Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.11 10:39

Ahoj, na tom mem rozpisu to prave vypada, ze cim min vajicek, tim vic se picha. Do patnacti folikulu celkem se picha prave ty 3 dny, a to ja jsem mela. No, nejspis to dnes zkusim. Vim, ze je to brzo, a ze tam muze byt ta falesna pozitivita, ale tak co.
Holky co jste tehotne, vydrzte. Je blbe, ze je vam ted tak spatne, snad se to zlepsi. Ono ty horke dny nedelaji dobre nikomu.
 Baty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.11 10:48

Sanovecko, to je zvlastni. Ale souhlasim s tebou, urcite vi, co delaji. Ja to mam primo predtistene v te spodni casti tabulky. Takze to tam mam od zacatku, kdy jeste nevedeli, jak stimulace pujde. Ale fakt uz to nevydrzim. Navic se objevila super sleva na squash, tak kdyz bude test negativni, tak koupim kuponky a aspon se budu tesit na sportovani :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.11 12:43

Tak jsem objednala ten squash :-). Test je bily jako snih. Teda pod urcitym uhlem je tam jakasi nepatrna carka, ale to bude zbytek toho pregnylu. Toz neda se. Aspon trochu zhubnu.
 Baty

• Citovat
  • Upravit
10.6.11 13:51

Baty ještě bych neházela flintu do žita a zkusila to za 2 dny z raní moče, protože opravdu může být ještě brzy.

Sanovečko zavolala bych ohledně toho Pregnylu do Unicy, protože já to máv plánu taky napsáno, že do 15 vajíček se Pregnyl píchá. Takže bych se raději ještě dnes informovala u Dr., klidně i na mobilu, je to zvláštní.

Přeji všem příjemný a pohodový víkend. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.6.11 20:19

Ahojky,
Baty, presne jak rika Kacka, nadeje umira posledni. A ranni moc je na testovani mnohem lepsi. Uvidis, bude to v poradku. :palec:
Jinak jsem taky koukla na ten muj rozpis a o pregnylu tam mam taky psano takove to info, ze do 15 folikulu tolik a tolik… ale v tom radku nemam zadny krizek a ani mi nic s sebou nedali… tak doufam, ze je to tak u me v poradku a ze na to nezapomneli… :think:
ani u transferu mi nic nepichali....... mno ted uz to myslim nema cenu moc resit… snad to bude v poradku…
Krasny vikend vam vsem holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.11 21:49

Ahoj, urcite nehazim flintu do zita. Ale beru to tak, ze prvni pokus je prvni pokus.
Delala jsem si test ted vecer, kdy jsem mela moc trochu koncentrovanejsi (naschval jsem malo pila) a carka je silnejsi (furt stin, ale uz o nem neni pochyb). Predpokladam ale, ze je to jen koncentrovanejsi podoba pregnylu. Takze, fakt je asi dulezite vydrzet do toho spravneho dne. Jinak clovek blbne jako ja :-)
 Baty

• Citovat
  • Upravit
227
12.6.11 10:56

Ahoj vsichni

Tak jsem zas zpatky,nebylo mi dobre cely tyden,tak jsem po praci sla rovnou lezet.
Na ET jsem byla vcera 11.6.Nakonec se jich vyvijelo 6 z 9 to je parada :dance: nechali jsme si zavest jen 1 a 5 jich mame v mrazaku,nedavam tomu moc velkou sanci,ze se to povede,ale flintu do zita taky nehazim jeste jich mame porad 5 a to je skvely :-) je pravda,ze nam poradila embryolozka,ze kdyby jsme si daly dve tak na 70% by byli dvojcatka,ja jsem chtela dve manzel jedno,tak nam pomohla to rozseknout :-Dtak uvidime.Testim 27.6.,ale asi to taky nevydrzim :-D
Sanovecko to mi vubec nerekli,ze uz si nemam merit po ET,tak merit nemusim?Uz za tyden budes testik,tak nejak to utika :-) je ti nejak spatne nebo je jeste brzy?
Kacko velka gratulace k dvojcatkum :kytka:
Baty hlavu vzhuru,to bude dobry. :-)
Preji hezky zbytek nedele,vsem drzim pesticky at jsou// a ty co tehulkujou tak at jste v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.6.11 10:34

Sissinko, to je parada, ze jste jich meli tolik. :potlesk: Nam do mrazacku zadny nezbyl :-(
Dostala jsi po transferu Pregnyl?
Ja uz nemerila, myslim, ze uz nemam co… prdpokladam negativni vysledek testu. Spatne mi neni. Po celou dobu mi nic nebylo…
Baty s tim blbnutim mas pravdu… vcera uz jsem to nevydrzela a test byl negativni… ale rikam si, ze treba za tyden to jeste bude jinak, ale uz tomu moc neverim. ten test byl docela citlivej… :-( Ale i tak porad doufam, ze se tam nakonec ta druha carka objevi.
Jinak mi porad vrta hlavou ten Pregnyl… proc mi zadny po transferu nedali…
Mejte se krasne. Vsem co maji testit preju moc moc // a tehulkam hlavne pohodu, klidecek a hodne zdravi.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
13.6.11 12:01

Ahojky :mavam:
dlouho jsem tu nebyla, tak jsem musela přečíst dvě stránky příspěvků :wink:

Kaccekrteckove gratuluji :kytka: :hug:

Baty, Sanovecko, ještě se nevzdávejte :hug:

Chmeldi, Jani, už je vám líp? Asi se mám na co těšit - mám celkem nízký tlak.

