Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
15.8.11 16:02

Snažím se. Jsem doma a regulérně se flákám a hlídám si OHSS. Teď 4-6 dní po transferu prý nejkritičtější doba na to.Tak snad se mi tahle libůstka vyhne.Mám na to predispozice, že jsem měla hodně vajuch a tak mám dost zvětšené vaječníky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.8.11 11:56

Ahojte holky :-)
Alloro, drzim pesti, at se u tebe mimiskovi moc a moc libi :-) a at je vsechno v poradku.
Jani, mate moooc krasnou postylku, to se bude Kamilce pekne spinkat, kdyz je vlastnorucne vyrobena s takovou laskou a peclivosti :-)
Stenatko, děkuju za rady. Taky mame spatny spermiogram a ja navic nemivam ovulaci, takze prirozene poceti by byl v nasem pripade fakticky zazrak. Na druhy pokus IVF si jeste nejakou dobu pockame… az nasetrime…
Mate pravdu, ze uz tu Vesna dlouho nebyla. Myslim posledni prispevek mela, ze ma jit na kontrolu s mimiskem, tak doufejme, ze je vsechno v poradku a uziva si nekde dovolenou.
Mejte krasny snad uz konecne trochu letni den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.8.11 18:32

Ahojky holky

To jsou paradni novinky :-)

Stenatko velka gratulace k miminku :kytka:

Allorko drzim palecky at je vse v poradku a pekne se uhnizduje :-) To je parad ze zbyly i do mrazacku :-D

Jani postylka je moc hezka to se bude Kamilce hezky spinkat :-D

Taky doufam,ze je u Vesny vse v poradku :think:

Mejte se vsechny moc hezky :mavam: a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
18.8.11 13:56

Už jsem zpátky :)

Ahooooooooooooooooooooooooooj ženy! Mě se tááááááák moooooc po Vás stýskalo :hug: :hug: koukám, že budu muset přečíst tři stránky co jsem tu nebyla.

Napíšu co se se mnou dělo jen v rychlosti, musím jít ležet (už zase :lol: ).
Místo abych jela v út do Brna na kontrolu :srdce: , tak jsem v Po večer začala světle krvácet. Tak jsem si až do dnešního rána poležela v Třebíči v nemocnici (24dnů).
Mimíšek je ok, roste neuvěřitelně rychle, šikulka naše nejdražší :dance: Až mi bude líp, tak sem vložím fotky - mám zdokumentován jeho růst od 7+5tt do 11tt :mrgreen:
Mějte se moc krásně :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
18.8.11 14:17

No hurá Vesni, už jsem si říkala co s tebou je. :mavam: Tak to sis hezky teda poležela v nemocnici, ale hlavně že je všechno v pořádku a že je všechno jak má být. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 12:06

Vesni,

jsem moc rada, ze uz jste v poradku. Ja si polezela sice jen 5 dnu - ale taky zadny med :-( No hlavne na sebe davej pozor. Drzim pesticky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.8.11 16:50

Vesni, taky jsem ráda, že jste oba i s malým v pořádku, hlavně odpočívej a buď v klidu a v pohodě, to je pro vás pro oba teď nejdůležitější. Myslíme na vás. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.8.11 18:53

Porucha zkapalnění spermatu

Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás zkušenosti s poruchou zkapalnění spermatu. Manželovi to vyšlo na spermiogramu v Repromedě a lékař mu doporučil používat ACC long. Všechny ostatní hodnoty byly v pořádku. Ale pravděpodobnost přirozeného oplození kvůli té poruše je 0 procent. :-( Nevíte, jestli to ACC long někomu zabralo a za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
20.8.11 14:34

Tak jsem tu. Psala jsem a psala… až jsem se rozhodla, že to množství textu vyjde jako deníček (snad ztíra). Budou u něj i fotečky kulihráška.

Štěňátko :hug: to je úžasný, moc gratuluji :potlesk: :dance: Kdepak jste na Vysočině byli?)

