Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
12.7.11 10:00

Ahojky holky :mavam: ,všem moc držím pěstičky,aby vám to vyšlo a byly ste taky co nejdřív těhulky.
Vesni ted mám kontroly po třech týdnech a pak zase po nějakým čase po 14 dnech.Já sem cysty neměla jen endometriosu 1.stupně a tu mi nijak nekontrolují a doufám,že maličké vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.7.11 11:25

Ahojte,
Vesni, diky za info. Zbavovat se toho Menopuru rozhodne nebudu :-). Mam jich doma jeste pet a jsou az do r.2013, jinak mi zbyl i ten estrofem i listovka, tak budu zobat :-)
Alloro, ja do te pixly z Unicy hazela jehly a ty sklenene ampule. Plastove strikacky a ty sklenene ampulky ktere se nerozbiji, jen se z nich taha jehlou ten roztok jsem si davala extra do plastove krabicky (treba do takove co prodavaji na svacinu :-) ) a pak jsem jim to tam komplet odnesla :-)
Mejte se vsechny krasne a at vas ta vedra moc netrapi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
12.7.11 11:43
Sanovecka píše:
Ahojte,
Vesni, diky za info. Zbavovat se toho Menopuru rozhodne nebudu :-). Mam jich doma jeste pet a jsou az do r.2013, jinak mi zbyl i ten estrofem i listovka, tak budu zobat :-)
Alloro, ja do te pixly z Unicy hazela jehly a ty sklenene ampule. Plastove strikacky a ty sklenene ampulky ktere se nerozbiji, jen se z nich taha jehlou ten roztok jsem si davala extra do plastove krabicky (treba do takove co prodavaji na svacinu :-) ) a pak jsem jim to tam komplet odnesla :-)
Mejte se vsechny krasne a at vas ta vedra moc netrapi. :mavam:

Aha, tak jo-díky. Taky to tak udělám. Já včera v té spoustě informací sledovala hlavně jak míchat ampule a jak používat injekce a pero a kdy co píchat a jíst. Tohle jsem vzala okrajově, jako méně podstatnou informaci s tím, že se zeptám pak vás holky. Už jste zkušenější, tak jsem ráda, že má z koho tahat rozumy.
Dnes je tam krásně, od zítřka se to má kazit, tak užívejte hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
12.7.11 18:07

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, nově příchozí vítám a jak psala Jana, věřím, že za chvilku tu budeme maminky všechny, protože jak to tak vidím, v tomto roce se v UNICE neobyčejně daří.:-) Jinak hlásím, že my rosteme jako z vody, mám pocit, že každým dnem mám bříško větší a větší a malý mě kope jako celý fotbalistický tým. Ta horka se mi zvládají hůře, i z toho důvodu, že máme dům na patro a obýváme horní patro, kde je odpoledne a v podvečer okolo 25 stupňů, což s tím bříškem není žádný med. I kancelář mám pod střechou, tak jsem ráda, že máme bazén, kde se můžu alespoň trošku ochladit. Jinak zítra musím po úřadech, musím vyzvědět, co po mně, jako po OSVČ budou v souvislosti s plánovaným nástupem na mateřskou chtít doložit, už se hrozně moc těším, ale co, hlavně, ať už to mám z krku. Chtěla bych jít na mateřskou už 8 týdnu před TP, abych si jí alespoň trošku užila, tak doufám, že v tom zase nebude nějaký háček. Takže já se už na trošku zhoršené počasí a hlavně na ochlazení celkem těším. Moc vás všechny zdravím a všem tady moc držím pěstičky. Papa a hezký zbytek dne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.7.11 19:20

Ahoj holčiny…
malým fotbalistům přeju ať se jim PRVNÍ LÉTO LÍBÍ a maminky moc nezlobí :-) a maminky, držte se:-)
K mým folíkům, jojo, mám veliké břicho a celkem to i tlačí, ale to vydržíme! ve čtvrtek už půjdou ven…pěkně k druhému krásnému pohlaví…tak se na to musím těšit:-)
a co Vonka? myslím na tebe:-)?
mějte se a odpočívat, já zítra míním jen ´polehávat, dnes jsem byla po venku…pěkně ve stínu a na lavičce
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.7.11 19:52

Krásný dobrý večer všem :mavam:

Ahoj Chmeldi, co piješ za zázračnou vodu, že je maličký tak vitální? :lol: Jeje, úřady a jejich lejstra. Tak snad ti podají normální informace (táta je taky OSVČ a šílí, když mu říkají rozporuplné informace). Chtěla jsem se zeptat - podle té fotky máte dva retrívry? Připravujete je nějak na miminko? Náš hafan miluje děti, ale opravdového drobečka ještě neočuchával a já se celkem bojím toho co bude dělat. Zatím se chová jako rozmazlený jedináček a běda jak chceme pohladit jiného psa :think: a všude musí jít první, takže bude předbíhat i kočárek.

