Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky
,všem moc držím pěstičky,aby vám to vyšlo a byly ste taky co nejdřív těhulky.
Vesni ted mám kontroly po třech týdnech a pak zase po nějakým čase po 14 dnech.Já sem cysty neměla jen endometriosu 1.stupně a tu mi nijak nekontrolují a doufám,že maličké vůbec nevadí.
Ahojte,
Vesni, diky za info. Zbavovat se toho Menopuru rozhodne nebudu
. Mam jich doma jeste pet a jsou az do r.2013, jinak mi zbyl i ten estrofem i listovka, tak budu zobat ![]()
Alloro, ja do te pixly z Unicy hazela jehly a ty sklenene ampule. Plastove strikacky a ty sklenene ampulky ktere se nerozbiji, jen se z nich taha jehlou ten roztok jsem si davala extra do plastove krabicky (treba do takove co prodavaji na svacinu
) a pak jsem jim to tam komplet odnesla ![]()
Mejte se vsechny krasne a at vas ta vedra moc netrapi. ![]()
Sanovecka píše:
Ahojte,
Vesni, diky za info. Zbavovat se toho Menopuru rozhodne nebudu. Mam jich doma jeste pet a jsou az do r.2013, jinak mi zbyl i ten estrofem i listovka, tak budu zobat
Alloro, ja do te pixly z Unicy hazela jehly a ty sklenene ampule. Plastove strikacky a ty sklenene ampulky ktere se nerozbiji, jen se z nich taha jehlou ten roztok jsem si davala extra do plastove krabicky (treba do takove co prodavaji na svacinu) a pak jsem jim to tam komplet odnesla
Mejte se vsechny krasne a at vas ta vedra moc netrapi.
Aha, tak jo-díky. Taky to tak udělám. Já včera v té spoustě informací sledovala hlavně jak míchat ampule a jak používat injekce a pero a kdy co píchat a jíst. Tohle jsem vzala okrajově, jako méně podstatnou informaci s tím, že se zeptám pak vás holky. Už jste zkušenější, tak jsem ráda, že má z koho tahat rozumy.
Dnes je tam krásně, od zítřka se to má kazit, tak užívejte hezký den. ![]()
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, nově příchozí vítám a jak psala Jana, věřím, že za chvilku tu budeme maminky všechny, protože jak to tak vidím, v tomto roce se v UNICE neobyčejně daří.:-) Jinak hlásím, že my rosteme jako z vody, mám pocit, že každým dnem mám bříško větší a větší a malý mě kope jako celý fotbalistický tým. Ta horka se mi zvládají hůře, i z toho důvodu, že máme dům na patro a obýváme horní patro, kde je odpoledne a v podvečer okolo 25 stupňů, což s tím bříškem není žádný med. I kancelář mám pod střechou, tak jsem ráda, že máme bazén, kde se můžu alespoň trošku ochladit. Jinak zítra musím po úřadech, musím vyzvědět, co po mně, jako po OSVČ budou v souvislosti s plánovaným nástupem na mateřskou chtít doložit, už se hrozně moc těším, ale co, hlavně, ať už to mám z krku. Chtěla bych jít na mateřskou už 8 týdnu před TP, abych si jí alespoň trošku užila, tak doufám, že v tom zase nebude nějaký háček. Takže já se už na trošku zhoršené počasí a hlavně na ochlazení celkem těším. Moc vás všechny zdravím a všem tady moc držím pěstičky. Papa a hezký zbytek dne. ![]()
Ahoj holčiny…
malým fotbalistům přeju ať se jim PRVNÍ LÉTO LÍBÍ a maminky moc nezlobí
a maminky, držte se:-)
K mým folíkům, jojo, mám veliké břicho a celkem to i tlačí, ale to vydržíme! ve čtvrtek už půjdou ven…pěkně k druhému krásnému pohlaví…tak se na to musím těšit:-)
a co Vonka? myslím na tebe:-)?
mějte se a odpočívat, já zítra míním jen ´polehávat, dnes jsem byla po venku…pěkně ve stínu a na lavičce
papa
Krásný dobrý večer všem ![]()
Ahoj Chmeldi, co piješ za zázračnou vodu, že je maličký tak vitální?
Jeje, úřady a jejich lejstra. Tak snad ti podají normální informace (táta je taky OSVČ a šílí, když mu říkají rozporuplné informace). Chtěla jsem se zeptat - podle té fotky máte dva retrívry? Připravujete je nějak na miminko? Náš hafan miluje děti, ale opravdového drobečka ještě neočuchával a já se celkem bojím toho co bude dělat. Zatím se chová jako rozmazlený jedináček a běda jak chceme pohladit jiného psa
a všude musí jít první, takže bude předbíhat i kočárek.
