Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
13.8.11 20:03

Chmeldi, jenom 7kg - tak to je parada :-) ja mam nahore oproti normalni vaze 8kg a to jsem teprve v 7 tydnu. Bohuzel jsem si totiz zvrtla kotnik a chodila skoro mesic o berlich - tak jsem jen pekne papala a bez pohybu kynula - ted je to od toho 6 tydne s papanim horsi :poblion: a tak se musim vylozene premlouvat - ale co se tyce zasob, tak jsem predzasobena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 20:09
Allora píše:
Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám! :wink:

Allorko, neboj - bojovnicci to vydrzi a urcite zbydou i mrazacci :-) Budu Ti drzet pesticky. Na ET byva obcas takova starsi blondyna - ne moc prijemna sestra - tak si to nenech pokazit - skoda ze na sale pri ET nemaji ty uzasne slunickove sestricky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
13.8.11 21:12
Stenatko02 píše:
Allora píše:
Ahojda holky, přeju hezký den. Tak dnes nám dvě vajíčka odešla.Ale pořád máme krásných 10 bobečků, tak snad to zvládnou. Zítra už nám zavolají sami z kliniky a v neděli transfer-doufám! :wink:
Allorko, neboj - bojovnicci to vydrzi a urcite zbydou i mrazacci :-) Budu Ti drzet pesticky. Na ET byva obcas takova starsi blondyna - ne moc prijemna sestra - tak si to nenech pokazit - skoda ze na sale pri ET nemaji ty uzasne slunickove sestricky…

Ahoj „Štěňátko“ gratuluju k úžasné zprávě- k miminku a je náááádhera, že se vám to povedlo přirozeně. :dance:
Jinak tu sestřičku už jsem tam potkala. :wink: A je pravda, že je taková vrrrrr. Ostatní jsou prostě jedním slovem sluníčka.Přesně jak jsi napsala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 21:54
Allora píše:
Stenatko02 píše:
Allora píše:
Ahoj „Štěňátko“ gratuluju k úžasné zprávě- k miminku a je náááádhera, že se vám to povedlo přirozeně. :dance:
Jinak tu sestřičku už jsem tam potkala. :wink: A je pravda, že je taková vrrrrr. Ostatní jsou prostě jedním slovem sluníčka.Přesně jak jsi napsala. :palec:

Allorko, dekujeme - jsme s manzelem jak ve snu :-) zacatek sice moc slavny nebyl - trochu jsem spinila a tak si me radeji nechali v nemocnici, kdyz slyseli, ze jsem po neuspesnem IVF a ted prirozene, tak tomu ani verit nechteli. Ty hodnoty na spermiu byly fakt hrozne. Ale kamaradka taky otehotnela prirozene - po 3 neuspesnych IVF to vzdali a ona byla za 4 mesice tehu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.8.11 11:10

Ahojky
Stenatko, to jsou uzasne zpravy :-) Moc moc gratuluju k mimiskovi. :kytka: a drzim :palec: :palec: at je vsechno v poradku.
Taky porad doufam v zazrak, ze se to povede prirozene.
Alorro, tak co transfer? Vsechno v poradku? Byli i mrazacci?
Mejte vsechny krasnou nedeli… snad uz dnes konecne nebude prset.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
14.8.11 14:20

Holky, tak já už mám transfer za sebou a mám i mrazáčky. Nakonec to včera ještě 4 bobci vzdali, tak jich zbylo 5. Jedno ve stádiu hatchované blastocysty, jedno ve stádiu expandující blastocysty a zbytek prvotní blastocysty. Tak teď už aby se tam mimi zahnízdilo a pěkně uvelebilo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
14.8.11 14:42

Stenatko

To je prostě paráda. Můžeš být inspirací pro všechny, kterým IVF nevyšlo, že tělo si někdy může samo říct, já už chci a lup a mimi se chytne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.8.11 05:10

Ahojky holky,Štěnátko tak to je úžasná zpráva,moooooc gratuluju :kytka: .Já sem zatím taky přibrala jen 5 kg tak je to taky v pohodě.
Alloro gratuluji k transferu a k mrazáčkům,ted at se mimísek pěkně uhnizduje.
A co Vesna dlouho tady nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.8.11 08:24