Alloro, mpůžeš použít i obyč. PETku - malá ti vystačí na všechny stříkačky.

Jani, tak to je fajn. Já mám dvě cysty za dělohou a prý by se měli v průběhu těhu scvrkávat a snad i zmiznout, ale moc mě zajímá, jestli tam na kontrole ještě budou :roll:

Ode dneška žádné injekce,místo Agolutinu mám Utrogestan. Ikdyž zavádím, tak mě pálí žáha (jen slabě, ale i tak to otravuje). A dočetla jsem se, že se budu cítit unavená. No nevím, mám spíš nějak moc energie :dance: Ráno jsem snídala tuňáka-a žádný hryzání, na oběd pečený pangasius- a žádné hryzání. Teď baštím pšeničné chlebíčky a kulihrášek hryže jedna radost. :lol: Já vím že je to asi blbost, ale jako kdyby neměl rád ryby :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.7.11 20:40

Vesni..musíš už teď vysvětlovat malé(lému), že ryby jsou zdravé:-) :-)

jo a holky, proč se musí moc moc pít, když se ti zvětšuje břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.7.11 21:16

:lol: Darwin budu muset, já si taaak pochutnala. To už jsem zvládla u budoucího taťky - po 30ti letech začal jíst ryby-pangase a začátkem června snědl pstruha (to že jsem mu musela vybrat absolutně všechny kosti jak malému neřeším, byla jsem ráda že mu to chutnalo :dance: ). Vím že je ještě brzy, ale prostě jsem nevydržela - malej bude březňátko, takže nejspíš Ryba. :andel:

Moc moc pít se musí proto, aby se ti nerazdržovala voda v těle - obzvlášť v břiše. Prostě to škodlivé ze sebe dostaneš. Já měla moč čistou úplně jako vodu - žádná žlutá nebo tak. A počítá se i polévka a mléčný nápoj. A teď v létě jsou dobré melouny a okurky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.7.11 21:20

díky Vesni za odpověď, melounek si taky dávám:-)
a teda moc nechapu, proč lidi nemají rádi ryby…taky je miluju, mňam :-)
papa a užívej si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.7.11 21:46

Přítel nejedl ryby kvůli kostem a jeho máma mu je nenutila. Tím pádem měli Vánoce bez ryby, vepřové řízky. Tak se nemůžete divit mojí radost , že snědl pstruha :mrgreen:
Taky mám ryby moc ráda :) Pokapat citronem hmmmm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.7.11 21:55
Stenatko02 píše:
Vesni,
diky moc za plivanec :-) doufam, ze bude stejne uspesny jako Chmeldin…

Darwin,
velikost je super - neboj - urodicka bude a urcite budes mit dost zralych vajicek. Drzim pesti aby vsechno dobre dopadlo - hlavne hodne pij, kor ted v tech vedrech - musis mit pri te urode brisko jak balon - davej na sebe pozor… nic nezvedej a odpocivej.

Vonko,
drzim pesticky - vy jste se uz taky docela dost natrapili…
PS: Ten ctvrty pokus Ti opravdu platila UNICA?

Ano ,to co by zaplatila pojištovna tak to nám uhradila Unica ale jen proto že jsme u nich měli všechny předešlé pokusy , ale i tak jsme dopláceli 45tisAllorko,
vitej tady u nas :wink: s tim fetakem jsi me fakt dostala :-) jela jsem salinou a porad myslela na to, ze s tou igelitkou musim presne takhle vypadat :palec:

Jani
Tobe to moc slusi :potlesk:

Sanovecko,
ja mela dlouhy protokol a ted ho budu mit zase, tak nevim :nevim: ale Vesna radi dobre - vsechno co Ti zbylo si sepis a uvidis - uz jsme videla i inzeraty na netu…

Sissinko,
jsi mila - diky za povzbuzeni - to vis, kazdemu asi vrta hlavou proc to nevyslo… ale srpen bude nas :-)

Holky, treba se v Unice potkame :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.7.11 12:47

ahoj holky, myslíte,že je to normální, když…
tlačí mě břicho a to dost, obvod břicha mám 90cm(v úrovni pupíku)a normálně vážím 58kg,nevím,kolik jsem měla před tím. Občas mám pocit, že se mi chce zvracet a chůze vypadá, jako kačenííí.Je to Pregnylu 5000 normální? díky za rychlou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.7.11 12:53

Darwin - nevíš váhu předtím nebo obvod bříška předtím? Piješ dost? Pregnyl ti připravuje ovulaci - a ty máš těch vajíček hodně, tak to musí bolet :-( Raději si zavolej nebo zajeď k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.7.11 13:03

obvod břicha nevím před tím, jdu volat do brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.7.11 13:10

volala jsem sestřičce a říkala,že to souvisí stím velkým počtem folíků. Ráno si mě tam prohlídnou, doufám, že to bude aspoň trošku lepší:-)ještěže jsme objednaní na půl osmé!
VESNI DĚKUJU…JDU LEŽET!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.