Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chmeldi, jenom 7kg - tak to je parada
ja mam nahore oproti normalni vaze 8kg a to jsem teprve v 7 tydnu. Bohuzel jsem si totiz zvrtla kotnik a chodila skoro mesic o berlich - tak jsem jen pekne papala a bez pohybu kynula - ted je to od toho 6 tydne s papanim horsi
a tak se musim vylozene premlouvat - ale co se tyce zasob, tak jsem predzasobena ![]()
Allora píše:
Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám!
Allorko, neboj - bojovnicci to vydrzi a urcite zbydou i mrazacci
Budu Ti drzet pesticky. Na ET byva obcas takova starsi blondyna - ne moc prijemna sestra - tak si to nenech pokazit - skoda ze na sale pri ET nemaji ty uzasne slunickove sestricky…
Stenatko02 píše:Allora píše:Allorko, neboj - bojovnicci to vydrzi a urcite zbydou i mrazacci
Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám!Budu Ti drzet pesticky. Na ET byva obcas takova starsi blondyna - ne moc prijemna sestra - tak si to nenech pokazit - skoda ze na sale pri ET nemaji ty uzasne slunickove sestricky…
Ahoj „Štěňátko“ gratuluju k úžasné zprávě- k miminku a je náááádhera, že se vám to povedlo přirozeně. ![]()
Jinak tu sestřičku už jsem tam potkala.
A je pravda, že je taková vrrrrr. Ostatní jsou prostě jedním slovem sluníčka.Přesně jak jsi napsala. ![]()
Allora píše:Stenatko02 píše:Ahoj „Štěňátko“ gratuluju k úžasné zprávě- k miminku a je náááádhera, že se vám to povedlo přirozeně.Allora píše:Allorko, neboj - bojovnicci to vydrzi a urcite zbydou i mrazacci
Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám!Budu Ti drzet pesticky. Na ET byva obcas takova starsi blondyna - ne moc prijemna sestra - tak si to nenech pokazit - skoda ze na sale pri ET nemaji ty uzasne slunickove sestricky…
Jinak tu sestřičku už jsem tam potkala.A je pravda, že je taková vrrrrr. Ostatní jsou prostě jedním slovem sluníčka.Přesně jak jsi napsala.
Allorko, dekujeme - jsme s manzelem jak ve snu
zacatek sice moc slavny nebyl - trochu jsem spinila a tak si me radeji nechali v nemocnici, kdyz slyseli, ze jsem po neuspesnem IVF a ted prirozene, tak tomu ani verit nechteli. Ty hodnoty na spermiu byly fakt hrozne. Ale kamaradka taky otehotnela prirozene - po 3 neuspesnych IVF to vzdali a ona byla za 4 mesice tehu ![]()
Ahojky
Stenatko, to jsou uzasne zpravy
Moc moc gratuluju k mimiskovi.
a drzim
at je vsechno v poradku.
Taky porad doufam v zazrak, ze se to povede prirozene.
Alorro, tak co transfer? Vsechno v poradku? Byli i mrazacci?
Mejte vsechny krasnou nedeli… snad uz dnes konecne nebude prset.
![]()
Holky, tak já už mám transfer za sebou a mám i mrazáčky. Nakonec to včera ještě 4 bobci vzdali, tak jich zbylo 5. Jedno ve stádiu hatchované blastocysty, jedno ve stádiu expandující blastocysty a zbytek prvotní blastocysty. Tak teď už aby se tam mimi zahnízdilo a pěkně uvelebilo. ![]()
Stenatko
To je prostě paráda. Můžeš být inspirací pro všechny, kterým IVF nevyšlo, že tělo si někdy může samo říct, já už chci a lup a mimi se chytne. ![]()
Ahojky holky,Štěnátko tak to je úžasná zpráva,moooooc gratuluju
.Já sem zatím taky přibrala jen 5 kg tak je to taky v pohodě.