V pátek kontrola - folíků cca 17. Největší měl jen 12mm. Dostala jsem k Puregonu ještě Menopur, takže celková dávka jednotek se zvýšila na 325! No síla.
Dnes kontrola - folíků tak nějak stejně, největší má 18mm, ostatní 17,16,15 až do 11mm.
Takže rostou, ale hrozně mě to bolí :cert: Sotva chodím a dnešní cesta od kliniky na nádraží byla očistec. Zítra ještě poslední Menopur a v pátek jdu na OPU. Už se nemůžu dočkat.
Při kontrole mi doktor objevil trochu tekutiny v břiše, tak musím pít ještě víc, jinak bude hyperstimul :-? Tak jsem jak čúrací panenka.

Opatrujte se, nechte se hýčkat a užívejte si krásného počasí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.11 19:04

Ahojky

Sanovecko nedostala jsem Pregnyl.Domu jsem taky zadny nedostala,ale ja mela foliku vic jak 15,tak nevim,myslim,ze by na to nezapomneli.Taky to nevidim nejak ruzove boli me bricho jak kdyby mela prijit MS,tak uvidim.Hlavu vzhuru a nech to na ty narozeniny,prinesou stesti,moc drzim pesticky.
Vesni to je parada,ze folici,tak vyrostly.Gratuluji :kytka: Drzim pesticky na patek.
Chci se zeptat na co se bere ten Estrofem?
Vsem moc drzim pesticky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 09:42

Vesni vydrž, za chvíli už půjdeš na OUP. Já měla vajíček strašně moc a taky jsem trpěla. Hlavně hodně bumbej a papej bílkoviny.

Sisinko a Sanovečko, Baty hlavně všechno v klidu a žádný stresík, rozhodující je testík v den dle plánu a pak ev. krev, pořád si s mimísky povídejte a ono se jim bude u vás libit :hug: :hug:

Jinak Estrofem je na udržení výšky sliznice a Agolutin na udržení mimísků
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.6.11 10:37

Ahoj holky,
tak se hlásím po dlouhé době.
Nehlásila jsem se, protože se tu a tam zjevil problém a nechtěla jsem to zakřiknout.
Nevolnosti jsem si užívala fakt poctivě od rána do večera a až do teď, což je pro mě novinka. V prvním těhu mi bylo blbě týden a jen ráno a ve druhém skoro nic. Ale už je to mnohem lepší.
No a pak jsem začala špinit. A to byl neskutečný strach. Po tom ZT loni jsem se fakt hodně bála.
Takže ležení, naštěstí doma a ne v nemocnici jako minule.
No a teď lepší zprávy. Včera jsme byli na UZ-prvotrim. screening. Miminko je v pořádku, krásně si tam vegetí, roste jako z vody. Ani nevíte jak se mi ulevilo.
A teď začneme uzavírat sázky jestli je to kluk nebo holka.
Holkám snažilkám a čekatelkám na test držím pěstičky a těhulkám klidné těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.6.11 11:08

Ahojky Ivmy,to jsem moc ráda,že jste ty i miminko v pořádku a zdraví.No já si myslím,že to bude holčička.Já se to už snad dozvím zítra,protože už konečně jedu do Brna na velký ultrazvuk.To čekání je hrozný a doufám,že prcek bude dobře natočený,aby to bylo vidět,protože dýl bych to už nevydržela,sem strašně zvědavá jestli v sobě nosím chlapečka nebo holčičku.Taky doufám,že bude všechno v pořádku.Už cítím i malé kopanečky a je to moc krásný pocit,který přeji všem co sou tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 11:25

Ahoj, tak hlasim potvrzeny neuspech. Takze zvysuju statistickou sanci vam ostatnim :-). Nekomu to prece vyjit musi, ne? :-)
Tak hodne stesti.
 Baty

• Citovat
  • Upravit
227
15.6.11 18:43

Ahojky

Ivmi,to je fajn,ze jste v poradku :kytka:
Baty je mi to moc lito ,drz se :hug:
Jani dej zitra vedet,co to bude,jsem hrozne zvedava :-D To je pravda,ze to cekani je hrozny.
Sanovecko tak jak je?
Vsem drzim pesticky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.