Alloro, mpůžeš použít i obyč. PETku - malá ti vystačí na všechny stříkačky.
Jani, tak to je fajn. Já mám dvě cysty za dělohou a prý by se měli v průběhu těhu scvrkávat a snad i zmiznout, ale moc mě zajímá, jestli tam na kontrole ještě budou ![]()
Ode dneška žádné injekce,místo Agolutinu mám Utrogestan. Ikdyž zavádím, tak mě pálí žáha (jen slabě, ale i tak to otravuje). A dočetla jsem se, že se budu cítit unavená. No nevím, mám spíš nějak moc energie
Ráno jsem snídala tuňáka-a žádný hryzání, na oběd pečený pangasius- a žádné hryzání. Teď baštím pšeničné chlebíčky a kulihrášek hryže jedna radost.
Já vím že je to asi blbost, ale jako kdyby neměl rád ryby
![]()
Vesni..musíš už teď vysvětlovat malé(lému), že ryby jsou zdravé:-) ![]()
jo a holky, proč se musí moc moc pít, když se ti zvětšuje břicho?
Darwin budu muset, já si taaak pochutnala. To už jsem zvládla u budoucího taťky - po 30ti letech začal jíst ryby-pangase a začátkem června snědl pstruha (to že jsem mu musela vybrat absolutně všechny kosti jak malému neřeším, byla jsem ráda že mu to chutnalo
). Vím že je ještě brzy, ale prostě jsem nevydržela - malej bude březňátko, takže nejspíš Ryba. ![]()
Moc moc pít se musí proto, aby se ti nerazdržovala voda v těle - obzvlášť v břiše. Prostě to škodlivé ze sebe dostaneš. Já měla moč čistou úplně jako vodu - žádná žlutá nebo tak. A počítá se i polévka a mléčný nápoj. A teď v létě jsou dobré melouny a okurky ![]()
díky Vesni za odpověď, melounek si taky dávám:-)
a teda moc nechapu, proč lidi nemají rádi ryby…taky je miluju, mňam ![]()
papa a užívej si
Přítel nejedl ryby kvůli kostem a jeho máma mu je nenutila. Tím pádem měli Vánoce bez ryby, vepřové řízky. Tak se nemůžete divit mojí radost , že snědl pstruha ![]()
Taky mám ryby moc ráda
Pokapat citronem hmmmm.
Stenatko02 píše:
Vesni,
diky moc za plivanecdoufam, ze bude stejne uspesny jako Chmeldin…
Darwin,
velikost je super - neboj - urodicka bude a urcite budes mit dost zralych vajicek. Drzim pesti aby vsechno dobre dopadlo - hlavne hodne pij, kor ted v tech vedrech - musis mit pri te urode brisko jak balon - davej na sebe pozor… nic nezvedej a odpocivej.Vonko,
drzim pesticky - vy jste se uz taky docela dost natrapili…
PS: Ten ctvrty pokus Ti opravdu platila UNICA?Ano ,to co by zaplatila pojištovna tak to nám uhradila Unica ale jen proto že jsme u nich měli všechny předešlé pokusy , ale i tak jsme dopláceli 45tisAllorko,
vitej tady u nass tim fetakem jsi me fakt dostala
jela jsem salinou a porad myslela na to, ze s tou igelitkou musim presne takhle vypadat
Jani
Tobe to moc slusiSanovecko,
ja mela dlouhy protokol a ted ho budu mit zase, tak nevimale Vesna radi dobre - vsechno co Ti zbylo si sepis a uvidis - uz jsme videla i inzeraty na netu…
Sissinko,
Holky, treba se v Unice potkame
jsi mila - diky za povzbuzeni - to vis, kazdemu asi vrta hlavou proc to nevyslo… ale srpen bude nas
ahoj holky, myslíte,že je to normální, když…
tlačí mě břicho a to dost, obvod břicha mám 90cm(v úrovni pupíku)a normálně vážím 58kg,nevím,kolik jsem měla před tím. Občas mám pocit, že se mi chce zvracet a chůze vypadá, jako kačenííí.Je to Pregnylu 5000 normální? díky za rychlou odpověď
Darwin - nevíš váhu předtím nebo obvod bříška předtím? Piješ dost? Pregnyl ti připravuje ovulaci - a ty máš těch vajíček hodně, tak to musí bolet
Raději si zavolej nebo zajeď k dr.
volala jsem sestřičce a říkala,že to souvisí stím velkým počtem folíků. Ráno si mě tam prohlídnou, doufám, že to bude aspoň trošku lepší:-)ještěže jsme objednaní na půl osmé!
VESNI DĚKUJU…JDU LEŽET!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.