Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, tak hlásím, že jsem zase splašená nosnice. Pan doktor mi spočítal 31 folíků nad 9mm a ty menší ani radši nepočítal. I tak se mu to nelíbilo, je jich zase hodně a potřebovali by mít aspoň 12mm, ale to byl jen jeden. A moc vyživovat je nemůžem kvůli tomu mýmu minulýmu OHSS. Takže nic moc nadšení, ale v neděli jedeme znova měřit. A jsem zvědavá jak mi bude dnes po injekcích, včera večer jsem myslela, že prasknu, jak mě břicho tlačilo.
Navíc to hnusný počasí dnes, už zase pomalu začíná padat sníh. Sluníčko vylez!!!
Ivmo neboj, ony si ti „správní“ folíci dají říci.
Držím pěstičky, ať jsou v neděli výsledky optimističtější.
Ani se nedivím, že Tě bříško tlačí..taková úroda se musí někam vměstnat!
Pa pa a krásný víkend..i když to počasí i u nás je ošklivé…ovšem se tím přece nenecháme otrávit!
Ivmo, jak dopadlo měření?
Hezký a snad i u vás, sluníčkový den! ![]()
Ahoj holky,
tak si 2. dnem picham Puregon PEN. Pripada mi, ze se mi brisko trosku nafukuje. Snazim se hodne pit a tak doufam, ze zase brzo splaskne. Nafukovalo se vam uz pri stimulaci nebo az po OPU/ET? Taky me docela pobolivaji vajecniky -jako by byly tezsi a tahly ma k zemi. Diky za info.
JJ a jeste jedna otazecka - v Rozpisu lecby z Unicy mam vsude krizecky a u jednoho dne cervenou 0 - Dipherelin. Ja blbec jsem se zapomela zeptat (nebo jsem spis byla tak nervozni ze jsem preslechla) - vykladam si to spravne, ze v tento den si Dipherelin nepicham? Je to ve stredu a v patek jdu na kontrolu UZ.
Ahojky Casran, dnes tam byl doktor Gogela, folíci jsou kolem 18mm a je jich pořád přes 30. Na punkci jdu ve čtvrtek a už se těším, protože mě břicho bolí a tlačí celkem dost a to musím počítat s tím, že do čtvrtka dál porostou, takže bude hůř. Ale to se zvládne.
Jinak sluníčka jsme trošku užili v Brně, u nás je vyloženě hnusně, zataženo, poprchává, fouká. Štěňátko, jsem podle toho co píšeš o pár dní v rozpisu před tebou a jak píšu výše, břicho tlačí, bolí. Dnes jsem se i doktora ptala, mám strach z opakování OHSS, ale k téhle fázi to patří.
S Dipherelinem ti asi moc neporadím, v rozpisu ho nemám, ale pokud je ta 0 ještě zvýrazněná červeně, tak bych si to vyložila stejně a ten den bych ho nepíchla.
Užijte si večer, já brzy zalehnu, mám toho dnes nějak dost, navíc minulou noc Terka prokašlala, tak doufám, že dnes to bude lepší.
Ivmi,
dekuji Ti za odpoved. Hlavne na sebe davej pozor - me kladli na srdce abych odpocivala, byla v klidu a hlavne nikde neprochladla.
PS: Jinak super ze jsi kousicek prede mnou - alespon ted budu diky Tobe chytra jak radio.
Drzim Ti pesti ![]()
Ahoj holky, Štěňátko, pokud máš v rozpise 0, tak rozhodně ten den vynechat. Jinak já jsem pocity nafouklého břicha před OPU neměla tak markantní. Vaječníky bolí, to se není čemu divit, protože je v nich více folíků, než bez stimulace. Musíš vydržet.
Ivmo, tak vidíš, folíci si dali říci a rostou! Velikostně jsou na dobré cestě! Paráda.
Dávejte na sebe pozor, odpočívejte, je to pro tělo záhul. Mně už zítra končí dovolená a jdu makat..
Pa pa a hezký zbytek neděle! ![]()
Ahojky holky, dnes je mi líp, břícho trochu povolilo. Ale taky nejsem v práci, Terka ještě kašle tak jsme dnes a zítra ještě doma. Ve středu vyřeším restíky a pak se uvidí, jak mi bude po punkci. Ale po transferu chci být doma. Ještě že máme paní, která mě v obchůdku zastoupí.
Holky moc se opatrujte.
Casran, šetři se v práci.
Hezký první jarní den. Sluníčko!!!!!!
Tak zase nic
budeme čekat na tu mrchu ,strácím naději i když ve skrytu ještě doufám.Hlavně kvuli partnerovi který mě neustále drží nad vodou.Je to takové moje zlatíčko. ![]()
Ivmo, drž se..a musíš pořád pít a pít a pít. Hlavně buď na sebe hodná a opatrná ![]()
To víš, že se v práci snažím šetřit, ale jde to ztuha. Teď jsem na rychlovku zhltla jogurt, protože jsem si uvědomila, že jsem celý den nejedla
Jsem na sebe pěkně naštvaná ![]()
Hezký 1. jarní den všem tady!
![]()
vonka píše:
Tak zase nicbudeme čekat na tu mrchu ,strácím naději i když ve skrytu ještě doufám.Hlavně kvuli partnerovi který mě neustále drží nad vodou.Je to takové moje zlatíčko.
Vonko, je mi to moc líto
Hlavně se držte navzájem a pamatuj, že naděje umírá poslední! Uvidíš z krevních testů.
pa pa ![]()
Ahojky holky,tak jsem dneska konečně byla u doktorky na kontrole.Já i prcek jsme v pořádku.Prcek má 1,68 cm.Byly vidět i ručičky a nožičky i srdíčko mu krásně bilo a hýbal ručička.Bylo to zase nádherný vidět broučka.Moc vám všem přeju,aby se vám to taky povedlo.Další kontrolu mám až za měsíc 20.dubna a už sem dostala těhotenskou průkazku.Termín porodu mám zatím stanovený na 31.října.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.