Alloro gratuluji k transferu a k mrazáčkům,ted at se mimísek pěkně uhnizduje.
A co Vesna dlouho tady nebyla.
Děkuju Jani, doufám, že už se vrtá a že mu tam bude dobře. Moc si to přeju. ![]()
Taky jsem na Vesnu včera myslela
Snad je všechno v pořádku.
Ahoj holky, všechny vás zdravím a jsem ráda, že tady čtu takové pozitivní zprávy. Moc gratuluji Štěňátku a Allorce držím pěsti, ať se bobíšci zakousnou a vůbec nepustí. Jani, doufám, že se Ti daří dobře a že jste i s miminkem v pořádku. Vidím, že se Ti to taky krátí, kdy máš TP? Všechny se moc opatrujte a doufám, že těch dobrých zpráv tady bude jen a jen přibývat.
Přeji pěkný den všem. Papa. ![]()
Stenatko02 píše:Štěňátko, veliké gratulace
Ahoj holky,omlouvam se za svou delsi nepritomnost - ale bohuzel jsem si musela polezet v nemocnici
Mam pro vas vsechny novinku - nekdo nas tam nahore ma rad a po 15 mesich snazeni a jednom nepodarenem IVF nam nadelil mimiska
Chmeldi, Vesni - mockrat vam obema dekuji za tehu plivanec - ten urcite taky pomohl…Prirozene - nejak tomu nemuzeme s manzelem porad verit - to asi ten vzdousek na Vysocine. Ted uz jsme snad oba v poradku - srdicko nam busi, takze jen odpocivat a spat a spat
Ahojky Chmeldi,jo jo máme se dobře,malá je už pěknej divoch,pořád kope a hlavně,když si s ní povídám.TP mám 26.10. tak se mi to už taky krátí,už se moooc těším jak na porod tak až budu držet malou v náručí.Ted už jen přemýšlím co ještě musím dokoupit pro malou,teda už skoro všechno mám,ale ještě bych potřebovala nějaké oblečení.Manžel dělal sám s bratránkem postýlku tak tady dám její fotky i když zatím ještě není úplně dodělaná,ještě se musí nalakovat a dodělat pár detailů.Kočárek už mám taky vybraný v obchodě tak ho půjdem za chvíly zamluvit.A jak se daří vám?Četla sem,že jsi taky nějak moc nepřibrala tak to máš dobrý.Já si myslím,že už taky nějak moc nepřiberu,no uvidíme
.
ahoj holky těhulky,moc gratuluju k dalším zahnízdění a těhulkám kilům navíc ![]()
já už se pomalu dávám do kupy, pořád držím dietu do 29.září a pak už snad začnu normálně jíst!!!taky už pomalu začínám přemýšlet co dál. Mluvila jsem po telefonu s doktorem, že zkusíme ten ´kryoembryotransfer na malých dávkách hormonů, ale mám hrozný strach.No uvidíme, ještě času dost, ale jak je člověku líp a líp, tak už přemýšlí co bude!!!
mějte se krásně a taky mě zajímá co Vesna, jak se jí daří.papa
Ahoj holky,
mockrat vam vsem dekuji za gratulace.
Vsem tehulkam preji prijemne tehulkovani a hlavne klidecek a pohodu ![]()
Allorko, no vidis, tak zbylo i na mrazacky - jen ted bud pekne v klidu a odpocivej - nech je hezky uhnizdit ![]()
Sanovecko, nejsem si jista - ale vy jste taky meli spatny spermiogram? My nesetli - koupili jsme PROFERTIL, manzel zacal vic sportovat a vic se o sebe starat, trochu zhubl a snazil se vyhybat takovym tem typickym pitkam - spis jen sem tam nejake pivko s kamarady a ja jsem mu delala zdrave svacinky
taky jsme se dali na cestovani a odpocivali nevim jestli TOHLE zabralo - ale za zkousku to stoji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.