Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
Allorko - jakpak Ti je? Chodis do prace, nebo jsi doma?
Jana a Chmelda
Klobouk dolu mamky, mate to pro sve drobecky moc hezky zarizene. A jak se tatinci cini - to je hezke ![]()
Romanet
Vitej u nas - neboj tady Te neodsoudime - za co? Ze byste chteli mit miminko? Budeme Ti drzet pesticky ![]()
Neschopenka - me osobne ji nabidli na prvnim kontrolnim UZ - cca 5 dnu pred OPU(odber vajicek). Ale myslim si, ze to nebude vzhledem k Tve profesi problem dat Ti ji od zacatku stimulace - od prvni injekce. Zeptej se - v Unice jsou hrozne mili, urcite Ti poradi.
Stenatko02 píše:
Ahojky holky,Allorko - jakpak Ti je? Chodis do prace, nebo jsi doma?
Jana a Chmelda
Klobouk dolu mamky, mate to pro sve drobecky moc hezky zarizene. A jak se tatinci cini - to je hezkeRomanet
Neschopenka - me osobne ji nabidli na prvnim kontrolnim UZ - cca 5 dnu pred OPU(odber vajicek). Ale myslim si, ze to nebude vzhledem k Tve profesi problem dat Ti ji od zacatku stimulace - od prvni injekce. Zeptej se - v Unice jsou hrozne mili, urcite Ti poradi.
Vitej u nas - neboj tady Te neodsoudime - za co? Ze byste chteli mit miminko? Budeme Ti drzet pesticky
Ahojky, jojo jsem doma.Mě ji v Unice nabídli taky od 1.UTZ, ale vzala jsem si ji až od punkce.A byla jsem ráda že ji mám…
V UNICE jsou bezvadní.Strašně hodní. Moc se těším na UTZ a zároveň bojím aby bylo srdíčko a vše v pořádku.Vůbec mi to teď neutíká. ![]()
Stenatko děkuji
jj zeptám se určitě se nějak domluvím v unice.Dneska jsem tam byla na odběrech a zatím pro prášky…stimulaci mám na 15.9. začátek
Allorko přeji hodně štěstíčka určitě vše dobře dopadne.
![]()
Jani,Chmeldi-pokojicky jsou mooooc hezke,proste uzasne mimiskum se tam bude libit
Taky by se mi tam libilo v takovych krasnych pokojickach ![]()
Sanovecko porad jsem na vazkach jestli ted nebo za mesic,vubec nevim,taky se bojim,ze to zas nevyjde,porad ve mne hloda cervicek
kazdym dnem bych mela dostat MS.Drzim palecky at se to podari prirozene
![]()
Romanet vitej ![]()
At premyslim,tak premyslim ale me se na neschopenku vubec neptali jestli ji chci,ale urcite si ji vezmi,kdyz tak si o ni rekni sama,ja to neudelal a chodila do prace a jak mi bylo zle po OPU.Hodne stesti a drzim palecky ![]()
Hezky zbytek dne ![]()
Romanet, vítej mezi námi
klidně se boj, ale my tě v tom nenecháme
Pokud jsi pročetla naši diskuzy, tak vidíš, že jsme tu skvělá parta a držíme si pěsti navzájem
A jsme tu vlastně už všichni mazáci, takže zkušeností máme dost.
Chmeldi, pokojíček pro Kubíka je parádní. Mě zaujal hlavně Krtek ![]()
Sanovecko „tfuj“ Sisinko „tfuj“
pusílám těhu plivanec ![]()
Já se tak těším, až budu moct namalovat svýmu prckovi nějaký ten obrázek na stěnu
A snad to vyjde, že příští týden pojedu za přítelem, tak ho třeba „nakazím“ a už něco koupíme pro mimíska.
Akorát mám už celý týden noční můry ohledně nemocnice - pořád krvácím a volám si záchranku. No jsem prostě vyjukaná z toho, že to může kdykoliv přijít. Paní, co ležela se mnou na pokoji, tak je od včerejška zase v nemocnici, chuděra ![]()
Holky moc děkuji jste opravdu hodné
jj neschopenku si vyřídím hned od začátku jelikož nám tedka ze stěru na odd vyšly pozitivně nějaké bakterie takže rychle odsud pryč ![]()
Vesni mooooc dekuji za tehu plivanec
Hlavne se Vesni nestresuj s tema nocnima murama bude to dobry,mysli na mimiska
,,nocni mury pryc od Vesny''snad to pomuze ![]()
Dnes mame vyroci svatby 6let,hrozne to leti,bohuzel manzel odjel do prace a prijede az zitra,tak si to vynahradime a oslavime jindy ![]()
Preji vsem krasny vikend opatrujte se ![]()
Jo jeste,Sanovecko co ve skolce jak jste dopadli,libi se Elisce?
Sisi
moc děkuji. Můry už trochu přešly, tak snad dobrý.