Alloro, kdypak testuješ? Moc držím pěsti a doufám, že se zadaří. Vrrr sestřička má holt nálady. Ale zažila jsem ji usměvavou a při 1. transferu mě držela za ruku :wink: :oops:

Chmeldi, Kubíček krásně roste :dance: Však už se taky blíží čas, kdy vykoukne na svět. :dance: Taky mám železo-ale způsobuje to zácpu, tak si přes noc namáčím sušené švestky a ráno je sním a vodu vypiju a chodím na Wc pěkně :palec: :wink:

Jani, postýlka je opravdu nádherná :palec: Ještě dva měsíce a bude v ní i Klárinka, určitě se jí v ní budou zdát jen ty nejkrásnější sny.

Když už jste nakously tu váhu… Já přibrala během pobytu v nemocnici 3kg! S kolegyní, která tam ležela, tak byla o 4týdny dál a měly jsme stejně veliké bříško 8-o Ale dr. říkal, že mimi je jen kousek v podbřišku. Takže to co mám je špek :mrgreen: a myslím si, že mi zůstal po těch injekcích. Když jsem odjížděla z nemocnice, tak jsem nemohla dopnout knoflík u kalhot (zapínání na boku) :wink: Jediné kalhoty, které by byly volné :twisted:

Musím se zeptat - co prsa, nebolí vás? Já to ani nepozoruji, ale rostou. Už jsem přešla z A do B! Tak jsem dorostla do všech podprsenek, které mi byly aličko větší. Stejně je nej sportovní bez kostic.

A ještě něco :oops: potřebovala bych poradit co na hemeroidy-jestli jste je měly? K dr. jdu až ve středu.

Mějte se krááásně a opatrujte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.8.11 09:57

Ahoj Vesni, tak jsem si přečetla Tvůj deníček a musím říct, že jsi holka statečná a malý je velký bojovník. Moc na Tebe myslíme, hlavně odpočívej a šetři se a na kila nahoře se úplně vykašli, to teď není vůbec důležité a navíc po porodu půjdou dolů sama, uvidíš.:-) Moc na Tebe myslíme a i s naším zázrakem v bříšku Tebe i Tvého bojovníčka zdravíme, hlavně ať hezky rostete a prospíváte. Opatruj se a buď hlavně v klidu. Papa. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.8.11 11:55

Holky, něco vám sem šoupnu :mrgreen: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.8.11 12:21

Allorko,mooooooooc gratuluju,je to nádhera :dance: :dance: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.8.11 12:49
JanaV píše:
Allorko,mooooooooc gratuluju,je to nádhera :dance: :dance: :dance: .

Jani díííííky jsem z toho celá štěstím bez sebe. :dance: Snad bude všechno v pořádku a čárka bude sílit do krásné dálnice. :srdce: Jak se daří tobě těhulko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.8.11 12:59

Určitě bude sílit :palec: a všechno bude v pořádku :hug: .My se máme dobře až na to vedro tedka,ale dá se to pořád přežít.Malá už má sílu kope čím dál víc a někdy to už trošku zabolí,ale je to krásný pocit.Ve středu jdem na kontrolu tak se dozvím jak je už malá velká a kolik váží tak se už těším až ji zase uvidím.V sobotu bude manžel dodělávat postýlku tak se už těším až ji budu mít doma.A dnes nebo zítra by mi měl dojít balík s věcma pro Kamilku tak se na něj už taky těším.Já už se ted těším na všechno :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.8.11 13:25

Věřím, však to máš už skoro za pár… Postýlka pro Kamilku je moc krásná. Já taky doufám, že to bude holčička ale po všech těch peripetiích budu ráda za cokoli, hlavně ať je malé zdravé.
Hrozně se těším, až budeme nakupovat věcičky pro miminko. Ale ještě nebudu spěchat. Počkám si na srdíčko než koupím první věc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.