Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
12.9.11 09:27

Ahojky holky :mavam:
Vesni my se máme taky dobře,na kontrolu jdem až příští pondělí tak se už nemůžu dočkat.Pořád chodím na kontroly jednou za měsíc tak se mi to vždycky zdá strašně dlouhá doba tak doufám,že už ted budu chodit častěji.Já ještě pro sebe a do porodnice nemám nakoupený nic tak to musím ted všechno dohnat.At sem potom už v klidu a mám vše nachystaný.Jenom přece to strašně rychle utíká a za chvilku budu mít konečně Kamilku u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.9.11 12:00

Ahoj ženy,
tak mám od včera píchání v boku-spíše pod žebry. Děsila jsem se co to může být, až na emiminu jsem se dočetla že se mi natahují vazy. Jooj netušila jsem kolik toho v těle mám :think: Sice jsem vypozorovala že to píšou ženy až po 20tt, ale hubenější to můžou cítit více.
Dnes mám od rána teplotu-sice „jen“ 36,9, ale normálně mám jen 36,2 takže na mě je to hodně. Tak ležím, akorát chodím na Wc a vařím si čaj. Ještě že mám navařeno ze včera.

Chmeldi - tak motylky v brise jeste nemam :wink: Zitra mate kontrolu, tak at je vse ok.

Allorko, vše v pořádku?

Jani, to bude prijemne nakupovani :wink:

mejte se vsecny krasne, padim do pelechu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.9.11 12:52

Ahoj holky,

chtela bych Vas poprosit o radu - mame jit na 1.trimestralni screening - bohuzel se setricka spletla a objednala me BLBE - celou dobu jsem ji duverovala ze vi co dela. Podle UZ z patku jsme uz o 5 dni vetsi :-( tak jsem tam volala jeste jednou - no samozrejme, ze by to bylo uz pozde… A to jsem to objednavala uz pred mesicem. Nejvic me mrzi, ze jsem chtela k MUDr. Vlasinovi a bohuzel ted chytnu nejspis nejakou kravu… Jsem z toho strasne zklamana a premyslim jestli na to vubec jit. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.9.11 12:58

Chmeldi, neboj, to bude dobry - myslim si, ze Kubik u Tebe v brisku prece jen jeste nejaky ten tyden pobude - drzim pesti :kytka:

Jani, utika to hrozne… ale uprimne Ti zavidim… taky bych uz chtela mit vsechno za sebou - nejhorsi je ta nejistota jestli je vsechno ok

Vesni, v tehu mas mit vyssi teplotu - tak nevim ja ted mam skoro porad kolem 37 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.9.11 13:34

Stenatko, aha, no tak tehu normal teplotu mam 36,5 nebo 36,6 vic to nejde. Ted jsem se prospala a uz mi to kleslo. Kdybych mela mit porad kolem 37stupnu, tak nevim nevim, je mi pri tehle teplote vazne zle, jako pri chripce.
Doufam ze Ti to zitra dopadne dobre. Treba Te vysetrujici prekvapi a bude ok. Hlavne pohoda a tes se, ze uvidis miminko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.9.11 13:41

Vesni diky :-) No mozna to bude tim telpomerem - ono ty elektronicke ukazuji obcas nesmysly. Kdyz jsem si uz parkrat namerila 35.2 a jine podobne hodnoty, tak to neresim. Spis dam na pocity. Pokud je Ti jak pred chripkou, tak odpocivej, tehu caj s citronkem… Brzke uzdraveni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.9.11 13:45

Sissinko, tak to je rozumne - vis, my jsme si s manzelem taky posunuli termin - vrhli se na cestovani a nakonec - mozna i tim, jak jsme na to nemysleli - mame mimi z prirozeneho tehu…

Sanovecko, tehu plivanec zabira :palec:

Obema Vam drzim pesticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.9.11 14:47

