.