Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
29.8.11 11:24

…a poslední… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.8.11 11:27

Vesni, myslím, že na EKG by Ti doporučení mohl dát i gynekolog, protože v těhotenské průkazce na to kolonka je. Já u praktického lékaře na vyšetření byla, ale EKG mi nedělal, říkal, že je to zbytečné, že to stačí až v nemocnici před porodem v rámci vyšetření. Ale když tak se na to zeptej svého gynekologa, ten Ti určitě řekne více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.8.11 11:30

Ahojky Chmeldi,děkuji.No barvičky pro Kamilku ladíme spíš do žluto oranžova,ale jelikož sem už měla koupený růžový prostěradla tak sem povlečení sladila do žluto růžova,jinak nic růžovýho nemáme.Zavinovačku mám oranžovou a většinu oblečků žlutooranžových.Pokojíček budeme malovat taky na žlutooranžovo,ale ještě nevím kdy,protože má manžel stále na všechno času dost :cert: ,jak říká.Na těch fotkách je ještě všechno jen tak naskládané,ještě musí v práci vyrobit přebalovací pult a musíme to v pokojíčku všechno pěkně uspořádat.Ještěže už sou ty horka pryč.Od středy do včerejška sem byla u našich tak to bylo pro mě lepší vydržet než,abych byla zavřená v bytovce,to bych asi nedala.Jinak se máme s malou dobře,všechno je jak má být.Už se nám to pěkně krátí,že?Tak strašně rychle to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.8.11 11:36

Chmeldi,Kubík má moc krásný pokojíček.Taky má moc krásnou postýlku a vybavení.Já sem ani u své obvodní doktorky ještě nebyla.Ani neví,že sem těhotná.Nějak sem neviděla důvod tam chodit,když mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
29.8.11 14:26

nováček

Ahoj holky..

Doufám,že nevadí mé přidání k diskuzi..Jsem z brna je mi 22 let a zítra jdu na kliniku pro prášky a začíná mi to…asi se ptáte proč v tak mladém věku…je to kvůli příteli,kterému je 33let a spermiogram má velmi špatný.Doporučili nám,že když jsem tak mladá je větší pravděpodobnost,že se vše podaří na poprvé.Proto jsme do toho oba šli už teď.Snad vše zvládnu…musím se přiznat…mám hrozný strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
29.8.11 14:47
Romanet píše:
Ahoj holky..Doufám,že nevadí mé přidání k diskuzi..Jsem z brna je mi 22 let a zítra jdu na kliniku pro prášky a začíná mi to…asi se ptáte proč v tak mladém věku…je to kvůli příteli,kterému je 33let a spermiogram má velmi špatný.Doporučili nám,že když jsem tak mladá je větší pravděpodobnost,že se vše podaří na poprvé.Proto jsme do toho oba šli už teď.Snad vše zvládnu…musím se přiznat…mám hrozný strach :cry:

Ahojky, vítej a ničeho se neboj.Na začátku jsme se všechny bály a nakonec to není tak hrozné. Takže vy jdete asi rovnou do IVF, když má přítel špatný spermio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
29.8.11 15:29

ano jdeme rovnou…děkuji za povzbuzení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
29.8.11 16:01

Nevím jen jak to bude s neschopenkou.....jsem zdravotní sestra pracující ve službách na chirurgii takže poměrně psychicky a fyzicky náročné povolání…budu muset asi jít na PN dřív.....jak jste to měli vy?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
29.8.11 17:57
Romanet píše:
Nevím jen jak to bude s neschopenkou.....jsem zdravotní sestra pracující ve službách na chirurgii takže poměrně psychicky a fyzicky náročné povolání…budu muset asi jít na PN dřív.....jak jste to měli vy?? :nevim:

Já jsem chodila normálně do práce celou stimulaci až do punkce.V den punkce jsem si vzala PN, protože jednak mě bolelo bříško a navíc jsem měla být v klidu a nenachladnout,nechodit k nemocným a dávat na sebe pozor do transferu embryjka do bříška.A zatím ji stále mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
29.8.11 19:04

aha..no jenže já mám služby dané měsíc dopředu a ze dne na den ani v tomhle případě mi nikdo PN nedá :-? tak uvidíme jak se domluvím…ve středu jdu na kliniku pro léky a injekce tak mi to začne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
29.8.11 19:12

Tak to si raději asi vezmi nebo nahlaš PN dřív.Mě ji nabízeli už od 1.UTZ ale já ji zatím nechtěla…Vzala jsem si ji až opravdu od té punkce.Byla jsem pak vážně ráda že ji mám.Tělo si odpočinulo po punkci, nabrala jsem síly před ET a hlavně jsem věděla, že v klidu doma bez stresu nenastydnu ani nic nechytím a nic transfer neohrozí.Já mám práci zase hodně venku a není to vždycky krásné počasí, často leje, je zima, mrzne, je vichr…takže jsem doma i teď po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
29.8.11 19:26

určitě si tu PN domluvím dřív už kvůli tomu,že jsem v nemocnici mezi bakteriemi každý den…děkuji moc za každou radu určitě v průběhu stimlace se budu ptát každá rada od vás od zkušenějších je pro mě nad zlato :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
29.8.11 19:37
Romanet píše:
určitě si tu PN domluvím dřív už kvůli tomu,že jsem v nemocnici mezi bakteriemi každý den…děkuji moc za každou radu určitě v průběhu stimlace se budu ptát každá rada od vás od zkušenějších je pro mě nad zlato :-)

No to ano.Tam bys mohla leccos snadno chytit a to hlavně v začátku těhu není zrovna ideální. :palec: Klidně se ptej, co budeme tady vědět, tak ti rády zodpovíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.8.11 19:34

Ahojte ženy :-)
Vítej Romanet :kytka: . Přesně jak říká Allora, co budeme vědět, poradíme :-)
Chmeldi, Jani - krásné pokojíčky máte :-) to se bude mimískům spinkat a hrát si jedna radost.
Příští týden jdu na kontrolu ke své doktorce a na výzvědy co a jak s námi bude dál. Na další pokus zatím nejsou korunky, tak budeme doufat, že se mezitím zadaří přirozeně.
Užijte poslední prázdninový den :-) Nás teď čeká nová etapa, Eliška jde do školky, tak doufám, že to zvládneme na 1.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.8.11 20:04

Děkuji za hezké přivítání :dance: ptát se určitě budu!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.