Děkuju Jani, doufám, že už se vrtá a že mu tam bude dobře. Moc si to přeju. :srdce:
Taky jsem na Vesnu včera myslela :think: Snad je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.8.11 10:01

Ahoj holky, všechny vás zdravím a jsem ráda, že tady čtu takové pozitivní zprávy. Moc gratuluji Štěňátku a Allorce držím pěsti, ať se bobíšci zakousnou a vůbec nepustí. Jani, doufám, že se Ti daří dobře a že jste i s miminkem v pořádku. Vidím, že se Ti to taky krátí, kdy máš TP? Všechny se moc opatrujte a doufám, že těch dobrých zpráv tady bude jen a jen přibývat.
Přeji pěkný den všem. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
15.8.11 11:04
Stenatko02 píše:
Ahoj holky,

omlouvam se za svou delsi nepritomnost - ale bohuzel jsem si musela polezet v nemocnici :-(

Mam pro vas vsechny novinku - nekdo nas tam nahore ma rad a po 15 mesich snazeni a jednom nepodarenem IVF nam nadelil mimiska :-) Prirozene - nejak tomu nemuzeme s manzelem porad verit - to asi ten vzdousek na Vysocine. Ted uz jsme snad oba v poradku - srdicko nam busi, takze jen odpocivat a spat a spat :dance:

Chmeldi, Vesni - mockrat vam obema dekuji za tehu plivanec - ten urcite taky pomohl…
Štěňátko, veliké gratulace :kytka: a hodně štěstí, ať jste zdraví a všechno je v pořádku :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.8.11 11:08

Ahojky Chmeldi,jo jo máme se dobře,malá je už pěknej divoch,pořád kope a hlavně,když si s ní povídám.TP mám 26.10. tak se mi to už taky krátí,už se moooc těším jak na porod tak až budu držet malou v náručí.Ted už jen přemýšlím co ještě musím dokoupit pro malou,teda už skoro všechno mám,ale ještě bych potřebovala nějaké oblečení.Manžel dělal sám s bratránkem postýlku tak tady dám její fotky i když zatím ještě není úplně dodělaná,ještě se musí nalakovat a dodělat pár detailů.Kočárek už mám taky vybraný v obchodě tak ho půjdem za chvíly zamluvit.A jak se daří vám?Četla sem,že jsi taky nějak moc nepřibrala tak to máš dobrý.Já si myslím,že už taky nějak moc nepřiberu,no uvidíme :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.8.11 11:09

A ještě jedna fotečka postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
15.8.11 12:32

ahoj holky těhulky,moc gratuluju k dalším zahnízdění a těhulkám kilům navíc :-)
já už se pomalu dávám do kupy, pořád držím dietu do 29.září a pak už snad začnu normálně jíst!!!taky už pomalu začínám přemýšlet co dál. Mluvila jsem po telefonu s doktorem, že zkusíme ten ´kryoembryotransfer na malých dávkách hormonů, ale mám hrozný strach.No uvidíme, ještě času dost, ale jak je člověku líp a líp, tak už přemýšlí co bude!!!
mějte se krásně a taky mě zajímá co Vesna, jak se jí daří.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.8.11 15:45

Ahoj holky,

mockrat vam vsem dekuji za gratulace.

Vsem tehulkam preji prijemne tehulkovani a hlavne klidecek a pohodu :-)

Allorko, no vidis, tak zbylo i na mrazacky - jen ted bud pekne v klidu a odpocivej - nech je hezky uhnizdit :-)

Sanovecko, nejsem si jista - ale vy jste taky meli spatny spermiogram? My nesetli - koupili jsme PROFERTIL, manzel zacal vic sportovat a vic se o sebe starat, trochu zhubl a snazil se vyhybat takovym tem typickym pitkam - spis jen sem tam nejake pivko s kamarady a ja jsem mu delala zdrave svacinky :-) taky jsme se dali na cestovani a odpocivali nevim jestli TOHLE zabralo - ale za zkousku to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.