Kontrola

V patek bylo vse OK, tlak uz se mi trosku zvedl - sice to pripisuji tomu, ze k MUDr. nejel vytah a ja musela vybehnout schody nebot chodim vsude na posledni chvili, ale i tak pokrok. Mimisko je v poradku. Pan doktor se zajimal jestli rada plavu, tak jsem rekla ze jo - a jak mi ukazal monitor mi to bylo jasne - prcek neustale krauloval, tak ho pan doktor prekrtil na plavacka. UZ mi delal zespodu, takze jsme ho mohli videt jen hlavicku, zadicka a zadecek. Pan doktor se smal, ze jsme oba ing. tak ma pekne velky mozecek :mrgreen: :srdce: krasne tlouklo. Jedinou radost mi zkazily vysledky z krve. Ze budu mit malo hemoglobinu, to jsem cekala, ale pak mi delali jeste nejake spesl vysetreni a vyslo mi zvysene riziko rozstepu patere a CNS. Zitra se jdeme presvedcit, jestli je teda vsechno v poradku - drzte nam pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.11 12:13

Ahojky,

tak uz jsme doma :-) Nakonec jsme meli stesti a sestricce se nas povedlo „soupnout“ k MUDr. Vlasinovi. Jsem strasne rada. UZ dopadl dobre. Vsechno je tam kde ma byt :dance: No a jako bonus jsme se dozvedeli, ze to bude kluk jak buk - takze doopravdy plavacek :mrgreen: chudacek porad kmital rucickama a nechtel se ukazovat. Krev a celkove score bude az odpoledne, ale pro me osobne byl nejdulezitejsi UZ, neb do score zapocitavaji vek a ten mi ho hodne zhorsi. No zkratka jsem stastna jak blecha v psim kozichu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 12:29

:hug: Štěňátko to je super :dance: gratulace ke kloučkovi :kytka:
Pořád nad tím dumám, jestli jsem měla 1.screening. Odebrali mi krev, na utz jsem jela do nemocnice a mám zápis v průkazce o velikosti plodu, předpokládaný termín porodu a že má 2mm šíje. Toť vše. Nikdo mi neřekl, abych si volala pro nějaké výsledky. :nevim: Musím prostě vydržet do příští středy na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.9.11 12:37

Ahojky holky :mavam: Štěnátko moc gratuluju k chlapečkovi a že je všechno v pořádku :kytka: .
Vesni já sem na tom screeningu byla v prenatalu v Brně a výsledky sem měla už odpoledne na netu a pak ještě nějaký výsledky posílaly mé doktorce tak sem si taky musela počkat do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
14.9.11 12:40

Ahojky holky,zdravím všechny. Tak my byli v pondělí na UTZ. Dopadli jsme tak napůl.V děloze máme jednu choriovou dutinku se žloutkovým váčkem a embryonálním pólem.Ale srdeční akce se zatím nezobrazuje…tak za týden si to zopakujeme…Snad už tam srdíčko bude. :roll: Já se tak těšila, že to už klapne. V pondělí jsme dle UTZ byli 6+6tt…dnes jsem tedy už 7+1tt.Pan dr. říkal, že je to hraniční doba.Že sice zatím srdíčko není vidět,ale že třeba dnes už tam může být…no tak čekáme dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.11 12:55

Allorko, neboj, to bude dobre. Uvidis, ze tam bude. Me nejdriv strasili, ze mam vacek prazdny, pak ze sice tercik je, ale srdicko nebusi, pak dalsi tyden nervu a nakonec busi. Vsechno bude v poradku. Dneska jsem dokonce na UZ videla jak proudi krev. Drzim Ti pesticky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.11 12:56

Dekuji za gratulace.

Vesni, ja byla v Prenatalu na placenem screeningu. Takze vysledkyy budou stejne jak pise Janicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.9.11 13:01

Allorko, máte to napínavé, určitě bude vše ok :hug:

Jani, tak to jsi měla fajn. V Třebíči asi informace přes net nefungují. Ale myslím si, že kdyby bylo něco špatně, tak mi dr. zavolá.
No už jsem rozhodnutá že do Prenatalu půjdeme na kontrolu v tom 20.týdnu.

Štěňátko, je to úžasné vidět malinkatého človíčka, viď?

Dnes už zvýšenou teplotu nemám, ale raději ležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.