Dnes se mi zdálo jak jsem pořád přebalovala a kojila, pořád dokola
takový rozkošný mimčo ![]()
Zítra přijede miláček, ve St se půjde zapsat na magisterské studium a pak pojedeme spolu na druhý konec republiky - vlakem, to říkal Dr., že by mělo být v pohodě.
Jo a paní už dnes pustili z nemocnice, tak mám radost jako kdybych to byla já.
Vesni to je dobre ze uz je to lepsi,radsi at se ti zda o kojeni a prebalovani,nez o nemocnici
drzim palecky at se vylet podari a poradne si to uzijte i s milacek ![]()
Hezky vecer ![]()
Ahojte.
Vesni, diky za těhu plivanec
doufam, ze pomuze.
Sissinko, dekuji za optani, ve skolce to zatim mame hlavne po ranu slozite… prvni den sla nadsene a nechtela jit odpoledne domu, ale ted posledni dva dny jde nadsene do skolky, prevlece se a chytne se me jako kliste, ze chce jit domu za babickou… tak rano prochazime slzavym udolim
… ale po obede, kdyz si pro ni prijdu, tak uz je v pohode… holt tedka ty zacatky musime vydrzet a nepovolit…
Jinak zitra jdu na kontrolu ke sve dr. Jsem zvedava, jak manzelovi vysly vsechny ty testy, co mu po tom neuspechu delali… a snad se naskytne alespon mala nadeje, ze to pujde i bez druheho IVF.
Kazdy den myslim na to co by kdyby… tchan mi jeste tak nenapadne naznacuje, ze uz by Eliska potrebovala sourozence a porad nemuze pochopit, ze to nejni jen tak
… holt ti zaryte verici si myslim ze to nepochopi (tim se nechci nikoho vericiho dotknout), ale ceho je moc, toho je prilis…
Za ctrnact dni ma termin porodu kamaradka, tak taky netrpelive cekam, kdy mi zazvoni telefon, ze uz je Miki na svete
Tak budu jezdit chovat a rozmazlovat alespon tam ![]()
Mejte vsechny krasny, dnes uz konecne trochu chladnejsi, den. ![]()
Tak jsme se rozhodli,ze si to o mesic prodlouzime,pockame si na rijnove MS.Mame toho nejak hodne,delaji nam fasadu na baracku a manzel jezdi na par dni pryc,takze by mi nemohl pichat injekce a sama do zadnice bych to nezvladla
Tak pockame az se ten frmol trochu uklidni. ![]()
Sanovecko to bude dobre Eliska to zvladne,jak rikas to jsou ty zacatky drzim pesticky
Eliska mi pripomina me rano me neohla mamka dostat do skolky a odpoledne zas ze skolky ![]()
Vsichni se opatrujte a davejte na sebe pozor,jinak preji hezky vikend ![]()
ahojky! Zdravím všechny z Loun
cestu sem jsem zvládla v pohodě, včera jsem celý den prospala - holt mě to unavilo. Ale bříško v pohodě, mimísek taky. Večer jdeme do divadla, joo, konečně nějaká kultura ![]()
Je možné že už cítím pohyby? Když usínám, tak mě v břiše cosik „probíhá“, ale nevím jestli to není jen střevo
a pak mi na chvíli ztvrdne podbřišek. Ale jen jednou, asi kdyby to bylo víckrát, tak to není moc dobrý že?
Sissi
frmol je nej na mimiska, do října je času
![]()
Sanovecko
tak jak to vypadá? Určitě máte aspoň nějakou naději a vše dobře dopadne.
Stenatko, co dnešní kontrola, všechno v pořádku?
Chmeldi, Jani jakpak se máte?
mějte se všechny moc krásně a užijte si víkend ![]()
Ahoj Vesni, ahoj holky. Tak my jsme v pořádku, ve středu jsme byli na kontrole, na monitoru, a vše je OK, jen mi pan doktor říkal, že to vypadá, že malému se na svět bude chtít asi chvíli dřív, než toho 3.10., tak ať jsme v pohotovosti. Tak už jsem si raději sbalila tašku a jsme v očekávání. Sice každý večer domlouváme Kubíkovi, aby tam ještě zůstal, že má ještě časík, ale pokud to bude kluk zvědavý po mamince, tak nevím, nevím.
Další kontrolu máme příští týden ve středu a pak uvidím, jestli už mě pan doktor pošle na další kontroly do porodnice, nebo u sebe. Jinak Vesni, myslím, že pohyby to ještě nebudou, ty bys měla cítít - pokud jsi prvorodička - tak od 20.-21.týdne, je to nejdřív takové šimrání, jako když Tě zevnitř lechtají motýlí křídla. Ale každá to máme jinak. Všechny vás moc zdravím, opatrujte se a dejte vědět, jak se vám všem daří. Papa a hezký nadcházející víkend. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.